Nie jesteś zalogowany na forum.
- Widzę,jednak szukam miejsca idealnego dla siebie... *Odpowiedziała,_a potem usiadła pomiędzy nieznanym jej do tej pory krzakiem.*
//Po przecinku konieczna jest spacja. ~ Goldi//
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-11-29 23:00)
*Lamparcica zeskoczyła z gałęzi robiąc salto w powietrzu i poszła się napić. Kiedy skończyła postanowiła ponurkować.*
*Mania zafascynowana saltem Czu-Czu,_przyglądała się dalej*
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-11-29 23:01)
*Czu-Czu była od najmłodszego wysportowana. Wiedziała, że Mania ją obserwuje, więc pomyślała o zrobieniu niewielkiego pokazu jej sztuczek. Wyskoczyła więc z wody i zrobiła salto, rozchlapując wodę.*
*Kilka kropli wody spadło na grzywę Manii. Poirytowana lwica popatrzyła na Czu-Czu*
-Nauczysz mnie tak? *zapytała z uśmiechem*
- Jasne. *Z wody wyłoniła się głowa Czu-Czu.* - Jak tylko umiesz pływać.
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-11-30 13:08)
-Chyba tak! *odpowiedziała ochoczo lwica i szybko wskoczyła do wody. Wyłoniła mordkę z wody,_a jej grzywa była całkowicie oklapnięta.*
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-11-29 23:01)
*Czu-Czu prychnęła śmiechem.* - Pierwsze musisz umieć długo utrzymywać powietrze pod wodą. *Nabrała powietrza i zanurzyła się.*
*Lwica również postanowiła się sprawdzić,_zanurzając się*
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-11-29 23:05)
*W tej chwili nad Wodopój przyszedł spragniony Eragon i podszedł do Wodopoju, żeby się napić, i zauważył Czu- Czu i jaką nową towarzyszkę, po napiciu podchodzi do nich i mówi* - Witam.
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-11-30 13:08)
*Mania szybko wyłoniła się z wody,_podnosząc mordkę. Kilka kropli z jej grzywy spadły na lwa*
-Cześć! Um... przepraszam. *Powiedziała ze wstydem Mania*
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-11-29 23:02)
*Lamparcica pokazała ruchem łapy liczbę trzy, po czym odbiła się od podłoża i wyskoczyła z wody jak strzała.* - Hej Eragon * W tej chwili zauważyła towarzysza.*
Ostatnio edytowany przez Saphira (2013-11-29 21:59)
*Mania również chcąc się wykazać,_skoczyła i spadła "plackiem" na ziemie,tuż obok wody.*
-Au...
- Mania, nie wygłupiaj się, przecież lwy nie umieją robić placków, szczególnie ziemniaczanych. *Lamparcica prychnęła śmiechem i pomogła Manii pozbierać się i wstać.*
-Dzięki... *wymamrotała lwica*
-Jak ty to robisz?
- Utrzymuję równowagę. Popatrz UWAŻNIE... *Lamparcica wskoczyła do wody i za trzy sekundy wyskoczyła z niej, robiąc salto i wskakując z powrotem do wody.* - Teraz spróbuj ty.
*Mania próbując ponownie swoich sił,wskoczyła do wody. Za kilka sekund wyskoczyła,_jednak przy próbie salta upadła na wysepkę.*
-To najwyraźniej nie dla mnie... *wymamrotała,_łapiąc się za głowę.*
*Czu-Czu podpłynęła do wysepki.* - Poddajesz się za wcześnie. Dopiero co zaczęłaś. *Prychnęła i usiadła w połowie w wodzie, a w połowie na wysepce.* - Uwierz w siebie, a na pewno Ci wyjdzie. * Popchnęła ją delikatnie i wskoczyła do wody powtarzając ten trik.*
*Mania wskoczyła do wody. Próbowała wyskoczyć tak ładnie jak Czu-Czu,_jednak za każdym razem kończyło się to twardym upadkiem.*
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-11-29 23:04)
- Mania, spokojnie. *Wynurzyła się z wody.* - Po prostu uspokój się i skup tak bardzo, jak to tylko możliwe i Ci się uda. *Zrobiła salto w tył, przez co znów znalazła się na dnie w wodzie. Zachęciła lwicę łapą.*
*Mania skupiła się i wyskoczyła z wody. Zaczęło jej to nawet wychodzić... w trakcie robienia salta upadła.*
-Aua!
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2013-11-29 23:03)
*Z nie małą uwagą oglądał poczynania tej dwójki. Oglądało się je całkiem przyjemnie. Usiadł, lekko zachichotał, gdy jedna z nich upadła. Był to jednak przyjacielski gest.
//"Zachichotał" piszemy przez "ch". ~Fantlk//
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-11-30 13:10)
- Ej ty! To może sam spróbujesz? *zapytała lwica z uśmiechem.*
- To wcale nie jest takie proste...
-U mnie też nie za wiele się dzieje. *zachichotała*, ale może to i dobrze...
*Spojrzała ponownie na Manianę*
-Bardzo miło mi Cię poznać. Jak nie możesz znaleźć dla siebie wygodnego miejsca, to z chęcią zaoferuje Ci moje ulubione pod drzewem obok mnie. .
-Fan, jak chcesz to możemy zagrać w wyzwanie, chyba, że wolisz położyć się gdzieś położyć i zwyczajnie pogadać. Co Ty na to?
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-11-30 13:10)
*Popatrzyła się na Souri*
- Dziękuje, ale znalazłam swoje miejsce tu pod tym krzakiem. *wskazuję na krzak.*
- Wyzwanie? *Zapytał zdziwiony.* - A o co w tym chodzi?
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
- Mania, spróbuj ponownie. *Lamparcica powtórzyła kilka razy trik.*
*Mania postanowiła wykazać się przed wszystkimi znajdującymi się na wodopoju i skoczyła. Zrobiła salto... jednak przy lądowaniu upadła na kamień. *
-Aua! Może powinnam zostać przy unikaniu kamieni i krzaków przy uciekaniu przed hienami... *wymamrotała*
- Mania... *Lamparcica wzruszyła oczami.* - Nie osłabiaj mnie. Wiem, że potrafisz to zrobić. Spróbuj jeszcze raz, uwierz w siebie tak mocno, pomyśl, że robiłaś to wcześniej już milion razy i Ci wychodziło. Zapomnij o tym, że dopiero się tego uczysz i że Ci nie wyjdzie. Spróbuj. *Lamparcica wyszła i otrzepała się z wody.*
*leniwie przeciągnęła się, wskoczyła na drzewo i ze śmiechem przyglądała się nauce, miała nadzieję, że nieznanej lwicy w końcu uda się zrobić sztuczkę*