Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
TF2 to gra multiplayer typu FPS. Mamy do dyspozycji 9 klas (medyk, snajper, szpieg itd), każda ma swoje unikalne przedmioty i umiejętności.
Gra jest naprawdę rozrywkowa, w przeciwieństwie do FPSów w stylu CS nikt nie bluzga itd. - jakoś wszyscy podchodzą do gry na luzie. ;D
Trzeba przyznać, że wciąga. ;D
Jeśli chodzi o cenę:
Jest darmowa (free 2 play), choć niektórzy by się sprzeczali i mówili, że pay2win (płać by wygrać).
Nie do końca się z tym zgodzę - można kupić lepsze bronie za realną kasę... ale większość zdobyć w czasie normalnej gry (są losowane co kilkadziesiąt minut, a niektóre przyznawane za osiągnięcia).
Tak naprawdę nie ma potrzeby wydawania więcej niż 39 eurocentów (ok 1.7zł, przy czym najmniejsze doładowanie na steamie to 5 euro) - tyle kosztuje zakup najtańszego przedmiotu, a daje to nam "konto premium" (300, zamiast 50 miejsc w plecaku, możliwość inicjacji wymiany przedmiotów i ich craftowanie).
Kto ze stadowiczów jeszcze gra? ;D
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
A ja gram od kilku dni (za namową Nitrola). Fajna sprawa, gra nieźle odstresowuje (i to nawet jak się przegrywa )
Zgadzam się. Gra w przeciwieństwie do np. W:ET jest na luzie, tu się nikt nie stresuje i (niemal) wszyscy grają do funu.
Czasem tylko się trafi jakiś narwaniec, co wrzeszczy do mikrofonu... ale takiego zazwyczaj się wyrzuci z serwera szybkim głosowaniem.
Jak ten n00b dzieciak co nam wczoraj zaczął nucić soundtrack
Zabawa świetna, jak ktoś chce mojego steama, niech pisze na PW/GG... lub po prostu w wyszukiwarce graczy wpisze [Tylko zalogowani mogą zobaczyć ukrytą treść.]
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2013-07-15 13:29)
Zabawa świetna, jak ktoś chce mojego steama, niech pisze na PW/GG... lub po prostu w wyszukiwarce graczy wpisze [.]
No nie gadaj, w życiu bym nie wpadł.
Ja mam nick [Tylko zalogowani mogą zobaczyć ukrytą treść.], a na avku swoją fursonę.
Gram w to od dobrych kilku dni. Juz wcześniej na internecie widziałam dzieła Garry's Mode z modelami z tej gry. Ale dopiero gdy zobaczyłam Scout's Amazing Adventures okropnie mnie naszło na granie. Nigdy wcześniej nie grałam w żadne tego typu gry. Po pierwszych paru rundach nauczyłam się obsługiwania każda klasą. I tak wpadłam w obsesję.
Grafika nawiązująca do komiksów czy kreskówek jest według mnie genialnym rozwiązaniem. Plus jeszcze te genialne głosy postaci, np. Heavy, Spy albo Medyk, i różne tryby gier czyni grę naprawdę ciekawą. Grała tez w CS'a, jakoś mało to mnie jarało, w TF można szybko rozładować stres i się fajnie zabawić.
Ostatnio edytowany przez Maisha (2013-08-27 00:00)
Moje DA.
I remember everything... And it changes nothing! ~Dust
Bardzo tajemniczy link
Protip: możecie mieć jedną dodatkową, darmową broń.
Wystarczy, że przejdziecie do sklepu i weźmiecie ją na okres próbny - na tydzień. Po wyczerpaniu się okresu próbnego możecie znów ją wziąć i powtarzać to w nieskończoność.
Oczywiście tylko jedna broń na raz może być testowana, więc wybierzcie mądrze.
Musli - Geniusz. Akurat brakowało mi Dzwonu Zmarłego, a wcześniejszy usunęłam bo ,,nie fajny".
A słyszeliście o nowym ,,Love and War" Update? Podczas niego został wydany nowy filmik, najdłuższy w historii tej gry, bo trwa prawie 15 minut. : D
https://www.youtube.com/watch?v=GLlLQ3L … 5W7etFsPsA
Dodali w nim oczywiście nowe bronie, achievementy ale również... Drwiny! Pełno rożnych drwin, grupowe jak i pojedyncze, dla danej klasy, jedynie Gruby poszkodowany, bez własnej drwiny.
Nie obejdzie się również bez czapek. Mamy cały zestaw dla Demo, Sombrero, imprezowe okularki i butelki z piwem zamiast bomb na kamizelce, Gruby Engi, Zestaw Ninja dla Skauta i wiele więcej.
I tak największą atrakcją tej aktualizacji jest Chleb wypadający z teleportu i Konga.
Linki do stron aktualizacji:
Love and War Update day 1
Love and War Update day 2
Tak juz mniej do tej aktualizacji, ma ktoś ochotę się wymienić? Mam do oddania Irokez dla Demo, tło z Inzynierem i Snajperem, tło z P-body i Atlasem(Portal 2), Koścista kopuła dla Pyro oraz Bestia ze śmieciowiska i Drwina dla Skauta i Snajpera.
Ostatnio edytowany przez Maisha (2014-08-04 13:38)
Moje DA.
I remember everything... And it changes nothing! ~Dust
Bardzo tajemniczy link
Strony: 1