Nie jesteś zalogowany na forum.
Nit, jeżeli możesz i oczywiście chcesz prosiłbym Cię o umieszczenie mnie wśród Nomadów .
Jasne!
Ale lwiska-nomadowie - szukajcie sobie rodziny!!
Rawr!
Ja wzięłam sobie Maru na partnera- możeż umiescić?
A ja potwierdzam Możesz Nit umieścić.
Gotowe!
Rawr!
Widać drzewko nabiera nowych gałęzi....dobrze że się nie pomyliłeś i serca nie umieściłeś między mną a Maru..bo był by problem
Dzięki Nit Wykonałeś kawał dobrej roboty.
Hej, no niech będzie w końcu jakaś para która połączy latające ramki, bo przecież mamy być wielką rodziną!
Gdyby to było takie łatwe, to już dawno jakoś by się to rozwiązało...
Łosz Ty, ileż zmian .
A kilka dni mnie nie było, muahaha .
Gratuluję nowym parom. Muszę dorwać Pana H.
Zdecydowanie. ;3
Widze coooraz więcej gałęzi
Hm, w tym tempie trzeba będzie mocno powiększyć...no drzewo powiększyć. (Chodzi mi o sam obrazek, ale nie wiem jak to napisać. )
Kolejna aktualizacja
Gratuluję moja córciu i przyszły mój zięciu!
Rawr!
Łi łi, teraz musze jeszcze mego Pana pognębić, aby to prypieczętować na fabule
Zaktualizowane drzewko
Rawr!
Tak sobie patrzę... na to drzewko... Może zacznę romansować tak żeby otoczył mnie wianek serc? Eeee tam. Nie było by na to miejsca na "kartce".
W każdym razie gratuluję ogarniania wszystkich zmian na bieżąco.
widzę że i ja się tu pojawiłem... chyba
Patrze sobie tak na to drzewko i myślę jak siebie wcisnąć do głównej gałęzi. No i po prostu nie widzę tu wiele wolnych i miłych lwic.
Nic na sile
Kto mowi ze musi byc to glowna czesc drzewka? ^_^
Znajdz jakas lwice; ktora naprawde bedzie pania twojego serca a moze potem jakos sie samo polaczy z reszta
Rawr!
Życzę powodzenia., Pamiętam jeszcze czasy, gdy był tu wielki niedobór lwów i sama damska paczka. A teraz w sumie nie wiem jaki jest stosunek płci.
Przypuszczam, że płciowy....
Ale tak serio: Faktycznie proporcje mocno się zmieniły... część lwic odeszła (Nat, Maro), jedna okazała się lwem (który potem bana dostał) no i z nowych userów więcej lwów było jak lwic... więc chyba teraz tak po równo jest (mniej więcej). Zależy jeszcze jak liczyć nomadów oraz tych, co mają po 2-3 posty
Kolejna aktualizacja. Tym razem smutna.
Rawr!
Nit nie narzekaj, że taka smutna bo niedługo szykuje się ta wesoła
Ale na razie o tym cicho sza.
A ja mam akurat dobre wieści. Proszę uprzejmie o dodanie DeadlyDance, jako mojej partnerki.
Dead potwierdza. I ponawia prośbę Sou. C:
Proszę o dopisanie Maru jako mojego partnera
Dopiszcie to Niech się Nit nie nudzi
A ja poproszę to, że Sou jest moim i Shu adoptowanym synem.
Nit...tak się sprawy potoczyły więc proszę o rozwiązanie mego związku z Kari gdyż to nie przetrwało.
W dalszym ciągu jednak Sou pozostaje waszym synem więc was zaznaczyłem tak jak widzicie:
(była para) bo wychowaliście go razem. Jeśli chcecie to zmienię.
Rawr!