Nie jesteś zalogowany na forum.
Nesri Tak Mam Nadzieje Że Pozwolisz SkorzystaĆ Z PomysŁu Na Avka Znam TĄ Strone TeŻ Sobie Stworze Ale Troche Inne
//Jeszcze jeden taki neo-post i chyba kogoś zbanuję... Ibilis//
ja też jestem nowa. szczęście że znalazłam ten portal bo lubię KL
Hej Kari
Jestem Nit, admin SLZ - baw się dobrze
Zaraz pewnie przedstawi ci się Ib 'czepialski admin' jak sam się tytułuje ale poczekajmy na niego - nie będę pisać za Iba ;D
Rawr!
Witaj Karindo. Jestem Ibilis... dosyć czepialski (patrz post przed Tobą). Baw się dobrze.
Witaj Karindo! Cieszmy się widząc nową chętną przygód pośród nas!
Hejka Karindo miło cię poznać i zapraszam do pisania i zabawy baw się tu dobrze ;]
Witam wszystkich. Jestem Faith. *kłania się wszystkim naokoło* No cóż, to tyle.
Witaj Faith. Jestem Ibilis. Najbardziej czepialski adminów Baw się dobrze.
Kolejna koleżanka witamy witamy... hmmm może ktoś zwerbuje jakichś kolegów bo samce są na wymarciu jeśli chodzi o proporcje ^_^
Ja tam nie widzę w tym nic złego a tak poza tym to Hejka Faith miło cię poznać i zapraszam do pisania.
Hej Faith, rozgość się na forum i zapraszam do pisania
Popieram pomysł Kiary
Rawr!
Witam wszystkich jestem Carmeen - no to chyba będzie na tyle...
Witaj Carmeen. Jestem Ibilis - najbardziej czepialski admin
Baw się dobrze
Witam wszystkich przybyłych! Bawcie się dobrze!
Ostatnio edytowany przez Leonardo (2012-01-01 17:43)
Witam Cię Carmeen, mam nadzieję, że szybko się z wszystkimi zaprzyjaźnisz!
Witam wszystkich. Jestem sp911 i cieszę się, że znalazłam to forum
Hejka sp911, witam Carmeen - mam nadzieję że będziecie się tu bawiły tu dobrze
Rawr!
Witam nowych zapraszam do pisania i wspólnej zabawy ;]
Witaj Espedziewięćsetjedenaście
Jestem Ibilis - najbardziej czepialski z adminów.
Dziekuje,
Ibilis, wiesz pierwsze co kiedy zobaczyłam twoją sygnaturkę czyli to '' Carmeen mam Cię na oku i nie licz na to, że Ci odpuszczę łamanie regulaminu, jakem Ibilis - administrator SLZ'' aż się we mnie zagotowało i nie wiedziałąm co nabroiłam od razu po rejestracji... potem zczaiłam że to każdy widzi swój nick uff...
Powiększyłem czcionkę... bo to już chyba 67 albo 68 przypadek
Haha Carmeen, powiem ci że miałam tak samo Ciśnienie mi podskoczyło do poziomu alarmowego ;p Ale też później zauważyłam że to nick osoby przeglądającej.
Witaj Carmeen! Zapraszam do pisania postów i obyś dobrze się tu bawiła.
Nie wiedziałam że ktoś jeszcze pamięta o bajkach naszego dzieciństwa... ja chodze do gimnazjum i nigdy przenigdy nie przekonam się do tych bajek komputerowych... to były cudowne lata jak się oglądało króla lwa, kubusia puchatka czy mój brat niedźwiedź...
Witam wszystkich nowych bawcie się dobrze.
Cześć wszystkim ;] Strasznie się cieszę że w dobie takiego kiczu jak Hannah Montana i innych głupawych bajeczek są jeszcze ludzie którzy pamiętają o tak wspaniałych bajkach jak Król Lew . Już po przeczytaniu kilku postów widzę, że poznam tu wielu ciekawych i fajnych ludzi A i aktualnie jestem w I klasie liceum więc pewnie trochę wam zawyżam średnią wiekową, ale ktoś chyba napisał kilka postów temu, że wiek nie ma znaczenia I co jeszcze mogę napisać, uwielbiam śpiewać piosenki z KL ale nie wstawię nagrań bo nie chcę niszczyć waszego słuchu haha ;D czasem też piszę wiersze, właśnie zbieram się do napisania czegoś o Mufasie i Simbie ;] Uff, ale się rozpisałam, może już lepiej skończę bo nie chcę was zanudzać =D Pozdrawiam wszystkich, do napisania ! ;* ^^
Witaj, Kiarcia w Stadzie! Mamy nadzieję, że ci się spodoba !
Cześć wszystkim ;] Strasznie się cieszę że w dobie takiego kiczu jak Hannah Montana i innych głupawych bajeczek są jeszcze ludzie którzy pamiętają o tak wspaniałych bajkach jak Król Lew . Już po przeczytaniu kilku postów widzę, że poznam tu wielu ciekawych i fajnych ludzi A i aktualnie jestem w I klasie liceum więc pewnie trochę wam zawyżam średnią wiekową, ale ktoś chyba napisał kilka postów temu, że wiek nie ma znaczenia I co jeszcze mogę napisać, uwielbiam śpiewać piosenki z KL ale nie wstawię nagrań bo nie chcę niszczyć waszego słuchu haha ;D czasem też piszę wiersze, właśnie zbieram się do napisania czegoś o Mufasie i Simbie ;] Uff, ale się rozpisałam, może już lepiej skończę bo nie chcę was zanudzać =D Pozdrawiam wszystkich, do napisania ! ;* ^^
2 posty wyżej podobnie napisałam Ja chodze do gimnazjum i po prostu widzieliście kiedyś co dają dzieciom teraz do oglądania na dobranocke?! Jeju... ja to pamiętam Gumisie, kubusia puchatka itd., a nie jakiś klub przyjaciół myszki miki jak musze się użerać czasami z 3 -letnim kuzynem...
Witam wszystkich ze Stada Lwiej Ziemi, forum o mojej ulubionej animacji
z zamiłowania jestem motocyklistą który chcę podróżować :p
i jednym z miejsc w które chcę pojechać jest Park Narodowy "Hell's Gate" w Kenii, który był Inspiracją do scenerii filmu.
Tak jak wszyscy niecierpliwie czekam na 20.20 w TVP 1
Witam Turbo, baw się tu dobrze!
Rawr!