Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Rano Simba wstał i poszedł do Kuli,Chumviego i Malki.
Simba;Cześć wam!
Malka;No hej co u ciebie?:)
Simba;Nala połamała kostke czy coś takiego.;(
Kula;Ja miałam złamaną bolało ale to się inaczej nazywało ale zapomniałam...-Kula i reszta wpadła w śmiech.
Chumvi;Ej czemu mnie zbudziliście!:[
Simba;To ja lece,cześć!
Kula,Malka,Chumvi,;Cześć
Koniec odc 1. Jagby co jestem nowa.aplaus
Ostatnio edytowany przez Sasha (2011-10-12 19:42)
Eh...zdobede sie na szczerosc.
To nie jest opowiadanie, to jest dialog w dodatku krotki i bez sensu i logiki. Twoja ''praca'' zaczyna sie od tego momentu ktory wlasciwie moglby byc w srodku opowiadania. I blagam rob opisy dluzsze!
Czytaj opowiadania, rozwina one twoja wyobraznie i zdolnosc pisania opowiadan. `:)
Ostatnio edytowany przez Aisha (2011-10-12 21:11)
Kocham Cię Himsi...
Eee..? Co to w ogóle jest? Bo opo to nie przypomina. Do tego ten, już to na naciąganego nazwę dialogiem, jest jakiś pozbawiony logiki, no i co mają znaczyć te emoty? Totalna katastrofa ogólnie.
Dobrze niech będzie że dialog oki będzie długie ale jestem tu od wczoraj więc wiecie...:/;(:(
Ostatnio edytowany przez Sasha (2011-10-13 10:57)
No i stosuj znaki interpunkcyjne bo nie można twoich postów zrozumieć...:/
Kocham Cię Himsi...
"Opowiadanie" jest nieczytelne i pozbawione treści. Za mało opisu, za mało dialogu, za mało akcji za mało czegokolwiek. Pomijam błędzy interpunkcyjne i literówki... nawet nie chce mi się tego poprawiać. Jeżeli do jutra nie pojawi się tu nic sensownego, temat zamknę.
Mi to wygląda na dzieciństwo Simby widać to w|słowach "czy coś takiego "
bez obrazy ale jestem trochę krytyczna w stosunku do innych
słabe słabe słabe słabe słabe
//Odezwała się laureatka Literackiej Nagrody Nobla... Temat zamknę, by uniknąć dalszego sp@mu. Ibilis//
"Najprawdziwszym złem na świecie są czyny człowieka."
Sarah J. Maas – Szklany tron
Strony: 1
Wątek zamknięty