Nie jesteś zalogowany na forum.
//Najpierw przeczytałam: NIE, JA SIĘ BOJĘ! //
Ehmm.. Ale może jednak pójdziemy w dzień? Tak żeby lepiej widzieć? *spytała ostrożnie*
Daj spokój! Szkoda czasu!
//Tak na serio lwy widzą w nocy lepiej niż wojskowe noktowizory... o czym chyba ciągle zapominamy //
//No. Chociaż Korcia powiedziała to teraz zeby ukryć, że ma lekkiego cykora //
No.. Ale mówię Wam, że lepiej w dzień... *mruknęła*
Boisz się?... ... A JA SIĘ NIE BOJĘ!
//xd//
Wcale się nie boję! *obruszyła się* Tylko..eee.. W dzień jest fajniej i tyle!
Aha... nie chce mi się już kłócić o to że się boisz, więc pójdziemy w dzień... //xd//
Ale wcale się nie boję! *zaczęła tupać tylną łapką* Równie dobrze możemy iść w nocy! //xd//
No to idziemy *Rusza w tamtą stronę*
//xd//
*Popatrzyła na niego * Eee.. sorki, jednak pomyliłeś to nie tamta góra - tamta. *Wskazała inną.* No to chodźmy... dojście zajmie nam dobrą godzinę...
Gapa ze mnie... mój skrót byłby dłuższy... *Idzie za Kiarą*
No to idziemy! *raźno ruszyła*
*Trzeba było podkręcić jeszcze atmosferę... Idąc odwracała się co chwilę: *
A wiecie że tam w okolicy legowisk jest pełno obgryzionych szkieletów ? ...
Obgryzionych szkieletów... Kora się pewnie zaraz przestraszy!
//xd//
Eee tam! Najlepsze szkielety są na Cmentarzysku Słoni i NIC nie pobije tamtego miejsca pod tym względem
Rawr!
No moze masz rację.. *ciągnęła dalej.* Cmentarzysko jest ładniejsze bo tam szkielety są włąściwie poukładane, a te przed legowiskiem są wszystkie zastygłe w jakichś przerażających pozach...
Phi! Wcale się nie boję! *pisnęła* Sziklety wcale nie są straszne! //xD//
Cmentarzysko jest lepsze! *mówił niczym fan jakiejś drużyny* Nie dam się przekonać póki nie zobaczę!
Rawr!
To jak, idziemy tam, czy nie?
Idziemy, Cmentarzysko jest nudne.
No jasne że tak! Cały czas przecież tam idziemy
Rawr!
Idziemy, i idziemy... no i kiedy wreszcie dojdziemy? Nudno się już robi...
-Obczaj to *powiedział cicho do Iba pokazując mu wielką zieloną ropuchę* -Nie wiem czemu, ale dziewczyny się ich boją
Rawr!
Hmm... dziwne... taka żaba... tylko trochę bardziej obleśna... super
Kora! Chodź tu! Mamy dla Ciebie księcia z bajki! //xd //
*Pierwsza doskoczyła do żaby i całując ja w pysk nawet się nie skrzywiła.* Eeee fałszywy alarm, żaden książe.
//xd//
Łaaał... *Zatkało go, gdy zobaczył, że Kiary to nie obrzydza...*
//xd//
-BLEEEEEE! Dziewczyny są DZIWNE! Jak można się całować? I jak można pocałować ŻABĘ!
Rawr!
*Nie było mu aż tak niedobrze jak Nitowi... ale pomysł by ktokolwiek kogokolwiek całował mu się nie podobał :blee:*
//xd//
*Wytarła pyszczek i rzuciła się na nita.* A poazać ci, że od całowania się nie umiera ? *Przybliżyła się jeszcze bardziej...*
//xd//
Ło ja... aaaa!! On umrze! Wypadnie mu sierść, ogon mu zmieni się w piasek! AAA!! Nie rób mu tego!
//xd//
Nie chcę... wierzę na słowo... umm... *schował się za Ibem* pokaż to na Ibie bo on ci nie wierzy! Ja wierzę, wierzę! *jego głos był mało przekonujący*
Rawr!