Nie jesteś zalogowany na forum.
*wypluła kij*
- I chciej tu pomóc. Noż... nikt mnie nie potrzebuje *rzuca tonem Osła ze Shreka "niech mnie ktoś przytuuli" *
*Spojrzała i policzyła uratowanych: * Ibilis, Sam, Kora, Nit, Cam... nikogo nie brakuje ?
- Mama! *krzyknęła nerwowo, uświadamiając sobie, że jeszcze przed chwilą //chyba// z nimi była. Gwałtownie podbiegła do samego brzegu, wypatrując jej rozpaczliwie*
//
*zgarnia jeszcze po drodze Lori którą prąd najwyraźniej tu porwał*
już ją mamy xD//
Cam.. Jest tam *Wskazała łbem na stojącą obok siostre*
*fejspalm*
- Ano tak, racja... Cóż, mamo, urośnij, bo mi stracha napędziłaś...
*odetchnęła głęboko* Ale miałam stracha...
I teraz pewnie woda opadnie...
*zerknęła w górę. Chmury już nieco się przerzedziły, deszcz spadał tylko pojedynczymi kroplami. Usiadła uspokojona*
Jak myślicie... czemu to się zawsze tak trafia... że wszystko nam się udaje dokładnie w ostatniej chwili?
Może.. jesteśmy jakimiś bohaterami i ktoś nas teraz ogląda? *podsunęła z ożywieniem, strzygąc uszami*
*Patrzy się w stronę ekranu monitora przez który patrzy na tekst osoba która za niego pisze - ja w realu * Hmm... to całkiem możliwe...
//xd//
Hmm.. *dostrzega dziewczynę piszącą coś z uśmiechem jakby za.. szybą?* Też macie teraz takie wrażenie?
Nom... jakiś koleś się na mnie gapi, dziwnie się uśmiecha... i stuka w jakieś kamyki //klawiatura// i dopiero jak w nie stuka, to mi się chce coś robić i mówić...
Hmm.. mam podobne wrażenie! *gapi się tępo na dziewczynę, która teraz śmieję się nieco pod nosem* Ciekawe...
*obraca się, wykręca głowę, patrzy kątem oka ale nic nie widzi*
-U mnie chyba to nie działa! :O
Rawr!
Pewnie nam się tylko wydaje. *wzruszyła ramionami, odrywając spojrzenie od tego dziwnego zjawiska* Wszystko ok.
*wykręciła zabawnie łeb i spojrzała na dziewczyną siedzącą za 'swoją szybą'*
-Hmm... No nie wiem... Ale jeśli to prawda, to obserwująca MNIE dziewczyna ma zdecydowanie za dużo futra na łbie O.o
A jak wygląda? Bo ta co widzęma grzywkę. *przekręciła łeb* I żuje gumę. xD
*patrzy się na mnie *
- Kora, Ty też widzisz to samo? Moja też kręci gębą niczym głupia.
*patrzy* Taa.. Moja też! Wżera kanapkę! xD
- Moja nie, moja wywraca ślepiami...CHyba nie jest ze mnie zadowolona *przekrzywia łeb*
Z Ciebie? Z Ciebie każdy powinien być zadowolony. ;D
- ale ona chyba zbyt wymagająca i niezmiernie marudna. Głupie babsko.
//xd//
A "mój" koleś się głupio śmieje...
A ja nie mam nikogo tam za sobą? Może ja po prostu to wszystko sobie śnię?
Rawr!
Hmmm... *Rozgląda się po niebie. Postanowiła przemilczeć małe okienko za drzewem przez które uśmiechnięta dziewczynka podglądała ich losy.*
Wiesz.. nie łam się, ja też nic nie widzę.
- Parsknęła! Bezczelna na mnie parsknęła! Niech no ja ją dorwę *najeżona od karku po koniec ogona, skacze, stuka w minitor głową i bezwładnie opada na ziemię*
- Jest ... twardsza niż myślałam... xD
Hm.. *przygląda się tej istocie, która widząc co zrobiła Cam zaczęła się strasznie śmiać* Chyba mają z nas pośmiewisko. -_-
Chyba tak... I czemu mam przemożną chęć uderzenia głową o jakiś kamień choć wcale nie mam ochoty... i czemu on tak się złośliwie uśmiecha? *Zaczyna iść robotycznym krokiem w stronę jakiegoś kamienia*
//xd//
//Jakiś Ty zUy //
*Podbiega pośpiesznie i próbuje powstrzymać Iba* Nie rób tego!