Nie jesteś zalogowany na forum.
A za co to miałbym się mścić?
Nie wiem, ale chcę najpierw usłyszeć że nie będziesz... ot tak dla pewności :-)
Rawr!
No dobra, teraz rozwiąż! *ponagliła Go*
Najpierw - niech powie, potem rozwiążę ^^
Rawr!
Przecież już Ci jakby potwierdził.. *zauważyła niecierpliwie*
Tak jakby to zaraz po rozwiązaniu ogonów to on może szybko znaleźć powód za co ; D
Rawr!
*poddała się i opadła w błoto* Ech...
Hmm... *Przykłada łapę do serca... Kory i mówi* Przysięgam, że nie będę Cię za to karał, a i w najbliższym czasie nie będę celowo szukał powodu by móc się mścić...
//xd//
A czemu to przysięga na moje serce?
Bo tak fajnie bije... *Przykłada jedną drugą łapę do swojego serca i powtarza przysięgę nie zabierając jednak pierwszej łapy z serca Kory *
Aż takie mam to serce fajne? *pyta zachowując spokój*
Wyjątkowo... sama przyłóż na dłużej łapę i zobacz
*przykłada sobie do serca* Wydaje mi się jakby biło w rytmie jakiejś piosenki. :O
*gdy oni byli do siebie przytuleni wsłuchując się nawzajem w bicie ich serc Nit zdążył już dawno rozwiązać ich ogony*
Rawr!
Widać taka muzykalna jesteś
Ale co to ma być za piosenka? I o Jeziu ja jakaś nienormalna w takim razie jestem
A co to za piosenka jest?
*przygląda im się w wielkim zdziwieniu *
Rawr!
No Kor... Jaka to melodia?
Hm? *Obudził się i ziewnął* Gdzie są wszyscy...? *Oczy miał sklejone od snu więc niewiele widział*
To jest to jest.. Hakuna Matata!
No to śpiewamy! I już się nie martw... aż do końca Twych dni...
Naucz się tych dwóch.. radosnych słów... ! *wyszczerza się jak zwykle przy Hakunie Matacie*
*Dołączyła do śpiewu* Naucz się ty dwóch... Radosnych słów...
*Usłyszał śpiew i wygramolił się z miejsca w którym spał w kierunku z którego dobiegały go głosy*
Hakuna Matata! Tak! Hakuna.. Matata! Tak! Hakuna.. Matata!
I już się nie martw! Aż do końca Tych dnii... Naucz się tych dwóóóóóch radosnych słóóóówwww!!
Hakuna Matata...? *dokończył trochę niepewnie bo nie przyzwyczaił się do śpiewania*
Ostatnio edytowany przez Lazareth (2011-09-29 13:56)
*Widzi jak błoto zaschło więżąc jego łapy* Eee... teraz to się faktycznie tylko nie martwić...
Hakuna matata... O, już mogę poruszać ogonem!