Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Ponieważ zauważyłem że istnieje na forum drobne zainteresowanie Minecraftem, postanowiłem założyć wątek w którym zapraszam wszystkich do pokazania tego co stworzyli w grze, w classicu tudzież becie.
Zacznę jako pierwszy:
Widok na moją skromną posiadłość:) Bo prawej stronie rośnie mała aluzja do Króla Lwa:)
Hmm cóż to przybiło do mojego portu?;)
Niezbyt udany saksofon z nutami, widoczny jadąc kolejką
Uploaded with ImageShack.us
Minecraft Widzę, że Ty już jesteś starym wymiataczem Statek pierwsza klasa
Uwielbiam tą grę
Zapraszam do obejrzenia mojego gameplaya z Minecrafta. W tym odcinku zbuduje park Komentarz taki sobie, to poprawi się z czasem:D Piszcie czy Wam się podoba, czy nie podoba
Ostatnio edytowany przez Mesho (2011-07-19 20:05)
łooo człowieku ja gram cały czas jeszcze na beta 1.3 ciągle nie mogę się zmusić, żeby ściągnąć nowszą
Nie no słuchaj świetna robota i sporo żmudnego układania fajna fontanna w sumie zastanawiałem się co chcesz zrobić i muszę powiedzieć, że to ciekawy pomysł
Ja może niedługo pochwalę się swoją twórczością Ale trochę mi to zajmie więc chyba dopiero za kilka dni
Mogę przyznać, że sama budowa zajęła mi ok. 1,5h montaż ok. 1h, renderowanie 2h a wrzucanie na youtuba kolejne dwie godziny. Następne będą krótsze, ale zwięźlejsze.
Nie wiem co Ci ludzie widzą w tym Minecraft
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Już taki jestem zimny drań
Całkiem fajny jeśli ktoś lubi budować albo przepada za pixelartem
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Jak to nie widzisz? :O
Przecież to jest widoczne... jak wielka skała na sawannie ;D
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Teksturki standardowe, nie tną przynajmniej tak strasznie:D
Obecnie wystartowałem z własnym serwerem multiplayer, 10 slotów dla graczy z premium + serwer ts3. Mapka już w miarę nabrała kształtów:)
Jeżeli chcecie sprawdzić jak to wygląda, zapraszam:
IP: 88.198.3.219:25565
Jest ktoś chętny? Obecnie nowi gracze nie mogą nic budować, pozwolenie na budowę daje manualnie.
Mój nick w Minecrafcie: kowu94 (nie pytajcie dlaczego taki a nie owaki...)
Ostatnio edytowany przez Mesho (2011-07-29 21:08)
Ja też bardzo lubię Minecraft. Jeśli będę na swoim laptopie to wstawię screeny z moją wielką Lwią Skałą
Ostatnio edytowany przez Vita (2012-04-15 11:01)
Vita
But lovers always come and lovers always go...
Ja tam lubie minecrafta
//Urzekająca informacja, która tak wiele wnosi do tematu... Zaczynaj zdania dużą literą i może w ogóle się przedstaw innym (najlepiej w adekwatnym temacie: [link]. Ibilis//
Macie, moja Lwia Skała. Trochę mała, ale większa zajęłaby sporo czasu. Stadkiem było kilka kotków
http://desmond.imageshack.us/Himg839/sc … es=landing
I wodopój
http://desmond.imageshack.us/Himg255/sc … es=landing
Vita
But lovers always come and lovers always go...
Strony: 1
Wątek zamknięty