Nie jesteś zalogowany na forum.
Niewielu... cóż miłych odpoczynków. Miłej jazdy na nartach.
//Sam, Nat raczej nie wróci. Ma bana.//
Mam nadzieję, że w najbliższych dniach weekendu mogę się spodziewać maksymalnej obecności, a jeśli ktoś z was wyjeżdża na swoje ferie to proszę oczywiście o notkę tutaj.
No właśnie....
Zaniedbuję się i to bardzo. Niestety jestem tego świadoma.
Ale naprawdę, uwierzcie - to nie lenistwo tylko nawał pracy. I to już nie tylko szkoła. Życie osobiste mi się troszkę komplikuje, toteż muszę mieć trochę czasu by znów nad nim zapanować...
Myślę że za 3-4 tygodnie trochę się to ustabilizuje i wrócę.
Przepraszam z góry za problemy...
Z poważaniem, Lor-Chan.
Chciałbym przeprosić za moją długą nieobecność, miałem i w sumie nadal mam roboty nad swoim serwerem CS1.6, jak ktoś jest zainteresowany adres w profilu. Problem w tym że wszystko od serwera przez forum po reklamę robię sam.
BTW
Zauważyłem parę pozytywnych zmian na SLZ^^
Ostatnio edytowany przez Mesho (2011-05-05 19:54)
Cieszę sie że wróciłeś, może opiszesz w którymś z odpowiednich tematów, jakie to zmiany ci wpadły w oko.
ekhm mam taką nie ciekawą sytuację, przez złe oceny z matmy i chemii nie zabardzo wolno mi siadać na kompa od poniedziałku do czwartku( na legalu moge siadać w piątek, sobote i niedziele z tym że w niedziele mnie nie ma)
Więc na pewno na forum będe w piątki i soboty, z innymi dniami nie wiem, ale postaram się zaglądać jak najczęściej. Proszę o wyrozumiałość.:(
Ostatnio edytowany przez Lazareth (2011-05-07 16:42)
Sory za posta pod postem ale piszę w imieniu Mateso( zgodził się) otóż Mateso dostał szlaban i nie będzie wchodził na forum przez jakiś czas, w jego imieniu przepraszam.
Będziemy na ciebie czekac Hump, powodzenia z problemami.
A to kolega jeszcze przed lic ? W takim razie powodzenia, choć jak wiemy ten tytuł nic nie znaczy ale zawód daje no i pewną dozę satysfakcji
Sory, że mnie nie będzie, ale muszę wyjechać w miejsce, gdzie net będzie trudno dostępny, więc przez najbliższe dwa, trzy tygodnie, nie będę zaglądał/będę zaglądał sporadycznie. Do zobaczenia za ten czas
Zaglądaj będziemy cie wypatrywać :] Udanych Wakacji.
Och tyle nieobecności. Cóż, o już uprzedzę, że od 29 czerwca nie będzie mnie 10-12 dni ;p
Sory, za wprowadzenie w błąd, ale z powodu pogody wyjadę dopiero w przyszłym tygodniu
To dobrze, będziesz musiał się jeszcze z nami pomęczyć zanim wyjedziesz
Uprzedze, że 1 lipca wyjeżdżam na 2 tygodnie i nijak nie będe miała dostępu do netu ; > Wszystkim miłych wakacji życze >D
Licząc od jutra nie będzie mnie 3-4 dni
Rawr!
Heh, jak tak wszyscy gdzieś pojadą, to mam nadzieję, że nie zostane tutaj sam, bo ja nigdzie raczej nie jade
Miłego pobytu wam
O taaak tośmy się zgadali - właśnie wyjechałam do schroniska na kasprowy netu brak więc, tydzień dwa mnie nie będzie ;p
Sory, że mnie nie będzie, ale muszę wyjechać w miejsce, gdzie net będzie trudno dostępny, więc przez najbliższe dwa, trzy tygodnie, nie będę zaglądał/będę zaglądał sporadycznie. Do zobaczenia za ten czas
Wyjeżdżam dopiero teraz. Trzymajcie się. Wrócę za 2 do 4 tygodni. Pa :papa:
Jak pewnie wszyscy zauważyli, są wakacje. A z tym się wiąże moja tymczasowa nieobecność na forum.
Wyjeżdżam jutro i prawdopodobnie nie będzie mnie 2-3 tygodnie. Nie wiem czy będę tam miała dostęp do neta. W razie potrzeby, złapać mnie będziecie mogli na gg, gdyż tą usługę mam na komórce ; D
Nic więcej nie napisze, gdyż się spieszę. Szczegóły po powrocie ^^
Do zobaczenia wkrótce!
Jak wyżej
Możliwe, że moja nieobecność trochę się przedłuży albo skróci - tego nie jestem w stanie stwierdzić, gdyż jest to wyjazd za granicę, planowany w ostatniej chwili xD
A więc żegnam wszystkich
Nie zapomnijcie o mnie! ;d
Pa, Lori! Życzę dobrej pogody i miłego wyjazdu
Rawr!
Baw się dobrze i wracaj szybko cała i zdrowa.
Mam nadzieję, że wszyscy podróżnicy wrócą wypoczęci, z nowymi siłami do pisania!
Wyjeżdżam jutro i wracam w niedzielę. Pa wszystkim
Wracam w następny piątek. Praga czeka !
Pa przyjemnych i udanych wakacji.
Muszę pożegnać się z forum na jakieś 2 tygodnie, jestem u taty w monachium//jest badziewnie lepiej bym się bawił na jakiejś wsi ^^//. A mój tata to .. (1 raz w życiu z nim mieszkam dłużej niż dzień i więcej nie trzeba). Dobra sęk w tym, że on się strasznie wszystkiego czepia i jak zobaczy takie forum to będzie mi robił na złość do końca wakacji(Boshe jak nie życia..) a ja nie mam zamiaru się z nim użerać ew mam skype jakbyście chcieli coś popisać w komfie (nie mam tu mikro) jutro ostatni dzień zajrze, po prostu już teraz wystarczy że wejdzie w historie i dla mnie end wakacji.
//Dla wszystkich. Że to mój tata i szacunek itd. On jest dla mnie obcy //
Powodzenia i obyś się nie musiał kłócić z tatą.
Udanych wakacji i wracaj do nasz szybko :]
A co do historii to możesz wbijać na przeglądaniu InPrivate wtedy nic się nie zapisuje :]
Dzięki Nanaki za radę, przyda się ale tak jakoś wyszło xD że:
Zdenerwowałem mojego tatę (czymś co dla mnie było zupełnie normalne ) i przyspieszył datę mojego powrotu do dziś 16.00 xD
Przepraszam za wprowadzanie w błąd ale dziś rano się budzę i słyszę "Pakuj się, zaraz jedziemy"
//Nawet nie wiecie jak się cieszę że już w domu! //
Jestem już z powrotem Siemano wszystkim