Nie jesteś zalogowany na forum.
*W tym oto miejscu wszyscy zostają (ale tylko w obrębie tego tematu) zamienieni w lwiątka (w wieku Simby i Nali z KL1 ). W ten sposób osoby "dorosłe" mogą znów poczuć się młodo (zwłaszcza, że pisanie jako lwiątka jest dosyć zabawne ). Prócz tego kasuje nam wspomnienia (i charaktery też cofa do lwiątek, więc nie mamy doświadczenia życiowego itepe... *
//A pomysł wziąłem z przedostatniej plagi eventu Humphreya, bo pomysł był świetny i trał (moim zdaniem) za krótko, a tu jest wieczny //
*Przychodzi i kurczy się do rozmiarów lwiątka* I co teraz? *Piskliwym, dizecinnym głosem*
-I co teraz cio? *przychodzi* //xD//
Rawr!
Nie wiem... a kim w ogóle jesteś? *Zanik pamięci z lekkim ... lagiem *
Ja jestem Nit, a ty? ^^
Rawr!
A ja Ib, Ibilis... byle nie Ibuś, bo zatłukę *Podaje łapę*
*niepewnie przychodzi w owe miejsce. Widzi Nita i Iba* Cześć. *uśmiecha się nieśmiało* Mam na imię Kora i chyba się zgubiłam... *niewinny głosik* //jakie to fajne XDD//
//Po to to dałem Bo fajne//
Ty jesteś lwicą tak........ TO CZEMU TWOJA GRZYWKA JEST WIĘKSZA OD MOJEJ!!! *Na cały regulator *
-Ibuś... Ibuś... Ibuś Ibuś Ibuś! *w rytm reklamy ibumu xD*
Rawr!
Przestań, słyszysz!! *Drze się na Nitusia *
*przestraszona schowała się za kamień* //xd// No... no bo ja mam ją po mojej mamie... Ale się zgubiłaaaam! *szloch*
-No... ja też się zgubiłem chyba
Rawr!
Ja w sumie też... to nie wiem jak Wy, ale skoro nie mamy co robić, to się pobawmy. //Ach ta dziecięca beztroska //
-Może w chowanego? Ale pod warunkiem że nie będę szukał
Rawr!
A nie za mało nas... tak we trójkę? Może się siłujmy?
-No to będziesz leżał! *skacze na Iba*
Rawr!
*przychodzi podskakując sobie wesoło* Cześć *Woła do nieznajomych lwiatek*
Złaź!! *Próbuje zrzucić i przewrócić na plecy Nita*
-Haha! Nie! Dopóki nie przyznasz że wygrałem ;3
//walcz! xD//
Rawr!
*Wysila się by go z siebie zrzucić*
*Wychodzi zza kamienia wesoło podskakując* Hej! *Podeszła do Kory wystawiając łapke* Jestem Sam : D
*spada*
-Uhhh... miałeś farta!
Rawr!
Zobaczymy! *Przewraca go. Dumny krzyczy* Leżysz!
*Ździwniona spojrzała na lewki. Zaczaiła się i w odpowiednim momęcie skoczyła na Ibuśia. Oboje spadli obok, ona jednak była na górze* Teraz ty leżysz! Ha! *Zawołała*
*teraz on skacze na Sam (i Iba) wszyscy troje turlają się z wysokiej górki*
-Aaaa!
Rawr!
aaaa! *Krzyczała przez śmiech. Turlalali się coraz szybciej*
*widząc jak się bawią skacze na całą trójkę* Łiiii!!!
*w końcu wszyscy uderzyli w drzewo i skończyło sie turlanie* -haha! fajnie było ^^ wszyscy cali?
Rawr!
NIE... *nad ich głowami z korony drzewa rozlega się grobowy acz jednak cienki głos...* Zaraz wszyscy zginiecie, yyy... kimkolwiek jesteście.
-Haha... śmieszna jesteś Ja jestem Nit
Rawr!
*przychodzi taka jak zawsze--mała*
Simaaaaanko jak tam! Jestem Saki!
*uśmiecha i prostuje się dumnie*