Nie jesteś zalogowany na forum.
W tym temacie proszę zamieszczać informacje/ogłoszenia o nieobecnościach dłuższych niż 1 tdzień.
1. Ja wyjeżdżam do Włoch, w dniach 26lipca - 28 sierpnia w zw. z czym opiekę nad forum przejmą Nitrol allama i Nala mllama.
*do wszystkich* Bądźcie grzeczni! 8)
-Będziemy grzeczni - obiecuję *krzyżuje palce *
Od jutra mnie też nie będzie, ale przez 2-7dni
Rawr!
Będziemy grzeczni Chyba...
Kurczę, jak wy się tak wszyscy wyrozjeżdżacie to nie będzie po co na forum wchodzić
Nie, nie, nie - nie myślcie tak ;]
Piszcie, nie potrzeba nas do tego
Rawr!
Ahh no zazdroszczę Wam trochę tych wyjazdów >D Udanego
Ale co z adminami to z adminami jakoś inaczej, pozytywnie ;D
Zgadzam się z Mesho. Z niecierpliwościa czekamy na powrót Kiary 0 (gdyż Ni t jeszcze nie wyjechał ).
No to cześć! Będę za kilka dni
Rawr!
No to już jestem
Rawr!
jak nie wrócisz to się za ciebie pomodlimy
znowu nie będzie mnie kilka dni
bądźcie grzeczni
Rawr!
Jasne że wrócę, wtedy pisałem z telefonu i nie mogłem znaleźć tematu "nieobecności" więc napisałem tutaj
Rawr!
Nie wiem czy takie nieobecności też tu wpisywać ale zaryzykuję...
Moje życie ostatnio trochę się skomplikowało... Potrzebuję więcej czasu narozmyślanie i naukę... Dlatego chciałabym prosić o krótką przerwę... Mianowicie ok. 1 tydzień. Znając życie nie wytrzymam i czasem zajrzę ale pisać nie bedę. Nie mam do tego głowy teraz. Proszę was o jedno - nadal postujcie. Wkrótce wrócę.
wow... no to form trochę chwilowo wymrze. Wisi mi to
Pod warunkiem że wszyscy tu za później wrócimy.
Zniknę z forum na jakiś czas bo ostatnio powoduję tu tylko nieporozumienia i kłótnie, mało kto mnie tu lubi
Evil, przesadzasz troszkę Wszyscy Cię tu lubią tylko się z tobą droczą
Właśnie Evil, choć może jednak niektórzy trochę przesadzają... Lew jak lew a to że masz skrzydła... Nie rozumiem ich powodów do nielubienia Cię, tak jak powiedziała Kora.
Evil nie myśl tak. Ja Cię lubię . Tylko czasami jesteś lekko groźny dla otoczenia . Zostań .
No właśnie Evil, to była tylko pojedyncza sprzeczka - każdemu się zdarza Zooooostań
Rawr!
Evil, zrobisz jak będzie chciał, ale jedno ci powiem: Z tym nielubieniem to przesadziłeś Z moich obserwacji wynika że wszyscy cię lubią. A sprzeczki się zdarzają. Trudno. trzeba sobie podac ręce i żyć dalej
To, że sobie zrobiłeś żart (takiego typu, że znasz chyba moją reakcję) i mnie wyprowadziłeś z równowagi, nie znaczy, że Cię nie lubię. Po prostu byłem wściekły. Już mi przeszło. Rób jak chcesz. Moim zdaniem nie masz powodu do odejścia. Jeśli przesadnie zareagowałem, to przepraszam (Ale chyba wiesz, że ten temat może mnie łatwo wyprowadzić z równowagi). Jeszcze raz sory za moją reakcję.
Ok, skoro tak mówicie to zostanę ale proszę NIGDY nie bierzcie moich postów w NLS na poważnie xD
Jeśli ktoś chce jeszcze odejść będzie miał do czynienia ze mną xD
Rób co chcesz Nati, nikt tu cię nie może zatrzymać siłą a i tak wszyscy wiedzą że wrócisz.
Możliwe, że od jutra do czasu po nowym roku mnie nie będzie. Ale się postaram wejść jak tylko będzie okazja
Może to kogoś interesuje, a może nie... ale wolę uprzedzić znajomych i przyjaciół
Sprawy szkolne, nauka, masa zajęc dodatkowych i mnóstwo innych tego typu spraw... Zaczyna mnie to powoli przerastać. Do ferii (czyli przez najbliższy miesiąc) będę się pojawiać tu BARDZO rzadko, lub (co jest bardzo możliwe) nie będe tu w ogóle wchodzić. Może dobrze zrobi mi taki odpoczynek... Musze się po prostu wziąc do roboty. Ale nie cieszcie się nadmiernie - w ferie tu zajrzę ;p
//Gdyby ktoś miał do mnie jakąś pilną sprawę znajdzie mnie na Watasze albo na gg //
nie będzie mnie do lutego - minimum.
Gwoli ścisłości:
Odchodzę z forum na x czasu. Nie wiem kiedy mi się odmieni, być może w ogóle.
Dlaczego?
Nie było już tu mnie jakiś miesiąć, (nikt nie spytał z jakiego powodu, inna sprawa);
Nie czuje jakoś już ducha TLK;
Paniatno?
Ostatnio edytowany przez Mesho (2011-01-21 21:59)
Mesho... przykro mi czytać takie słowa, ale to Twoja decyzja. Cóż, że cie ostatnio nie było to zauważyłam, ale wiesz, że każdy z nas potrzebuje czasem chwili wytchnienie i nie zawsze o tym Stado powiadamiamy. A propos ducha Króla Lwa... być może dlatego, że trochę przerzuciliśmy się na N.L.S. i gry, a TO dlatego, że w tematach TLK każdy stary user się już wypowiedział.
Dlatego apeluję do nowych :
PISZCIE W DZIAŁACH KRÓL LEW, NAPĘDZAJCIE DYSKUSJĘ, KTÓRĄ STARZY JUŻ ZAWIESILI !
Wyjeżdżam na tydzień na narty, będę z powrotem w sobotę wieczorem. Jak ktoś będzie miał sprawę to pisać do nita lub Kowu, oni mająmój numer.
PA !
Natira, Kora, Kam, Lori i Hump - Wracajcie jak najszybciej
Mesho - Szkoda, ale nie mogę cię zatrzymać. Dlatego życzę ci miłej przerwy i mam nadzieje, że jeszcze nie raz zobaczę cię na tym forum
Kiar - Miłego pobytu na nartach
Jej, jak tak teraz patrzę... Strasznie mało nas zostało na tym forum