Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna
Mała kiara ogłasza swój powrót!!!
Kto się cieszy?
ja się cieszę
Rawr!
Ja się ciszę. Więc jakby co, to jestem Swala .
Witamy córko marnotrawna *Tuli ją serdecznie*
Chyba każdy się cieszy z powrotu któregokolwiek z członków stada. Ja przynajmniej się z takich powrotów cieszę. A tak w ogóle, jestem Ibilis, ale wszyscy i tak mówią mi Ib (nie, żeby mi to przeszkadzało )
Witam nowych i starych ....
P.S. Przypominam tylko o tym temacie, iż to tu powinny pisać osoby wracające do nas po przerwie, jak np.ostatnio Mesho
Ostatnio też mnie nie było i to spory kawał czasu. Wszystko przez natłok obowiązków najpierw był wyjazd do Stobnicy a potem musiałem nadgonić materiał i zaliczyć semestr ale już wszystko jest ok.
Przyszłaaaaaam znowu!
Co tam u Was? Pamieta ktos Maro
No jasne że tak
Trochę po staremu, trochę po nowemu - czyli norma ; D
Rawr!
Maaroo! : D
Fajnie znowu cię tu widzieć
Można by zlecić akcję aby każdy z nas poszukał w swoim otoczeniu kogoś, kto byłby tu dla nas dobrym towarzyszem. Jednak popatrzmy realnie - Polska jest całkiem spora i owszem - inni fani są jeszcze rozsiani po necie, ale coś czuję, że może się nas zebrać dwa... trzy razy tyle aktywnych co obecnie, ale nie więcej.
A i szukać chętnych poza internetem z czasem coraz ciężej bo wstyd się przyznać do takiego zamiłowania... Mam nadzieję, że ktoś sądzi inaczej.
P.S. Jak ktoś się zjawia po dłuższym czasie, np. miesięcznym szlabanie na kompa czy wakacjach, to lepiej napisać po powrocie (przed zniknięciem w nieobecnościach oczywiście,) tutaj, abyśmy np w tematach N.L.S. nie musieli się domyślać "czy teraz ktoś się pojawił czy był cały czas a ja nawet nie zauważyłem że zniknął... "
Primo: Jestem znowu i to na dodatek jako mod (Sam nie wiem jak do tego doszło xD )
Secundo: Ja się Króla Lwa nie wstydzę i akurat jeśli o niego chodzi to ludzie zwykle pozytywnie reagują (gorzej z takimi np kucykami ale się nie zrażam )
Tertio: I właśnie.
Wiesz, w sumie ja też nie wiem jak do tego doszło, dość że zgadzam się i cieszę z tego. ^_^
No cóż... kucyki to wymysł współczesnych- nie można się powołać na wspomnienia z dzieciństwa ;d
Na pewno byś znalazł wiele fanek tej bajki, choć pewnie w zerówce.
Kochacie mnie ? Bo jakoś ostatnio nikt o mnie nie pamięta :C Nanaki przytul minę
Witaj ponownie Sabiri! Miło cię znów tu widzieć. ^_^
Rawr!
Po narzekaniach w chatboxie przyszedł czas na powitanie;D
A więc ogłaszam swój POWRÓT ale nie wiem na jak długo;D
aVe *uśmiechnęła się* jestem bestią, ale my się znamy bo ja nikt inny jak Black *śmiech* Nieno mówcie mi Angel no cóż tak już przylgnęło
Ci co mnie tu znają wiedza iż czami mi trochu tenteges no... *samiec uśmiechną się, szczerząc swe śnieżno białe kły* Aaa maiłem coś jeszcze powiedzieć*zamysł* pozdrawiam szanowną Panią Administrator *bestia się uśmiechnęła by po chwili się roześmiać*
Ostatnio edytowany przez AngelOfDeath (2012-05-30 20:18)
Witaj z powrotem na pokładzie stary. Baw się dobrze, w razie jakiś problemów (jakby ktoś sprawiał), to wiesz do kogo się zwrócić.
Tamten jeden pseudo-admin, co Ci bana i kasację konta sprawił... sam dostał bana i kasację konta (o czym Ci chyba już kiedyś mówiłem).
Hej ponownie, Czarna Anielska Bestyjko Śmierci *tuuli go* ;3
Rawr!
Ahoj wszystkim starym i nowym
Natknąłem się przypadkiem na Waszą grupę na dA (nie pamiętam, ale na czyimś profilu znalazłem ) i postanowiłem odwiedzić forum
I poza tym widzę, że dalej jest
Witam ponownie
Pozdrowienia od Nitrola bo sam nie może teraz napisać
Witam witam ponownie Hassan , jak widzisz troszkę tu "świeżaków".
Witaj Hass. Mnie pewnie nie znasz, to się przedstawię - Ibilis jestem. Cieszę się, że wraca do nas stara gwardia
Dziękuję za miłe powitanie. Mnie również miło jest Was poznać oraz ponownie spotkać tych, których pamiętam jeszcze z dawnych czasów
Ostatnim razem byłem tu..hmm..2 lata temu chyba, więc jak dla mnie to zmieniło się wszystko
Przy okazji poprosiłbym o przywrócenie z zza stanu śmierci naturalnej mojego działu w "Fan Artach"
Odblokowane, mam nadzieję, że wkrótce coś wrzucisz.
Hej Hassan!
Tęskniłem ^^'
Mam nadzieję, że zostaniesz na stałe!
Rawr!
Siema Nit ! Również się cieszę !
Mam nadzieję, że zostanę na dłużej tym razem
HAAAAAAAAAAAAAAAAAAASSSSSSSSSIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIII
*Rzuciła się wyLEWnie i przygniotła starego przyjaciela.* Witaj nomado. Wierzę że zechcesz zostać w stadzie na stałe i już nie będziesz się sam szwendał /po zaułkach internetu. ^_^ /
Oj kolego,kolego.... sprawiłeś mi niemało zawodu tak długim zniknięciem... Zwłaszcza, że nic tego nie zapowiadało.
Teraz, nie puszczę cię *kontynuowała stojąc na nim* zanim nie powiesz, jak będzie można się z tobą kontaktować.
/mail,GG/
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna