Nie jesteś zalogowany na forum.
Tiaa;)
Więc mam zaszczyt powitać Pawowitego Imperatora..Khem. Moderatora, wybaczcie.
Hej Jestem Lori i akurat jestem w stanie załamania nerwowego, ale to nie ma nic do rzeczy x.x Miło mi cię poznać Nhem.
P.S.: Staraj się pisać dłuższe posty niz "Tiaaa"
Wiem, wiem.. Wtedy nie miałam weny twórczej. Witaj Lori.
Wiem, spoko
Juz niedługo się przekonasz jak tu jest super! Zupełnie jak tutaj:
http://www.youtube.com/watch?v=ZB3jqMn-JmA
Hej Nhemea! Uwierz mi szybko się zaaklimatyzujesz. Ja jestem tu od dwóch dni i czują się jak w domu!!
A nie mówiłam?! Tu jest dokładnie jak w piosence! Nie ma na ziemi lepszego miejsca... A juz na pewno nie ma lepszego forum!
Zgadzam się z Tobą, Lori
To forum jest najlepsze i zawsze najlepsze pozostanie ^^
Stado Lwiej Ziemi rządzi !!
Albowiem: Lori-Chan ma zawsze rację
Zatem witam wszystkie inteligentne i mądre lwy i lwice, które zarejestrowały się tym absolutnie najlepszym forum! A teraz:.... do postowania! xD
Hehe, nie mamy imperatora, a ustrój nie jest monarchią absolutną chociaż... jak sądzicie - czy to jest w pełni demokracja? chyba ateńska...
I pamiętacje, Nala patrzy *_*
No już ich nie strasz bardziej xD
Haraheo, nawet nie wiesz jak miło mi cię poznać. I mam nadzieję, że niedługo nie tylko Nit będzie cię znał
Cześć! Miło, że się zarejestrowałaś
Rawr!
Ooo ktoś po znajomości - cześć Haraheo ! Fajnie ,że Nit cię zaciągnął
Jest nas coraz więcej. Z tego co mi wiadomo w ciągu ostatniego miesiąca właśnie poprzez "zaciąganie" pojawiło się ok. 3 nowych użytkowników.
Racja lori ^^ Witam cie Haraheo...
Ja niestety nie mam kogo tu zacianac z znajomych
Ja niestety też
Jeszcze nie znam wszystkich gdyż ostatnio mnie nie było wiec czas na to by się przywitać: Witam wszystkich nowych użytkowników i mam nadzieję że będziecie się tu dobrze czuli
Nie martwcie się, też zaczynam od zera, nie znając nikogo. No, prawie. Kiedyś rozmawiałam z Kowu i Kiarą 0 na Impressive Title, ale to dawno, zamierzchłe dzieje.
Haraheo, bać się nie musisz, że ktoś cię nie zna. Pisze to Cynamonowa, ta, to ja. ^^
Witam wszystkich! Jestem Swala.
Cześć Swala, mam nadzieję ,że nowi użytkownicy mają w planach nieograniczony tutaj pobyt :lionpaw:
Wiatm Swala. Miło mi cię poznać ^^
Mi też miło Was poznać!
Edit: Drosme i Nitrol, Wam także dziękuję za powitanie.
Ostatnio edytowany przez Swala (2010-10-13 21:09)
Nasze forum powiększa się :-) Mam nadzieje, ze będziesz się tu dobrze czuła
Cześć Swala!
Rawr!
Mam nadzieje, ze będziesz się tu dobrze czuła
Ależ oczywiście że będzie. Już ja o to zadbam Wiem, ża każdy kto do nas dołącza jest wspaniała osobą. Można to wywnioskować własnie z miłości do KL.
Powróciłam!!! I kto się cieszy? *robi słodką minkę*
Jeah i to lubię ^^" Miłe powitanie xD
nom.. ja tez cie witam Swala Czuj sie tutaj jak u siebie :> (wkoncu od teraz tu mieszkasz xD)
hej Mika, długo cie nie było... witaj ponownie
Ja się cieszę! Tak się cieszę jak prawie nigdy Witamy ponownie, Mika.
Cześć Mika! Fajnie cię widzieć z powrotem na forum
Rawr!