Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna
To, co już napisałam i winnym wątku...
Kowu. No wkurza mnie, nie pytajcie czemu, bo nie wiem... jakoś jako lwiątko jest ok, ale jako dorosły... to głupie, ale go nie lubie. Taki jakiś niezdecydowany... Jakby chciał a nie mógł. No i koszmarny dubbing.
Żyj tak, aby móc lac na wszystkie wartościowe cytaty, mówiące ci jak byc dobrym człowiekiem...
~Aktyta
No nie wiedziałem że można mnie nie lubić
A tak na poważnie Kovu jest niezdecydowany bo nie wie co ma robić.... został postawiony w dość trudnej sytuacji....
Być wierny matce czy dziewczynie? A wy co byście zrobili?
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Troche zgadzam się z Nalą. Ale z drugiej strony gdyby którejś z tych postaci zabrakło, to "Król lew" nie byłby ta samą bajką.
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
Moim zdaniem Zira nie była aż taka zła.. Ona była tylko skrzywdzona przez los. No pomyślcie tylko. Zamordowali jej męża, zamordowało jej syna, wszyscy się od niej odwrócili a na koniec zamordowało ją samą:D Wiecie kto mnie najbardziej denerwował w filmie? Ten wszędobylski dzioborożec o imieniu Zazu. Zawsze wszędzie go było pełno. Pójdziesz nad wodopój -Zazu, pójdziesz do dżungli- Zazu, pójdziesz na sawannę - Zazu, pójdziesz na bagna- Zazu, otworzysz lodówkę- Zazu! W pewnym momencie miałam go serdecznie dość. Niewiem czemu, ale ten ptak mnie irytuje.
Ja za to uwielbiam wyrzutków. Nielicząc Uru i Skazy, no i Mufasy to tylko oni podobają mi się w całym filmie. Wyrzutków lubię za charakterek i wygląd. A co do sondy, zagłosowałam na Vitani. Gdybym miała kilka głosów, kliknęłabym też Kovu i Kiarę. Moim zdaniem są przesłodzeni, niezdecydowani, i obrzydliwi. Za dużo cukru i słodzików.
Ostatnio edytowany przez Nhemea (2010-09-18 09:23)
'Nie jestem katem do wynajęcia, ani obrońcą sierot. Jestem wiedźminem'
' Rzygam swoim życiem. Rzygam swoim wstydem i poniżeniem. Rzygam swoim zaangażowaniem i odrzuceniem. Rzygam brakiem odwagi i nadgorliwością. Wyrzyguje siebie na świat'
Kovu i Kiara doprowadzali mnie do szału!(a szczególnie Kovu) Simba i Nala jako lwiątka są bardzo sympatyczni a Kiara i Kovu w tym wieku nie mają ani za grosz sympatii!!
(a szczególnie Kovu) W ogóle Kovu był jakiś dziwny, najpierw zachowywał się jak jakiś nadęty pajac a potem po spotkaniu Timoa i Pumby można powiedzieć: "wyluzował się;)" co za bardzo też mu nie wychodziło!! A Kiara? Kiara nie nawet połowy piękna co Nala!
Wiecie kto mnie najbardziej denerwował w filmie? Ten wszędobylski dzioborożec o imieniu Zazu. Zawsze wszędzie go było pełno. Pójdziesz nad wodopój -Zazu, pójdziesz do dżungli- Zazu, pójdziesz na sawannę - Zazu, pójdziesz na bagna- Zazu, otworzysz lodówkę- Zazu! W pewnym momencie miałam go serdecznie dość.
O tak! Zgadzam się z tobą! Doskonale rozumiem twoją irytację. On jest po prostu taki denerwujący! Jest dosłownie wszędzie, wszystkich krytykuje, i podlizuje się królom (przynajmniej ja to tak odbieram)! Nie ma chyba miejsca w Afryce gdzie by nie wsadził tego swojego niewymiarowego dzioba!
Sygn by Laura-comics
~Dżem
/ Kora, byłabyś łaskaw nie kopiować moich opinii na temat filmu i upodobań? Jeśli nie masz czegoś konkretnego do powiedzenia na temat, to nie pisz. //
Przepraszam za offtopic .
'Nie jestem katem do wynajęcia, ani obrońcą sierot. Jestem wiedźminem'
' Rzygam swoim życiem. Rzygam swoim wstydem i poniżeniem. Rzygam swoim zaangażowaniem i odrzuceniem. Rzygam brakiem odwagi i nadgorliwością. Wyrzyguje siebie na świat'
Spokojnie dziewczyny
Zazu hehehe czasami sądze że byłby niezłym prześladowcą...... no uwolnić by się od niego nie dało xD
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Ja tam lubię wszystkie postacie i nie zgadzam się z Wami, Zazu jest śmieszny :-)
Widzę że jeśli chodzi o Zazu, to nie tylko ja go nie lubię xD
Sygn by Laura-comics
~Dżem
Ja tam nie lubię zębów Zazu a nie Zazu
Mozliwe, ale przecież to Zazu odpowiada za swoje zęby xD
Sygn by Laura-comics
~Dżem
Mnie też wnerwia Zazu, zwłaszcza w drugiej części. "Lęcę do Simby!" zbrzmiało jakoś trochę dziwnie. Obejrzałem kilka fragmentów TLK po angielsku, tam dopiero był wkurzający. A najgorszy to był ten jego "Poranny raport" z Edycji Specjalnej - porażka
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-17 09:14)
No racja Zazu jest wnerwiający, ale zawsze przydatny w filmie Mi też on się nie podoba, choć nie mam mu nic wielkiego do zarzucenia
Żyj tak, aby twoja wolność nie była więzieniem...
Zazu w jedynce jest spoko ale w drugie części znielubiłam jego zęby! :biggrin: ( a tekst "lecę do Simby" rzeczywiście brzmiał dziwnie)
Oddałam głos na Kovu.
Jako dziecko był do zniesienia.
Już Mufasa (nie lubię Mufasy) jest od niego lepszy.
Zirę nawet lubię i Nukę też.
lwice ze złej ziemi oraz duch mufasy, lwice bo eee pełnią role statystów a duch bo nie lubię nawet w bajusiach osobników prawiących mądrości
Piszę poprawnie po polsku, a przynajmniej się staram aniol
//nie mam jednak czasu//
Kiara co do wyrzutków to Simba, Timon i Pumbaa też nimi byli
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Już taki jestem zimny drań
Bardzo słuszna uwaga, dobre przysłowie pasujące do Simby z KL2: zapomniał wół jak cielęciem był ^^
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Zira. Dziura w uchu może i klimatyczna i dodaje takiej... nienawiści ogólnej postaci jest znerwicowana i w każdym widzi potencjalnego wroga.
Taki sam temat istnieje pod linkiem:
http://forum.krollew.pl/viewpoll.php?id=40
Można napisać,że ten temat dotyczy się Króla Lwa II
A swoją drogą najbardziej nie lubię Lwic ze złej Ziemi.Były podstępne i tak jak powiedział to Simba ''odwrócisz się i możesz nie wrócić do domu'' to znaczy,że ją zaatakują do tyłu.
Za ciebie i mnie..Na krzyża ramionach...Rozpięty był on pan i król...Człowiekiem się stał...I jak człowiek skonał...Z miłością zniósł strach i ból...Każdy grzech...Na krzyżu spłacił...Swoją krwią
Taka jest prawda!
Ja nie mogę tego określić. Wszystkich bardzo lubię, a do tych lwic z ZZ należałam
Vita
But lovers always come and lovers always go...
Jak już wcześniej mówiłam ...Kiara.
Jest strasznie przesłodzona ,naiwna i głupiutka...aż jest mi jej żal :<
Nikt mnie nie irytuje tak jak ona.
No i uważam,że Nuka jest za bardzo niedoceniony :c
Login na FH : Nadra5
Kiara jest ok, Simba jak zwykle Kovu fajny
Za to ptaszek Zazu- dla mnie jest trochę żałosny
"Pochwyć w swe ręce broń,
precyzyjnie wyceluj w ten pełen sprzeczności świat
i bez wahania pociągnij za spust!"
Moderator w działach: Nasze Lwie Stado i Stado
Strony: Poprzednia 1 2 3 4 Następna