Nie jesteś zalogowany na forum.
Skaza do Zazu, TLK
"Ale był gaz!"
"Power is only given to those who are prepared to lower themselves to pick it up. Don't waste your time looking back. You're not going that way."
---
Simba do Kovu, TLK2
"On jeszcze trochę żyje"
"Power is only given to those who are prepared to lower themselves to pick it up. Don't waste your time looking back. You're not going that way."
---
pumba do timona w tlk1
"miało być na ogonie!"
timon do ziry na temat małego kovu w tlk2.
"widziałam na własne oczy"
Shenzi do Banzaia, TLK
"Oo, moi przyjaciele"
---
Skaza do hien w tlk1
"mniej to znaczy ile?!"
Kiara do Kovu, TLK2
"Jesteś mój"
---
simba do małej kiary w tlk2
"milczeć!"
Skaza do Simby, TLK
"Oto on"
---
Kovu do Ziry, TLK2
"Tak ci się zdaje"
---
mam nadzieję, że mnie nie zjesz, bo mogę się mylić, ale zdaje mi się, że timon do simby w tlk1
edit: jednak sobie uświadomiłem, że raczej jednak rafiki mówi to do simby podczas gdy jest mowa o śmierci mufasy (CHOCIAŻ NIE JESTEM PEWNY OCZYWIŚCIE) choć z timonem też mi się mocno ten cytat kojarzy. może po prostu jest on dwukrotnie powtarzany w filmie.
"nie, tego nie chcę słuchać!"
Ostatnio edytowany przez Fragus74 (2024-02-09 12:21)
mufasa do skazy tlk1
"chce mi się"
/Tak, to był cytat Rafikiego xD/
Simba do Timona, TLK 3
"W mojej nawet dwóch"
---
kovu do ziry w tlk2.
"hehe bardzo się cieszę"
simba do kovu tlk2.
"było nam tam dobrze jak u pana bronka za piecem"
no dobrze. właśnie myślę, że dałem nieco trudniejsze wyzwanie, więc gratki :d
edit: nie ma to jak jeszcze zapomnieć odpowiedzieć - nuka do vitani tlk2
"jeśli to dla ciebie ważne, to dla nas także"
Ostatnio edytowany przez Fragus74 (2024-02-12 21:18)
Pumba do Timona Tlk1(?).
"Widziałeś ich wielkie zębiska?"
Nie chcecie jadła, napoju,
Zostawcież nas w pokoju;
A kysz, a kysz!
Adam Mickiewicz 1823