Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2 3 4
Chyba, że będziesz to smarować fluidem albo nosić masę pierścionków xD
Tatuaze potrafia byc calkiem fajne jak sie im tak przyjrzec, zreszta sa sposoby bezbolesne i latwe.
Raz na wakacjach kupilam sobie specjalna farbe do "bezbolesnych tatuazy" i wyprobowalam ja.
Chodzilo o namalowanie sobie wzoru specjalnym olowkiem gdzies na ciele a potem wypelnic tuszem.
Po godzinie tusz zdrapac i masz niezmywalny tatuaz na 3 tygodnie, wiec zrobilam sobie takiego wilka.
Bylo fajnie, ale farba ktora kupilam okazala sie dawno "nie do uzytku" i zostal mi slad. Kiedys chyba zrobie sobie na tym sladzie jakiegos lwa.
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Następnym razem kup po prostu hennę kosmetyczną do brwi. Wychodzi taniej, a jak potrzymasz ją na skórze dłużej niż 2h to tatuaż nie schodzi przez około 2-3 tygodnie
Na spotkaniu w Toruniu poznałam jedną dziewczynę, która miała kilka tatuażów, a były na tyle ciekawe, że znów mnie tatuowanie gryzie xD
Tatuaże podobają mi się i to baardzo. Może sobie coś skrobne za parę lat, gdy nie będę już potrzebowała zgody rodziców.. bo teraz nawet nie mam co prosić.
Problem w tym, że nie wiem jeszcze jaki i gdzie. Nie chce dużego ani bardzo widocznego.. Może jakiś symbol (ewentualnie krótki napis), którego znaczenie znać będę tylko ja, z tyłu szyji albo na nadgarstku? : 3
wężowa mama
Ja bym chciała takiego kuci kuci kotka albo kocie łapki <3
Strzelcie sobie po połowie serca na łapkach żeby się łączyło tak jak na waszych małych avach gdy jesteście razem.
aaawww idea słodka, ale nie wiem co na to Nal xD
Ja za tatuażami nie przepadam jakoś. (Pewnie dlatego że tego później nie można usunąć lub bardzo ciężko usunąć).
No ale każdy ma inny gust.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Zrobiłem nowe tattoo, a oto efekty
https://naforum.zapodaj.net/51106736bdf6.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/069ccd1f7704.jpg.html
https://naforum.zapodaj.net/04640a7e93a6.jpg.html
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Wooo, piekny! Swietnie dobrane kolory.
A tak na marginesie - jak sie pracuje w Kakadu?
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Spoko, ekipa bardzo fajna, nie zarzynasz się jak świnia, i do tego ciągle się uczysz czegoś nowego na temat karm, preparatów czy chowu zwierząt
Teraz 4 lipca będzie żuraw potem jeszcze chcę zrobić Jelenia, ale jeszcze zobaczymy co będzie dalej
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Bardzo ładna dziarka. Osobiście nie przepadam za kolorowymi ale ta wygląda całkiem sympatycznie. ^^
To teraz powiedz mi czy bolało ^^
Mam już odłożone pieniądze i wybrane miejsca, niestety chyba nigdy się nie zdecyduje na konkretny wzór. Za dużo różności mi się podoba.
wężowa mama
Witam, jak ktoś jest chętny zrobić tatuaż lew polecam zapoznać się z artykułem.
Ostatnio edytowany przez AdrianKa (2021-09-30 14:19)
Noooo w końcu, nadszedł ten wielki moment i mogę się pochwalić, że zrobiłam swój pierwszy tatuaż. Generalnie chwale się faktem zrobienia go a nie samym tatuażem, gdyż ten nie wyszedł tak jak go planowałam xD Jest o tyle dla mnie ważny, że sama symbolika jest dla mnie istotna i to, że zrobiłam go z swoją siostrą. W sumie był to prezent na jej 18 urodziny. Pomysł miałyśmy fajny ale zawiodło wykonanie. Tym bardziej boli mnie fakt, że robiłam go w dobrym studiu, tatuator miał dobre portfolio i... chyba miał akurat gorszy dzień x'D Zdjęcie jest średniej jakości ale i tak widać ten 'świetny' efekt pracy x'D
wężowa mama
Jak dla mnie (a nie przepadam jakoś zbytnio za tatuażami), wyglądają całkiem spoko .
I o ile mają przedstawiać węże na tle księżyców, to to widać.
A z ciekawości co symbolizują?
To fakt, że widać to co być powinno. Natomiast (może się tak to nie rzucać w oczy i też zdjęcie jest przed zagojeniem) ma rozlane linie, kiepskie cieniowanie i generalnie kontury są różnej wielkości. Cieszę się, że go mam ale totalnie nie jest wart tych pieniędzy i bólu xD Jeśli chodzi o symbolikę - raz, że jak już wiece węży stały się moją pasją więc czuję się mocno związana z samym znakiem węża a dwa, symbolizują spryt, ambicję, siłę, wieczność. Samo zwierzę jest dla mnie bardzo estetyczne i piękne. Natomiast księżyc, w sztuce symbolizuje równowagę, spokój, czułość. Taka mieszanina idealnie nadaje się na tatuaż dla mnie
wężowa mama
Faktycznie ciekawa i przemyślana symbolika, z którą można chcieć się utożsamiać .
Strony: Poprzednia 1 2 3 4