Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nie lubię tego anime. Przykro mi.
Ostatnio edytowany przez Rarity (2014-07-09 20:09)
Nie, nie oglądałam.. Nie przepadam za krwią. Może napiszesz o czym jest?
wężowa mama
W takim razie pewnie się skusze.. Co mi szkodzi zobaczyć?
Przypuszczam, ze film ten nie jest puszczany w telewizji, prawda?
wężowa mama
Spokojnie, nie boje sie takich scenek... Ale dziękuje za ostrzeżenie
wężowa mama
Krew....hmmm..to coś dla mnie Zobaczę z wielką chęcią.. hehe
"Pochwyć w swe ręce broń,
precyzyjnie wyceluj w ten pełen sprzeczności świat
i bez wahania pociągnij za spust!"
Moderator w działach: Nasze Lwie Stado i Stado
Oglądam, oglądam i nawet ciekawe te Anime jest.
Pffff...12 odcinek jest słaby! Jak dla mnie, to to anime nie jest krwawe. Dość smutne...bardzo mi się podoba.
Racja była mowa o jakimś krwawym odcinku a tu tylko trochę krwi jak na badaniu morfologicznym. A anime jest prze przedobre.
Ja się przełamię i zobaczę do 30. Tylko powiedz mi w którym i czy umiera Niebieska...bo nienawidzę patrzej jak umierają kobiety, a ją (Niebieską) jakoś tak darzę sympatią. ^^
Zobaczyłem już całość...Odcinek 30 jest bardzo irytujący! Wolałbym jakieś normalne zakończenie, a tu jedyne co się stało to...hmmmm...nic. W odcinkach od 26-30 było najwięcej krwawych momentów, 12 był raczej słaby, ale całość bardzo mi się podobała....Tylko ten Darcia....Dobrze się stalo, że poleciłaś to anime. Spodobało mi się, dziekuję Ci. Ja chcę następną serię, mimo iż to niemożliwe.
Ostatnio edytowany przez Dagor (2012-02-01 11:58)
Zdecydowanie Blue.... Jest taka, fajna ^^ i Kiba, jestem do niego trochę podobny.
Moim ulubionym jest hmm...Tsume charaktery mamy podobne
Ja tam za nim nie przepadam... Ciekawe jak czuła się Blue... czterech samców jedna samica....
Coś sugerujesz ...... Dag
A no nic....tylko jestem ciekawy jak Ona sie czuła, no bo piękna chyba była. Choć ja tam na wilkach się nie znam.
Huh , krwi się nie boję . Obejrzałam i anime ma u mnie 8/10 . Byłoby siedem gdyby nie Kiba ( i to moja ulubiona postać ) . Mam serce z kamienia , bo nie płakałam ani drżałam .
Mów mi Derp lub Młoda .
Wciągające anime, jestem dopiero na 17 odc., więc za dużo nie wiem a jednocześnie bardzo ciekawi mnie co znajdą w tym raju xD. Najbardziej lubię Toboe.
Pusto.
Jak dla mnie w skali krwawości tego anime to ma ono jedyne 2/10, ale jest bardzo ciekawe. (Mimo że po zapowiedziach spodziewałem się horroru. )
Ach, znam te cudowne anime. Dużo razy oglądałam. Polecam. c:
Oglądałam, ale tylko do 5. odcinka, bo ciągle nie mogę się wziąć za resztę
A i jeszcze jedno:Najbardziej lubię chyba Toboe i Hige, są super ;]
Toboe, Toboe jest samcem, a nie samicą xD
Keep the wolves from the door.
______
dA
Jestem w trakcie oglądania, a krwi się nie boję (nie takie rzeczy widziałam ).
"Uśmiech jest najprawdziwszym, kiedy jednocześnie uśmiechają się oczy."- J. Twardowski
A co sądzicie o pairingu Toboe x Tsume?
"Uśmiech jest najprawdziwszym, kiedy jednocześnie uśmiechają się oczy."- J. Twardowski
To jest serial? Wow, a ja myślałam, że anime Bardzo mi przypadło do gustu. Zwłaszcza scena walki z Darcią, która wzbudza u mnie bardzo wiele emocji, podobnie jak śmierć Toboe, podczas której łzy lały mi się wodospadami. A kto pamięta epicką walkę z morsem? Hmmmm????
A co sądzicie o pairingu Toboe x Tsume?
Matko Boska! Po pierwsze- Toboe ma 14 lat. Trochę jest za młody dla Tsume, co nie (Tsume- 23 lata). Po drugie- to pairing Yaoi, a wszystko co Yaoi należy SPALIĆ! Choć w sumie... co kto woli,
Blue i tak najlepsza
Ostatnio edytowany przez Shaia (2015-01-02 13:08)
To, że o to zapytałam, nie znaczy, że tak uważam . Zgadzam się z Shaią. Według mnie to Tsume raczej traktuje Toboe jak syna (tylko byłby baardzo surowym ojcem). Tsume ma 23 lata?! A ja myślałam, że koło 40 !
Ostatnio edytowany przez Umeme (2014-01-02 15:43)
Anime oceniam w skali 8/10 ze względu na zakończenie, które było dla mnie conajmniej dziwne.
Ostatnio wpadły mi w łapki dwie mangi WR muszę powiedzieć jedno... wolałabym już czytać w oryginale. Manga sama w sobie jest świetna, ale... wszystkie imiona przetłumaczono. Np. Kiba- Kieł. Ehh..
A ja myślałam, że koło 40 !
Nie ty jedyna
Oglądałam to anime Wolf Rain, ale stanęłam na chyba 16 odcinku ( to było dawno nie pamiętam kiedy ) i jakoś teraz nie mogę zabrać się za kontynuację oglądania.
Alb będę oglądać od początku
Och, nie doceniasz tego, co masz nie, ani trochę nie doceniasz tego, co masz dopóki tego nie stracisz. - motto Venona.
Dawniej Eragon905.
Postacie, którymi gram: ( JWS- RP -Drakon) Dziewczyna- Lena, Smok- Furio.)
Strony: 1