Nie jesteś zalogowany na forum.
Myśle że szkoda każdego kto odchodzi
Żegnaj Black.
Zgadzam się z Tobą Kiara.
Szkoda, że Nat odeszła Dx
nie... nieee...:| NIE !... dlaczego... dlaczego wszystkim się na to zebrało... dobrze, nie starałam się ostatnio - przepraszam, ale coś wymyślę - proszę, nie zostawiajcie mnie samej... tu.
niestety, wolna wola. do widzenia Mesho...
Nie no, co się dzieje?
Dlaczego odchodzicie?
Nie wiem co powiedzieć...
Rawr!
Ej, no Mesho!
Nie bądź taki, wróć Dx
Ja bynajmniej się stąd nie ruszam, sorki, że nie wchodziłam ostatnimi czasy, acz musiałam sobie trochę średnią powiększyć
teraz będę tutaj częstszym gościem ;>
Na prawdę nie rozumiem co się z wami dzieję. Jeśli nie wchodzicie tu już tak często jak dawniej, to nie oznacza, że już wam konto niepotrzebne.
często mogą być to decyzje podjęte pod wpływem chwili... daję szansę na odmianę losu.
No to fajnie
Róż przywrócony
Rawr!
Wybaczcie.. Odchodzę. Nie mam ostatnio czasu, dużo spraw na głowie aż za dużo. Może kiedyś wrócę...
Wiem, wiem,- i tak nie będziecie tęsknić... Pozdrawiam.
Będziemy tęsknić, za każdym tęsknimy! (oprócz kilku osób które dostały bana xD )
Szkoda, że odchodzisz tak szybko ale trudno - to twoja decyzja.
No to cześć, mam nadzieję że znajdziesz jeszcze czas i wpadniesz do nas.
Rawr!
Ojej, szkoda
Jak to nie będziemy tęsknić? Będziemy!
Mam nadzieję, że wrócisz prędko
Naviceya?! Niee! Nie odchodź...
Że na forum na pewno będzie trochę nudniej a ja nie będę miała z kim dzielić załamania nerwowego.. x.x (A Shadow mózgu). Załamałabym się jeszcze bradziej, bo nasze forum starciłoby bardzo ciekawego i orginalnego użytkownika, o zwariowanych pomysłach. Na pewno przez długi czas po twoim odejściu czułoby się wyraźna pustkę (dziurę)...
Ale.... chyba nie chcesz odejść?!! o.O
Załamałabym się psychicznie i moja połowa mózgu uciekłaby za granicę, a ja umarłabym w męczarniach, mając przed oczami obraz Twego odejścia Dx
I nie pokazałybyśmy ludziom z forum naszych fotek, które udowadniałyby naszą zarąbistość D;
Toć, to ty jesteś ,, wizytówką " tego forum, bez Ciebie stałoby się ono takie monotonne, zwyczajne i puste.
Nie masz zamiaru odejść?
Jak to nikt?!! A twoja biedna, mała siostrzyczka...? Zdana na pastwę losu...? Kto by mi wtedy obwiadał pocieszające, mrożące krew w zyłach historie o WF-ie?
Hehehe... już Nati straszyła nas wiele razy, ostatnim razem nawet dość przekonująco, ale to tylko mnie utwierdziło,że jest jedną z podstaw Stada.
Navicea, cóż, będzemy czekać i przyjmiemy cię chętnie, jeśli kiedyś wpadniesz.
No Nati, kocham twoje powalone rozumowanie - sprytna jesteś ! :chytrykot: "Rodzonego" braciszka też nabrałaś
*Przytula Natirę*
Nat, myślę, że nabarałaś wszystkich. Ale mam jedną prośbę: nie strasz nas już więcej!
Hmmm... jak mówiłam, ma jeszcze rok. chyba zrobię grupę, dla tych co odeszli i dam inny kolor aby odróżnić nicki
Proponuję usuwać jedynie konta z zerową ilością postów bo przy usuwaniu kont zdarza się, że znikają posty tego użytkownika...
Rawr!
No więc tak... Ludzie tu przychodzą, ale też niestety odchodzą. Na nieszczęście kolejna lwica nie znalazła dla siebie miejsca w naszym stadzie. Prosiła mnie bym to za nią tu napisała:
Z przykrością stwierdzam, że muszę odejść z tego forum. Nie tylko z powodu braku czasu, ale też dlatego, że... to chyba nie jest miejsce dla mnie. Muszę go poszukać w gdzieś indzej. więc na koniec życzę wam żebyście dalej stanowili takie zgrane stado. Taką rodzinę, jakiej jeszcze nigdy w wirtualu nie widziałam
To jej słowa i jej decyzja. Szczerze mówiąc na pewno będę tęsknić. W jej imieniu proszę o dopisanie Alert do listy na początku tematu.
Fajnie byłoby Kiaro0 gdybyś mnie usunęła z "Dotąd z forum odeszli:" Naprawdę, bo dziwnie się czuję
Ostatnio edytowany przez Mika (2010-10-16 12:22)
Już usunąłem
Rawr!
Dzięki Nitrol :love:
Nie, proszę - nie rób tego!
Rawr!
Nala, wiem,że nie mogę prosić abyś wyjawiła nam o co chodzi, ale proszę - przemyśl to... porozmawiaj z kimś...
Nala - jeśli to moja wina... To ja powinnam odejść. Nie zostawiaj mnie. A Mika?
Jak mamy świętować awans forum, kiedy ktoś odchodzi?
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2010-10-17 16:39)
Nala! Nawet nie wiesz jak się cieszę! już nigdy więcej mnie nie zostawiaj! :tuli::tuli::tuli::tuli::tuli::tuli::tuli: