Nie jesteś zalogowany na forum.
Ryk Simby
Jakiś dziwny ten komiks, i to z nie jednego powodu. Z tłumaczenia nie jestem bardzo zadowolony. Myślę, że wymaga poprawek - chyba zmienię 'nim rządzić' na 'nad nim rządzić'.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Druga i ostatnia strona ^^
PS. Czy tylko mi Timon w przedostatnim kadrze przypomina bardziej jakby robił faceplama niż się śmiał? :p
No i zwróćcie uwagę jak wygląda Simba w tym samym kadrze xD
Hi hi... Ten komiks moim zdaniem jest świetny...*śmiech*
Czasem życie wydaje się snem... Lecz gdy otworzysz oczy zauważysz, że to prawda tworzy ten świat...
___
www.vitani15.deviantart.com - Zapraszam!!
___
Tja...
A może Timon przechodząc obok Lwiej Skały (w 1 i 1/2) zatrzymał się tam i został, a potem Rafiki dał mu coś przez co zapomniał część wydarzeń i stąd w pierwszej części odzywka 'co to za małpa?' mimo spotkania się z Rafikim?
Heh. Możliwe Komiks jest super.
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
LOL ciekawe że Timon znał Simbe jak jeszcze był "Księciem" i mieszkał na LZ a poza tym ma simba zwalone kolory, ale tłumaczenie spoko,na Nit'a można liczyć. Nie patrzeć na to co powyżej wymieniłam komiks jest spoko
Ostatnio edytowany przez Sabiri (2011-06-13 15:40)
"Życie spytało śmierć: ''Dlaczego ludzie Mnie kochają, a Ciebie nienawidzą?''.
Śmierć odpowiedziała: ''Ponieważ Ty jesteś pięknym kłamstwem,a Ja bolesna prawdą."
Simba ma taki kolor przez wydruk na tanim papierze i kiepski skan ^^
racja ale mam jedno pytanie:
gdzie jest pumba?
Av by Madame Carotte
Na FH gram pod 4 osobami: KarindaPL[normalna],KarindaPL[ze skrzydłami],Karin[Strasznie mała] i Karinda[z ranami na ciele].
[you], Przyjaźń jest potężna ponad wszystko.
Zapraszam na moje forum o KL!
Zapraszam na moje forum o Psach i Kotach!
Zapraszam na największe Polskie Forum o Kung Fu Pandzie!
Skaza go zjadł
A tak naprawdę - to nieważne, pytanie brzmi: czemu Timon nie jest razem z Pumbą w dżungli? ;D
Komiks super, ale rzeczywiscie dziwne że Timon znał Simbę jak był księciem, byli na LZ i Skaza żył! Przez to można oszaleć
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
Chyba autor komiksu nigdy nie oglądał KL, bo w tym komiksie jest bardzo dużo błędów.
A do tłumaczenia zastrzeżeń nie mam.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Fantlk, masz rację. Przecież Simba poznał Timona dopiero wtedy, gdy został "wygnany". Tak bezpiecznie nie mogliby przebywać w jego otoczeniu, bo Skaza myślał, że Simba nie żyje. (Odpada opcja, że to dzieje się jakby po "wygnaniu".)
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro