Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Dużo ciała do rysowania, dużo kształtów...
A nie uważasz, że trochę zbyt pociągła ta ostatnia twarz?
A nie uważasz, że trochę zbyt pociągła ta ostatnia twarz?
No cóż, nikt nie jest idealny...
Kupiłam sobie wczoraj ołówek i jestem taka beznadziejna, że nie umiem doupy na brodzie narysować. No nic.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Zainspirowana ludźmi, którzy mówią, że "zakładają/ściągają oczy", a nie soczewki.
Tło trochę kiepskie, no ale cóż. :d
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Rozwijasz talent
Bardzo ładny rysuneczek i dający do myślenia. Te oczy w szklance są boskie
Haha ja tak mówię jak zakładam /ściągam okulary xD Pomysł genialny!
Chyba nie chciałaś, bym to przeoczył .
Fajny rysek, pomysł genialny w swej prostaocie .
Pandziu pandziu! Pomysł jak i samo wykonanie jest super <3
Twarz, dłoń i szklanka wyszły ci bardzo fajnie. Poprzedni rysunek też mi się niezmiernie podoba. Ustaa *-*
wężowa mama
Haha, genialny pomysł! Widać, że idzie Ci coraz lepiej i to mnie ogromnie cieszy.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Moje chopy wyglądają jak baby.
W sumie to nic specjalnego, dudlowałam po kartce bez większego planu - usta, nos, uczy, później urosła reszta. Bez zamysłu, bez specjalnej pozy. Takie se, ale wrzucam, bo dawno nic tutaj nie zamieszczałam. Ech, nie rozwijam się.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Jak ktoś już mówił, twój talent się rozwija.
Chyba najbardziej podoba mi się twój ostatni rysunek. Przecudowna kreska, proporcje, cienie; urzekło mnie cudne zaznaczenie kości policzkowych jak i innych części do szczęścia zabrakło mi tylko lekkich zmarszczek na czole ale i tak ubóstwiam to cudeńko. Te brwi, te oczy... Takie piękne! Jakoby zrezygnowane, prosta kreska, ale czuję, że coś w nich głęboko jest zamieszczone.
Ogółem, jak stwierdziłam już wcześniej, cudeńko.
Dawny nick: Tanabi.
Mam pozwolenie na pisanie w grze inaczej niż w regulaminie.
Aww, dziękuję za miłe słowa. ^^ Cieszę się, że podobają Ci się kości policzkowe - ostatnio mam fazę na rysowanie takich ostrych, mocno zaznaczonych.
A z tym rozwijaniem się to bym polemizowała, bo nie jest wyczynem narysować twarz, jeżeli chcę rysować to powinnam bardziej skupiać się na pozach i perspektywie.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Trochę kobieco wyszedł, może przez rozmiar tych ust (wyglądający trochę szminka).
Spróbuj następnemu kolesiowi dać mniejsze usta i może jakiś zarost .
(Może skorzystaj przy tym z jakiegoś reference'a?)
Ibi, tak jak pisałam Ci na gg... Jegomość rysunku właśnie stał się moim OC i nadaję mu na imię Olek. To oczywiście za te cenne rady od Ciebie. (huehueheuheuehueheueheuehueehuheuheuehehuehue)
Będę musiała spróbować jakichś refów, faktycznie, bo póki co wychodzą mi same transy albo elfy. :d
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
W nawiązaniu do obrazka z oczami - ... szszszszalenie podoba mi się to, jak ujęłaś tam włosy. Wyglądają bardzo naturalnie, jak z resztą i same oczy.
Co to jest OC?
Patrząc na Olka... kiedy zechcesz masz bardzo specyficzną, ostrą i wyrazistą kreskę. To bardzo sprzyja wpadaniu w pamięć oglądających, jeśli publikujesz swoje ryski też na dA.
Nit się pyta jak można nie wiedzieć po tylu latach na SLZ co to jest OC.
~Nit
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Okej, trochę zrobię teraz off-top, ale skoro to mój wątek to mogę. :d Chciałam zareklamować pewno wydarzenie, ale nie znalazłam za bardzo odpowiedniego wątku, a nie chciałam też, żeby zginęło na chatboxie więc...
Ta dam~
https://www.facebook.com/events/380820572110020/
Jeżeli ktoś mieszka niedaleko Krakowa albo ma możliwość taniego noclegu to zachęcam do aplikowania na darmową szkołę letnią studiów azjatyckich IBDiW. (: W więcej szczegółów niż w opisie wydarzenia nie zostałam wtajemniczona, ale organizatorem jest moja starościna, więc mogę gwarantować, że będzie się działo.((:
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Strony: Poprzednia 1 2