Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Tytuł tematu ściągnięty z forga. ;D
Jesteś nowy/nowa? A może mimo tego, że jesteś na forum od dłuższego czasu trapi cię jakieś pytanie bądź masz wątpliwości w jakiejś sprawie związanej z forum?
Piszcie tutaj, a z pewnością otrzymacie odpowiedź.
Rawr!
Szanowny Nitrolu!
Trapi mnie taka sprawa: jaka jest wymagana minimalna liczba postów?
Sprecyzuj pytanie - wymagana do czego?
Rawr!
Wymagana, by konto nie zostało usunięte za brak wymaganej liczby postów.
Nie usuwamy kont bo "ma za mało postów". Raczej w ogóle usuwamy tylko z 0-wą ilością więc nie wiem jaki masz problem.
Dziękuję za odpisanie na moje pytanie. Od razu mi ulżyło.
Cieszę się, że wygląda na to że nikt nie ma problemów, ale chciałam tylko przypomnieć o tym temacie.
Mimo wszystko wciąż okazuje się, że ktoś np. jak nie wie jak się poprawnie wstawia obrazek w taki [ img ] [ /img ] , a nie chce poczytać FAQ.
Co to jest Ukryta wiadomość?
Wiadomość widoczna dla zarejestrowanych użytkowników.
Dlaczego kolor paska pod loginem się zmienia? I od ilu postów można wejść na Forumowe gry?
Kolor paska zmienia się w zależności od ilości postów. Im cieplejszy kolor, tym większa ilość. A jeżeli chodzi o gry- musisz mieć 150 postów.
Tak na marginesie. Kolor paska to ranga użytkownika (testowa). Ktoś tam miał zrobić prawdziwe rangi, ale chyba się mu odwidziało i paseczki zostały.
Jakie działy na forum są ograniczone przez ilość postów i ile postów jest wymagane, aby dział stał się dostępny?
Od 100 postów jest dostępny dział "Nasz Film" i "Tylko dla członków Stada". Od 150 postów dostępny jest dział "Forumowe Gry".
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Jeżeli mój awatar powstał wskutek przeróbki bazy (base - nie wiem czy to się tłumaczy czy nie), to autorem awatara jest autor bazy czy ja, która przerobiłam tą bazę?
Oczywiście, że autor bazy.
Strony: 1