Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czy wie ktoś gdzie można obejrzeć lub kupić musical Króla lwa który był wystawiony na Broadwayu , nie chodzi mi o muzykę tylko o film bo chciałbym na obejrzeć a na allegro są tylko CD z muzyką
Ostatnio edytowany przez Nit (2014-02-16 22:20)
"Dopóki tutaj jesteś ważne jest kim jesteś"
CZASAMI TO CZEGO NIE WIDAĆ JEST, A TO CO WIDAĆ TO TYLKO ZŁUDZENIE . . .
zapraszam - www.youtube.com/user/TurboTLK www.facebook.com/NikoPoland
Chyba nie ma tego, a przynajmniej nie ma w Polsce.
ZAPRASZAM!
Życie to ciągłe zmiany...
Nie ma i jak na razie nie bedzie. Na brodwayu pilnują by nawet nikt ze swojej kamery nie nagrywał.
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Już taki jestem zimny drań
czyli na razie nie ma możliwości zobaczenia tego w Polsce, gdzieś i necie, na jakimś DVD lub VHS, szkoda bo te urywki z przygotować do tego tylko jeszcze bardziej mnie na to nakręciły
"Dopóki tutaj jesteś ważne jest kim jesteś"
CZASAMI TO CZEGO NIE WIDAĆ JEST, A TO CO WIDAĆ TO TYLKO ZŁUDZENIE . . .
zapraszam - www.youtube.com/user/TurboTLK www.facebook.com/NikoPoland
Najbliżej Polski jest grany w Niemczech.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Fajnie by było, gdyby pojawił się również w Polsce. Ale niestety wydaje mi się to mało prawdopodobne, a wręcz nieosiągalne .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Niestety, taka prawda. Polska, mimo wielkiej popularności Króla Lwa w naszym kraju, nie jest dobrym rynkiem dla takiego musicalu.
Łatwo powiedzieć czemu - wojna i następujący po niej okres komunizmu i stanu wojennego sprawiły, że w Polska została w tyle za innymi krajami. Zarówno pod względem gospodarczym (czyli i finansowym) jak i kulturowym.
Polacy nie pójdą na taki musical bo raz - że za drogo, dwa - że wielu polakom pojęcie musicalu jest obce.
Oczywiście jest to generalizacja, ale w każdym razie Król Lew byłby w Polsce nierentowny. Po prostu.
Ja także ubolewam na tym, że nie można obejrzeć tego w internecie ;/ Bo jeśli nawet graliby to w Polsce, to najprawdopodobniej nie miałabym możliwości się tam pojawić :c
//"Graliby" piszemy łącznie. ~FL//
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-08-18 11:13)
"Kiedy świat się od ciebie odwraca, ty też musisz się od niego odwrócić."
Strony: 1