Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Zapewne każdego z Was rozśmieszył jakiś tekst wypowiedziany przez postacie w JS lub którejś z części JWS. Oto temat, w którym możecie te słowa przypomnieć i innym! Nie musicie podawać odcinków, w których tekst się pojawił, ale jest to mile widziane!
Ja na chwilę obecną nic nie pamiętam.
Wielka fanka Warrior Cats!
Postacie: Waveforce (normalne wątki), Samanva Blirit(schizy)
Sygnaturka by Kreszer
Ulubiony tekst był z odcinka w którym Czkawka szukał Pyskaczowi pracy (nie pamiętam jaki to był xD) i w nim podobała mi się piosenka którą Pyskacz śpiewał szlifując zęby smoka "Siekierą ciach i maczugą trach, żonę miałem raz co ma twarz jak strach wiking ze mnie ach cud miód"
Ja tam lubię tekst Szpadki: "Łatwiej by się orientowało w tych lasach, gdyby nie było tu tyle drzew." z odcinka Zębiróg w Ogniu.
Uwielbiam wiele tekstów, a zwłaszcza te autorstwa Czkawki: "Mam rozumieć, że chodzi ci o mnie?", "A co dostałem? Rybi szkielet.", "Otóż w tajemnicy szyję kaftaniki." albo oryginalny cytat: "Thank you for nothing, useless reptile." Wspomniany przez Cari tekst również rozwala. Ogólnie śmieszne teksty na długo zapadają w pamięć. Niestety serial oglądam w oryginale w słabej jakości, dlatego najlepsze cytaty ciężko wyłapać (trzeba oglądnąć drugi raz, żeby więcej zrozumieć, ale to, czy mi się chce to już inna sprawa xD).
They all will know I bring
the joy of creation
No teksy Czkawki są śmieszne. Również ta szczerość Pyskacza jest czasami śmieszna.
Kojarzy mi się taki cytat (wybaczcie, jeśli coś przekręcę):
"Stoick: - Dziękuję, że uratowałeś mi syna.
Pyskacz: - No przynajmniej jego część."
Tego jest więcej, ale chwilowo nie mogę sobie przypomnieć lepszych.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Przypomniał mi się tekst Czkawki z odcinka o Roztopach: "Nie mam pojęcia o czym ty mi tu insynuujesz..." Czy tylko mnie to bawi...?
Wielka fanka Warrior Cats!
Postacie: Waveforce (normalne wątki), Samanva Blirit(schizy)
Sygnaturka by Kreszer
Strony: 1