Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nadszedł 15 czerwca 2014 roku - dwudziesta rocznica światowej premiery Króla Lwa!
Już tyle lat możemy cieszyć się dziełem Rogera Allersa i Roba Minkoffa, którego epickość podkreśla muzyka Hansa Zimmera, Eltona Johna i Tima Rice'a. Chwała twórcom i dubbingującym! I nam przy okazji!
W momencie powstania forum popularność filmu już dawno nie była w szczytowym okresie, lecz niedawne odświeżenie pozwoliło nam pozyskać świeżych użytkowników. Wierzę, że interesujące przedsięwzięcie "The Lion Guard" podjęte z okazji rocznicy przyniesie nam w ciągu najbliższych paru lat wielu nowych towarzyszy.
Cieszę się, że dane było mi dożyć tej rocznicy razem z tyloma wspaniałymi Fanami przez duże EF!
A oto mój prezent dla Was z tej szczególnej okazji: Tribute to The Lion King
Ostatnio edytowany przez Kiara (1970-01-01 01:00)
Ten film za każdym razem pauzie odradza się jak Feniks
Za ciebie i mnie..Na krzyża ramionach...Rozpięty był on pan i król...Człowiekiem się stał...I jak człowiek skonał...Z miłością zniósł strach i ból...Każdy grzech...Na krzyżu spłacił...Swoją krwią
Taka jest prawda!
Tyle lat minęło, a wciąż TLK robi piorunujące wrażenie.
Król Lew:
-Epicka muzyka
-Epicka historia
-Epickie postacie
-EPICKI FILM
Czuję się tak staro ;_;
Strasznie się cieszę, że Disney nie zapomniał o TLK!
Zdziwiłem się, gdy ogłoszenie przeczytałem, bo byłem przekonany, że to jeszcze nie teraz .
Cieszę się, że powstanie coś nowego związanego z KL.
No ale to nie zmienia faktu, że KL się starzeje .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
No ale to nie zmienia faktu, że KL się starzeje .
My się starzejemy, Król lew jest ciągle taki sam
Kurcze, to juz 20 lat, jak cieszymy się najlepszą animacją świata. Wydaje mi się, że ten film nigdy nie zostanie zapomniany, każdy powinien zobaczyć to cudo, które dał nam Disney
"Kłamstwa są jak sprinterzy, prawda biega w maratonach."
Hej Kochani, kto ma ochotę na filmik urodzinowy? ^_^ Proszę: Tribute to The Lion King
W sumie można stwierdzić, że jest to krótkie streszczanie Króla Lwa. Podziwiam Cię, za wytrwałość i że Ci się chciało, bo wiem, że trzeba wiele czasu poświęcić na te kilka minut filmiku, także jeszcze raz gratuluję!
Za ciebie i mnie..Na krzyża ramionach...Rozpięty był on pan i król...Człowiekiem się stał...I jak człowiek skonał...Z miłością zniósł strach i ból...Każdy grzech...Na krzyżu spłacił...Swoją krwią
Taka jest prawda!
Cóż... spora część z nas może Simbie i spółce zaśpiewać "Ja mam dwadzieścia lat, ty masz dwadzieścia lat, przed nami siódme niebo" .
Nie przywiązuj aż takiej wagi do jakości, ponieważ to przesłanie jest najważniejsze.
Taka jest prawda!
Bardzo fajny filmik... Wzruszyłam się, przyznaję się bez bicia! Dobrze dobrałaś muzykę, wycinki z Króla Lwa również.
Król Lew jest filmem ponadczasowym, moim zdaniem jego magia nigdy nie przeminie. Mam ogromną nadzieję, że wychowa się na nim jeszcze kilka pokoleń.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Strony: 1