Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Kontynuacja kultowego filmu Disneya: Zakochany Kundel. Akcja filmu toczy się parę lat po ślubie Trampa i Lady. Ich młodemu synowi - Chapsowi, nie podoba się życie salonowego pieska. Pewnego dnia szczeniak ubrudził cały dom przez co wylądował w budzie. Nagle zauważa grupę bawiących się dzikich psów i postanawia do nich dołączyć. W tym momencie poznaje suczkę Lili. Postanawia ją odnaleźć. Uciekł z domu. Jego rodzina desperacko chciała go znaleźć. Chaps po jakimś czasie znalazł psy. Nie łatwo jest jednak przystać do sfory bezdomnych psów. Musi wykonać parę zadań. W międzyczasie dowiaduje się o przeszłości swojego ojca, który niegdyś był przyjacielem Bustera - przywódcy sfory. Co wybierze Chaps? Rodzinę czy sforę?
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-10-03 15:37)
Całkiem fajny film, przyznam. Niedawno oglądałam, bo zarejestrowałam się na takiej stronie.
Jeden z lepszych filmów Disneya. Wg mnie dorównuje pierwszej części, choć pierwsza jest nieco lepsza. Za to piosenki mi się bardzo podobają. Oraz dubbing, który wyszedł znakomicie. Szczególnie głos Chapsa i Trampa. Za to niezbyt podobał mi się głos Lili. Jak dla mnie trochę za poważny.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Całkiem ciekawa kontynuacja wspaniałego filmu. Myślę, że filmowcy spisali się na szóstkę. Bardzo fajna fabuła, piękne piosenki i śliczne kolorki.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Strony: 1