Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Temat dla fanów cięższej muzyki, dla wszystkich rockmanów i metali. Zapraszam do dykusji na temat ubiorów, muzyki, glanów i wszystkiego z naszego małego świata
Av-kolega.
Nie wiem czy to widzisz, może przejrzeć czas, czas zakończyć spektakl, ten co połączył nas. Ty schodzisz ze sceny, ja w następnej gram. Nigdzie dalej nie pójdziemy, bo umierasz SAM.~Dziecictwo Skazy.
Temat od dawna pusty to ja zaspamuje trochę, obiór owszem jak to metal + koszulki fandomowe (MLP), a muza żadne popłuczyny jak Ironsi tylko DeathMetal oraz klasyka Heavy Metalu jak BlackSabbath, Ozzy, Dio, Judasi, Accept czy Doro@Warlock Na pewno mogę polecić każdemu kAt'a(polski zespół z Katowic, Black/Heavy) oraz Death (Slayer dobry jest ale to "Death" miażdży, Thrash/Death).
Ostre brzmienie to nieodłączny element mojego życia od małego w domu huczał punk i rock n roll. Obecnie nic się nie zmieniło
Jeśli chodzi o glany - ja ich nie noszę, nie podobają mi się, ciężkie są wiele metali wstydzi się braku glanów w swojej garderobie, ale tak naprawdę żeby być metalem nie trzeba mieć glanów, nie trzeba też się afiszować, wystarczy być związanym z tą muzyką.
Mam martensy
Vita
But lovers always come and lovers always go...
wiele metali wstydzi się braku glanów w swojej garderobie, ale tak naprawdę żeby być metalem nie trzeba mieć glanów, nie trzeba też się afiszować, wystarczy być związanym z tą muzyką.
I to mi się podoba *like* Metal to stan umysłu, liczą się wypady ze znajomymi na potrzepanie kudłami... /czy zrobienie ogniska z pobliskiego kościoła nie żarcik taki
// Zwracaj większą uwagę na przecinki i pisownię. ~Carotte//
Ostatnio edytowany przez Madame (1970-01-01 01:00)
Mi się z zespołów tworzących w tych gatunkach to najbardziej podoba Nightwish. Ale ten z pierwszą wokalistką.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Mi się z zespołów tworzących w tych gatunkach to najbardziej podoba Nightwish. Ale ten z pierwszą wokalistką.
Nooo Tarja była świetna.
Ja uwielbiam również Sabaton, ostatnio spodobał mi się Amon Amarth.
Jak byłem mały, to bracia ciągle puszczali zespół metalowy Summoning i jakoś tak mi to zostało Oni zawsze słuchali metalu, więc "przejąłem tradycję"
Ostatnio edytowany przez MrLion (2014-08-17 23:42)
We Are One! X
Strony: 1