Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Czyli to, co Was w ostatnim czasie ruszyło : D
Mnie ostatnio zachwyca.. Cookie Monster Może dlatego, że jest on jednym z najfajniejszych reliktów z czasów mojego dzieciństwa.
Ostatnio powróciła moda na Cookie Monstera. Mnie bardziej zachwyca samo cookie. (;
Hm... Co mnie ruszyło... Ruszyło mnie jak siedziałam u swojego chłopaka na kanapie z jego sześcioletnią siostrą, która wyżerała mi frytki z obiadu. To było takie słodkie i tak bardzo mi na rękę. *A*
Albo jak jechałam do mojego, a że nie ogarniam u niego przystanków i w ogóle, wsiadłam do autobusu, powiedziałam kierowcy, żeby mnie wywalił z autobusu na przystanku, z którego miałabym najbliżej do określonego przeze mnie punktu (bo się okazało, że tam się nie zatrzymuje), a ten zboczył z kursu, zawiózł mnie tam, zawrócił, by pojechał spowrotem na trasę.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Uuuuuu no to to naprawdę przemiłe. ^_^
Mnie zachwyciły zachwycił wczoraj przepiękny zachód słońca. Wielokolorowe chmurki i takie tam. To był bardzo fotogeniczny zachód
Kąpiel w morzu północnym (Zeebrugge), niezwykle słone, niezwykle ciepłe, niezwykle wielkie
//Lekka podmiana wyrazów. Ib//
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2013-08-19 12:52)
Zachwycam się swoimi praktykami. Są genialne. Dzieci są świetne(mimo kilku kwiatków), dyrekcja i kadra wymarzona.. Dzieki nim ośmieliłam się w znacznym stopniu. Żyć, nie umierać! <3
A mnie ostatnio zachwyciła fontanna na Placu Zwycięstwa w Szczecinie. A wygląda ona tak: http://www.youtube.com/watch?v=asSn8bRU4rU
Ja niestety nie miałem okazji zobaczyć jej na żywo wieczorem. Ale w dzień też robi wrażenie (aczkolwiek duuuuuuuuuuuuuuuuużo mniejsze).
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
A mnie zachwycił zespół One Direction. Zwłaszcza piosenki "What makes you beautiful" i "Beast song ever" oraz "Live while we're young". :awesomecat:
Wielka fanka Warrior Cats!
Postacie: Waveforce (normalne wątki), Samanva Blirit(schizy)
Sygnaturka by Kreszer
Cóż.... DALMACJA! Coś pięknego! Z jednej strony wysokie i strome góry, z drugiej, błękitne morze, a pomiędzy wijąca się niczym wąż droga. Co jakiś czas przycupnięte małe (i trochę większe - Makarska) miasteczka chorwackie. <3
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2013-08-20 20:52)
Promocja w Biedronce, wszystkie jogurty 30% taniej.
Fraszka "Do dziewki" Kochanowskiego, który wyczytałam wczoraj w Empiku w jakimś zbiorze erotyków.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Nal, no popatrz, też byłeś w tym roku w Dalmacji? Chyba pół Polski można tam spotkać. ^_^
Mnie zachwyca ostatnio sen długi, nieprzerwany, przyjemny, tęsknię za nim całe dnie.
Mnie zachwycił Moskiewski Kreml z Placem Czerwonym oraz Carskie Sioło i Peterhof. Także stacje metra w obu tych miastach są przepiękne. Nie zapominam też o pięknie Polskich Bieszczad.
"Jasność tysiąca słońc, rozbłysłych na niebie, oddaje moc Jego potęgi. Teraz stałem się Śmiercią, niszczycielem światów." Robert Oppenheimer
Mnie zachwyciła możliwość spotkania i wytulania 5 (słownie: pięciorga) Stadowiczów (Niestety nie jednocześnie, ale i tak na ilość przebytych kilometrów wynik rewelacyjny )
"And then one day you find
Ten years have got behind you
No one told you when to run
You missed the starting gun"
Lauva w wersji lwiej (dzięki Caro!)
Mnie zachwyciły rozmowy, które ostatnio z różnymi ludźmi przeprowadziłam. Zwłaszcza jedna.
A mnie zachwycił śpiew organistki z kościoła. Rzadko takie głosy się zdarzają.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Strony: 1