Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Nie wiem czy mnie pamiętacie[..?] mniejsza, co ja to miałam a tak: czy to z uwagi na wiek czy po prostu ja nie umiem się bawić w rpg? Kiedyś mnie to bawiło a dziś została miłość do króla lwa ale już jakoś nie potrafię wcielić w gadającą lwice o.O Powoli chyba zrozumiałam że to już nie dla mnie, chociaż może się mylę.
Piszę poprawnie po polsku, a przynajmniej się staram aniol
//nie mam jednak czasu//
Powiem tak - wcielanie się w róże postacie, (nawet bardzo uproszczony) roleplay nie jest dla każdego
Nie ma żadnego nacisku byś musiała grać w tych tematach. Jeśli nie chcesz to nikomu nie będzie przeszkadzać że ograniczysz się do np. dyskusji o KL
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Tak, Nit ma rację.
Nie każdy jest stworzony/ma ochotę/chce się bawić w Roleplay. Ale przecież nikt cię do tego nie zmusza i nie będzie zmuszał
Na tym forum jest sporo osób, które nie piszą zbyt często (lub w ogóle) w NLS, a w działach dyskusyjnych o KL są bardzo aktywne. I nikomu to nie przeszkadza.
Pisz w tych tematach, które uważasz za ciekawe. Tutaj każda forma aktywności (tej pozytywnej oczywiście ) jest doceniana.
Ja też ostatnio mniej piszę w NLS, gdyż... chwilowo niezbyt mnie to bawi :p
Sygn by Laura-comics
"Va'esse deireádh aep eigean..."
"Jutro ruszę tam, w obcą stronę
Bojąc się, że znów zgubiłem cel.
Może wszystko jest już stracone
A może nie... A może nie..."
"Jutro ruszę tam, w inną stronę
Z wiarą, że choć raz nagrodzi mnie los.
I odzyskam myśli stracone
I jeszcze coś... Jeszcze to coś."
~Dżem
A poza tym do pisania rp trzeba mieć natchnienie. Inaczej nic sensownego się nie napisze .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Strony: 1