Nie jesteś zalogowany na forum.
Hej wszystkim. Nazywam się Sawi.
Witamy na forum Miłego pobytu tu życzy administracja forum
Witam Cię, Sawi. Baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Cześć Sawi Baw się dobrze na forum
Witam Cię serdecznie Sawi. Mam nadzieję, że będziesz się tu wspaniałe bawić.
Witaj, Sawi! Miło Cię tutaj widzieć. Mam nadzieję, że to forum Ci się spodoba i spędzisz tutaj milutko swój wolny czas.
Hej, świeża użyszkodniczko!
Witam Cię serdecznie i cieplutko na naszym forum. Życzę Ci miłego pobytu w naszym stadzie! Zostań z nami jak najdłużej i przestrzegaj regulaminu, bo przecież nikt nie chce, by ktokolwiek łamał regulamin, prawda?
Witaj Sawi, cieszę się, że do nas zawitałaś. Masz bardzo ładny avatar, ale proszę byś uzupełniła w profilu "autor avatara" bo jest to dla nas bardzo ważne, czy żaden z userów nie używa obrazków autorów którzy na to nie pozwalają.
A tak poza tym to życzę miłego pisania z nami.
Witaj Sawi! Miło powitać nową użytkowniczkę forum. Baw się dobrze.
Witam Cię Sawi! Baw się tu dobrze.
Hej! Jestem Lulu.
Ostatnio edytowany przez Lulu (2014-05-22 20:38)
Hej Lulu Witamy i życzymy miłej zabawy
Witam Cię, Lulu.
Baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu.
Witaj Lulu. Miło mi Cię powitać w naszym gronie. Baw się tu dobrze i pamietaj, że mamy tu też zasady.
Hej, Lulu. Życzę Ci miłego pobytu na forum!
Również Cię witam i życzę dobrej zabawy
Witaj Lulu, baw się na forum dobrze. Obyś pozostała u nas na dłużej, miło jest poznawać nowych użytkowników.
Cześć Lulu Miłej zabawy na forum życzymy
Hejka, Lulu! Miło mi Cię poznać. Mam nadzieję, że spędzisz miło czas na naszym forum.
Witaj w Stadzie Lwiej Ziemi, Lulu. Bardzo miło mi cię poznać, mam nadzieję, że zostaniesz u nas na długo.
A więc, witajcie! Jestem lwicą płci pięknej, a zwę się Marta Alicja. Lat mam dziesięć, a moją ulubioną postacią jest Kovu.
Witam Cię serdecznie, Aar. Mam nadzieję, że miło spędzisz czas z nami, tutaj, na forum.
Witaj Aar, baw się u nas dobrze. Po twoim sposobie pisania początkowo myślałam, że masz koło 14 lat, a tu proszę, jaka niespodzianka. W każdym bądź razie witamy cię serdecznie na forum. Mam nadzieję, że zostaniesz z nami długo.
Witam Cię, Aar. Baw się dobrze i przestrzegaj regulaminu.
Witaj na forum, Aar! Mam nadzieję, że będziesz się dobrze z nami bawić i przeżyjesz tu wiele miłych przygód.
Witaj w naszym Stadzie, Aar! Ogromnie miło mi Cię poznać! *Podaje łapę na powitanie.*
Witajcie wszyscy nowi! Bardzo się cieszę, że tyle aktywnych mordek dołączyło do naszego stadka.
Dzieńdobry,konto po kuzynce ale ja nowy *Kłania się wszystkim*
Witam wszystkich nowych użytkowników na forum. Bawcie się dobrze i udzielajcie jak najwięcej!
Witam Wszystkich