Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Przede wszytkim! I niekoniecznie musieliby obejrzeć najpierw to a potem film. Wystarczy że takie młode pokolenie zasięgnie do przepełnionych dodatkami wydań dvd czy bd, obejrzy film, potem dodatki łącznie z tymi scenami i cała bajka straci na wartości. Po prostu jej odbiór przez najmłodszych stanie się wtedy inny, a niżeli to było z nami, przy oryginalnych wersjach. A dla nas takiego typu sceny nie są nic nadzwyczajnym - są zabawne i takim a'la dodatkiem uzupełniającym zasoby o KL.
Podkreśliłem jeszcze fakt, że to w ogóle nie pasuje do charakteru tej bajki. Wyobraźcie sobie, żę to samo zrobiliby z titaniciem, czy np. pianistą czy z innym filmem, w którym dominuje przesłanie i jakaś wartość w zyciu człowieka.
Naprawdę to było genialne. Z Rafikim który upuścił Simbę było świetne. Takie scenki mogą naprawdę super rozbawić.
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Po obejrzeniu tego "filmu" czuję wielki niesmak. Bardzo mnie zasmuciło pokazanie "Króla Lwa w tak kiepskich scenkach. Być może przebolałbym to, gdyby humor był przynajmniej na jakimś tam poziomie, a nie poniżej żenady. Również rysunki postaci pozostawiały wiele do życzenia (To był Mufasa?! To jakaś pomyłka, a nie Mufasa!).
Ostatnio edytowany przez Strzelec (1970-01-01 01:00)
Biały Orzeł znakiem, lew w sercu.
"niepodległości Jej zawsze gotów będę bronić do ostatniej kropli krwi..."
fragment przyrzeczenia ZS "Strzelec" OSW
A tam, to było zrobione na szybko i dla zabawy przez twórców KL. Moim zdaniem bardzo fajny pomysł.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
I tak lepiej ukazuje KL niż wstawki w "Cafe Myszka".
Nie no, ze stylem w Bloopersach nie jest nic złego. Brakuje tylko cieni itp. Widać, że była to budżetówka i robili to na szybko.
Widac ze nawet krolowie musieli cwiczyc przed filmem. Naprawde dzieki temu filmikowi mam dzien o 1% lepszy.
Wielkie dzieki!
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
//Wydaje mi się, że już kiedyś tu napisałem posta... Dziwne...//
Te wpadki są śmieszne, ale ja jednak uważam, że psują cały urok bajki. Na szczęście dobrze, że nie dali ich na koniec w najnowszej wersji.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Nie no, kto by śmiał ruszyć Eltona Johna z napisów końcowych?
@Nit: W sumie jak Krąg Życia w intrze zmienili... to ja się bym nawet nie zdziwił zbytnio jakby to zrobili... Ale na szczęście (choć tego) nie zrobili.
Mufasa wygrał wszystko xD
"Kiedy świat się od ciebie odwraca, ty też musisz się od niego odwrócić."
Strony: Poprzednia 1 2