Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Tak jak w tytule - gry na telefon.
Jakie lubicie i polecacie? A jakie odradzacie?
Ja osobiście kocham grę SongArc. Jest ona wydana na gry z oprogramowaniem WindowsPhone. Niby zwyczajna gra muzyczna, a jednak coś w sobie ma.
O co w niej chodzi? Aby zacząć, musisz wybrać piosenkę z twojego telefonu. W grze nie ma poziomów trudności, wszystko zależy od piosenki i mapy.
Uwaga! Gra może uzależnić!
Z tego co wiem, gra nie jest wydana na Androida, więc rozgrywką zadowolą się tylko posiadacze telefonów z WP.
>> deviantART>> KoziolTerrorysta
''Every place you've ever imagined... It's real. There's a fictional city in your mind, and you know every corner of it. Your mind is a world. Each of us is a place."/ Porter Robinson // 【=◈︿◈=】
Osobiście polecam My Talkking Tom! Mam świra na punkcie tej gry!
Gra polega na opiekowaniu się małym kociaczkiem Tomem, naturalnie możemy mu zmienić imię //mój nazywa się Max//,
przez opiekowanie się kotem przechodzimy na nowe poziomy i odblokujemy fajowe rzeczy w sklepach.
W ogóle to polecam wszystkie gry z serii Talking. No, może oprócz Talking Angeli, te oczy mnie przerażają, choć nie wierzę w te plotki, /jakie plotki?/ ale kiedy byłam u koleżanki... Brrr... Nie wierzę w to co się tam stało, Angela powiedziała o tym, co ponoć w jednej scenie wisi nad Simbą.
/Popraw albo wytłumacz ostatnie zdanie bo nikt nie wie o co ci chodzi.
I czytaj dwa razy to co piszesz aby nie gubić liter. ~Kiara 0/
EDIT:
Jeśli ktoś nie wie co to za plotki, to niech wpise "Talking Angeala po polsku" to będą o tym artykuły.
Ostatnio edytowany przez Tima (2014-05-17 16:59)
"Ty i ja to jedno"
" Nie żałuj umarłych, żałuj tych, co żyją bez miłości." ~ Albus Dumbledore
http://krolllewek.blogspot.com/
Skoro już jest taki temat i jak dotąd były same polecające posty to tak dla odmiany:
Pomimo, że to o Simbie to szczerze odradzam granie w to coś. To tylko nieudolna podróbka dobrze znanej (chyba) wszystkim gry. Nie dość, że sterowanie jest tragiczne to jeszcze strasznie uproszczona. Oprócz 1 poziomu, który jest prawie taki sam jak w oryginale to pozostałe z oryginałem łączy tylko kolorystyka poziomów.
Kompletna strata czasu
Lepiej żałować podjętych decyzji niż decyzji, które należało podjąć.
Bo w życiu liczą się głównie decyzje, a nie posiadane doświadczenie.
Wg mnie najlepsza gra na telefon to tradycyjny wąż. Żadna inna nigdy mnie tak nie wciągnęła.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Rzadko gram w gry na telefonie. Nie chce mi się. Jeśli już to wtedy, gdy czekam na autobus. Najczęściej to w Pou lub krajanie owoców w stylu Nija (nie znam jej tytułu, ale kto gra, będzie wiedział o co chodzi). Jakos nie kręcą mnie gry na telefon. Kiedyś częściej grałam w nie.
"Otaczają mnie kretyni…"
Najczęściej to w Pou lub krajanie owoców w stylu Nija (nie znam jej tytułu, ale kto gra, będzie wiedział o co chodzi).
Chodzi Ci o Friut Ninja?
Ja mam na telefonie tylko cztery gry, w które gram raczej tak odświętnie. Są to: Pasjans ( w którego gram najczęściej ), Ice Scream Jump, Benji Bananas ( które jest trochę nudne, ale znajoma mnie w to wciągnęła i się prześcigujemy wynikiem ) i Pou ( w którego już nie gram, ale trzymam dla zasady ).
Strony: 1