Nie jesteś zalogowany na forum.
Yup, ponownie otwieram galerię.
Twiliś >:3
Nieanatomiczna córka Sheo, Kiara.
Florałkę
I Sheo ^^
Jeszcze dzisiaj coś narysuję, to jest pewne x'D. Ostatnio mam dosyć dużo weny do tworzenia.
>> deviantART>> KoziolTerrorysta
''Every place you've ever imagined... It's real. There's a fictional city in your mind, and you know every corner of it. Your mind is a world. Each of us is a place."/ Porter Robinson // 【=◈︿◈=】
Świetne rysunki, świetne postacie.
Czekam na więcej.
Wyraziłam swoją opinię na PW, ale powiem raz jeszcze - bardzo ładne, konkretne kształty (zwłaszcza wilki).
Idziesz w dobrą stronę, oby tak dalej
Za ciebie i mnie..Na krzyża ramionach...Rozpięty był on pan i król...Człowiekiem się stał...I jak człowiek skonał...Z miłością zniósł strach i ból...Każdy grzech...Na krzyżu spłacił...Swoją krwią
Taka jest prawda!
Bardzo dobrze radzisz sobie z rysowaniem wilków. Widać, że masz już opanowane proporcje. To cudownie! Czekam na więcej, bo aż miło oglądać takie obrazki.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Co do opanowania proporcji.. Wszystko super tylko sama głowa i kark zdają mi się nieco za duże. Poza tym ładne kolorki i cieniowanie, szczególnie w tym ostatnim, czarnym wilczku. Podobają mi się także oczka. ^-^ Zapowiada się naprawdę fajnie. Czekam na więcej! : 3
wężowa mama
Jeżeli nie lubicie kucyków, radzę stąd wyjść. x'D
''Every place you've ever imagined... It's real. There's a fictional city in your mind, and you know every corner of it. Your mind is a world. Each of us is a place."/ Porter Robinson // 【=◈︿◈=】
Oj tam. Szczegółów się czepiasz x'D
Wiem, chwilę nie aktualizowałam
Takie tam lisopodobne :v
Nowy styl rysowania kucy
Pierwszy mi się trochę dziwny wydaje.... Nevermind.
Co do ostatniego... To ma za długie nogi. Przynajmniej mi się tak wydaje.
Dziękuję za uwagę. C:
Witam po kilkutygodniowej reaktywacji c:
Nie muszę tłumaczyć, czemu nic nie dodawałam. Domyślicie się x ' D
Przejdźmy jednak do obrazków.
Próby rysowania w stylu anime *derp*
Loren i jej myśli. I dziwne kotowate coś obok
Obrazek z wczoraj. Do tej pory jestem z niego zachwycona.
Mała Leah w czerwonej spódniczce ; w ;
Ostatnio edytowany przez Leah (2014-06-26 13:57)
Cudne ryski. Masz naprawdę wielki talent. Czekam na więcej.
Wielka fanka Warrior Cats!
Postacie: Waveforce (normalne wątki), Samanva Blirit(schizy)
Sygnaturka by Kreszer
Zaczęły się wakacje - zaczęły się (u mnie) zmiany
Pierwszą z nich jest nowy wygląd Sheo. Niewiele zmieniłam. Byłam jakoś sentymentalnie przywiązana do jego wyglądu.
Będzie więcej tych zmian, lecz troszkę później. Dzisiaj planuję zmienić wygląd jeszcze Kiarze i (może) Leah. Zobaczymy. c:
Przepraszam za post pod postem
Wielmożna Leah wreszcie ruszyła swój zad i coś narysowała.
Postanowiłam kontynuować zmiany wyglądów. Wyszło na to, że wygląd zmieniłam jednej postaci, a dwóm innym nadałam oficjalny. No cóż, Leah leń niemożliwy i nie chce jej się czasami rysować.
Niedługo dodam komputerowe wersje tych trzech rysunków. Czekajcie c:
Mi się podoba zarazem super styl.
Ale czemu nikt nie ma twarzy. No wiesz oczy, usta. Czyżby Slenderman ich odwiedził? xD.
Slendery!
A tak poważnie, to ta anatomia... po prostu super!
Wielka fanka Warrior Cats!
Postacie: Waveforce (normalne wątki), Samanva Blirit(schizy)
Sygnaturka by Kreszer
Anatomia już idzie Ci duuuuuuuuuuużo lepiej. Tylko trochę szkoda, że twarzy nie ma.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Hej ho, wróciłam!
Nie było mnie tu troszkę ^^' . Mam nadzieję, że wybaczycie mi tą zwłokę. Od ostatniego czasu kilka rysunków się zebrało.
Tak naprawdę, to ja rysowałam więcej. Ale całej reszty nie chce mi się wstawiać, niestety.
Mam nadzieję, że podobają się wam moje arty.
Leah babcia. ;o;
Alice bardzo mi się podoba, Loren trochę mniej.
Szajbus też fajny
Mi się najbardziej podoba pierwszy rysunek. Ale pozostałe też nie są złe.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Trochę było przerwy, huh.
Dziękuję! Właśnie też tą poprawę u siebie widzę. Łodygi. Tak mi jakoś one pasowały, dlatego dodałam je tutaj.
BOOP! Dodałam poprawioną wersję rysunku. Z tłem lepiej to wygląda.
Racja, skóra w poprzedniej wersji była cieplejsza i chyba nieco lepsza. Reszta zaś podoba mi się w nowszym wydaniu. Ogólnie postępy są, dziewczyna sympatycznie wyszła. No i ma słodki wianek <3
wężowa mama
Boop! Witam wszystkich spowrotem. Wreszcie wróciłam po troszkę dłuższej przerwie. Podczas niej nie rysowałam za dużo, ale zawsze coś
Tutaj Leah, z której jestem baaaaaaaardzo zadowolona. Jestem dumna z lineartu i cieniowania.
Tutaj była zabawa z malowaniem bardzie niż z cellshadingiem, jak u Leah. Jest to druga próba, bo pierwsza mi się nie podobała. Tutaj też więcej kolorów użyłam na cienie
Więcej obrazków (chociaż i tak niewiele) znajdziecie na moim deviantartcie >>>> KoziolTerrorysta
Hm, interesująca, dość charakterystyczna kreska. Bardzo podoba mi się jak operujesz kolorami. ^^
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Potwierdzam, świetne prace! W szczególności podoba mi się rysunek z Leah. Może to też dlatego że nie przepadam za ludźmi w rysunkach. Ale przede wszystkim dlatego że kreska jest bardzo sympatyczna przez co gepardzica ma przyjemny wyraz pyska oraz podkrecony jest kontrast przez co rysunek jest żywy i ostry a to lubię najbardziej ;3
Leah, wyszło Ci zajeeeeeładnie Wygląda na to, że konsekwentnie zarwałaś całą nockę ;]
Przyznaj się, o której skończyłaś?
Ojeej. Jaka ładna kreska w Leah. Dawaj więcej kotowatych w tym stylu <3
wężowa mama
Hm, interesująca, dość charakterystyczna kreska. Bardzo podoba mi się jak operujesz kolorami. ^^
Próbowałam właśnie różne style i doszłam do wniosku, że taki mi najbardziej odpowiada. A z kolorami to nic trudnego. Skakanie góra - dół na saiowym kółeczku.
Ale przede wszystkim dlatego że kreska jest bardzo sympatyczna przez co gepardzica ma przyjemny wyraz pyska oraz podkrecony jest kontrast przez co rysunek jest żywy i ostry a to lubię najbardziej ;3
W pierwotnej wersji na rysunku były takie bardziej siwe, dymne kolory. Nie pasowało mi to do charakteru i mojego odbioru tej postaci(i naturalnych kolorach, jakie gepardy i lwy mają xD).
Wygląda na to, że konsekwentnie zarwałaś całą nockę ;]
Przyznaj się, o której skończyłaś?
Powiem ci szczerze, że siedziałam do prawie piątej Zmusiłam się do dokończenia tego w jedną noc.
No i w sumie wyszło, bo jak się kładłam spać, to robiło się jasno.
Dawaj więcej kotowatych w tym stylu <3
Oj będzie, będzie C;