Nie jesteś zalogowany na forum.
Dwie szóstki na półrocze - z religii i z zajęć artystycznych.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
No to ja się pochwalę takim sukcesem, że poprawiłem się w nauce. Na półrocze mam 4 z angielskiego (niemożliwa niemożliwość ), 4 z angielskiego zawodowego, 4 z matematyki (jeszcze większa niemożliwość) i 4 z wf (cud ).
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Przeczytałam bardzo szybko "Kamienie na szaniec". No a do tego nauczyłam Hari kilku fajnych komend.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Dzisiaj zdobyłam 3 miejsce w konkursie fizycznym na szczeblu powiatowym.
~ Goldi by Maro
Wcześniej chyba wspominałam o tym na CB, ale powtórzę się trochę, co mi tam. Biorę udział w Dniu Pasji Studenckiej na UKW w sekcji rysowniczej. Będę w pon siedzieć na uczelni i rysować na żywo, a pół Szczy zejdzie się, żeby to oglądać. Jestem nawet na stronie UKW ! : D
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-04-06 13:04)
Może to żaden sukces nie jest, bo robię to dla przyjemności, ale przez 1,5 roku przeczytałam ponad 80 książek (w tym lektury). Przez jakieś kilka lat ciągle jestem na drugim miejscu w klasie, jeśli chodzi o najwyższą średnią (od dwóch lat nie było żadnego czerwonego paska, w tym roku nie ma też kto liczyć ).
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-04-06 13:05)
No to moja kolej:
Nauczyciel od sieci komputerowych, projektowania i montażu lokalnch sieci komputerowych, administracji sieciowymi systemami operacyjnymi, urządzeń techniki komputerowej stwierdził, że potrafię więcej niż cała czwarta klasa. Wydaje mi się, że można to unać za pewien sukces.
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Wygrałam plastyczno - językowy. Opisałam po angielsku Australię, a dokładniej najciekawsze zabytki oraz zwierzęta. Nie spodziewałam się, że cokolwiek dostanę za swój "projekt", a tu taka niespodzianka. Nagród jeszcze nie dostałam, mają przybyć już wkrótce. W każdym razie organizatorem tego konkursu było liceum (a ja jestem w II gimnazjum). Nie wiecie, jak bardzo się cieszę!
~ Goldi by Maro
A ja też się dzisiaj czymś pochwalę! Byłem na Majówce z Koniem organizowanej w podpoznańskim Spławiu i udało mi się zaczepić Jarosława Skrzyczyńskiego (najlepszy polski jeździec) i poprosić go o autograf i zdjęcie.
Wezmę udział w zawodach z piłki nożnej!
Tutaj każdy z nas
swe odnajdzie miejsce
a krąg życia, krąg życia niech trwa!
Mam wzorowe zachowanie w szkole.
Trochę późno się chwalę, ale matura z angielskiego ustnego na 29/30, a z polskiego - 17/20.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
3 miejsce w konkursie powiatowym z matematyki - zaszczyt.
~ Goldi by Maro
Sukcesów ciąg dalszy! Dzisiaj dopiąłem sprawę praktyk na jednych z najważniejszych zawodów jeździeckich w Polsce!
Będę miała średnią 4.8 na koniec roku
Będzie pasek.
możesz mi zaufać, jestem dosłownie jak lew najważniejsza jest stado
P.S.Moja kuzynka Claudia dała mi to konto,bo twierdzi że król lew jej się znudził i teraz jestem ja.Mam proźbę,usuńcie to co ona dodała bo ja dopiero zaczynam.
Moja średnia będzie wyższa niż w tamtym roku, ale jeszcze nie wiem, o ile.
~ Goldi by Maro
80% z egzaminu z kanji.
「彼が死んだ時、私の心も死にました。」
Ja się pochwale, że swoim zdjęciem wygrałem konkurs "Bracia mniejsi najfajniejsi"
"Kłamstwa są jak sprinterzy, prawda biega w maratonach."
W ciągu jednego miesiąca pomogłem (reanimowałem lub czasem stawiałem od nowa), 6 forom. Większość jest w serwisie pun.pl
~ Jeśli umiesz liczyć - licz na siebie ~
Dobrze wypadłam na egzaminie wstępnym i dostałam się do szkoły, której chciałam. Plastyku, nadchodzę. <3
wężowa mama
Zostałam laureatką małopolskiego konkursu. I to był jeden z tych najtrudniejszych (tak trudno zdania nie zacząć od "i", nieprawdaż?)! Na dodatek byłam najmłodszą uczestniczką
Fan TLK, my little pony (tjaaa brzmi głupio ale to jest odjazdowe), i Felixa, Neta i Niki oraz innych dzieł p.Kosika. Możesz mówić do mnie Fire albo Pufka Pozdrawiam i ściskam!
01.06.2014 Lublin - nasz chór Gaudium z gimnazjum ( do którego należę ) zajął 2 miejsce w konkursie Śpiewająca Polska dodam że było nas 12 osób a inne chóry miały po 30-45 więc JEST MOC
I już się nie martw, aż do końca swych dni, naucz się tych 2, radosnych słów ... Hakuna Matata.
2zł na chodniku znalezione.
Ostatnio edytowany przez Silent (1970-01-01 01:00)