Nie jesteś zalogowany na forum.
Poruszyła się niespokojnie,, Oby mnie nie znalazła '' pomyślało lwiątko i uciszyło się.
Taa... nie usłyszała - przynajmniej tyle dobrego z tego kowadła... - *pomyślała, wygrzebała się i ruszyła prosto w stronę Nita* Przynajmniej raz nie będzie pobitych garów ! Au ! *coś strzeliło w kręgosłupie*
-Słyszałem Ashley, musi być niedaleko mnie... oby mnie ani jej nie znalazła. -pomyślał
*zaszył się jeszcze bardziej w swojej kryjówce*
Rawr!
*idzie, idzie w kierunku krzaków i potknęła się o coś miękkiego* Ashley ! Musisz się chować w tak oczywistych miejscach jak... obok Nita ? *rozgląda się, ale Nit zawsze jest mistrzu w chowanego.*
Mała Ash za krzewm zauważyła odwróconą Kiarę szukającą w przeciwnym kierunku. Zauważyło lwiątko ogon Nitrola . zaśmiała się klaszcząc łapkami i po chwili uciszyła się.
Ostatnio edytowany przez Ashley (2010-04-09 07:41)
*Nitowi było trochę niewygodnie*
Rawr!
*kończąc tę bezsensowną gadaninę wyciagnęła Ashley za ogon na krzaków* DOBRA, GADAJ GDZIE JEST NIT ?
*Zagroził Ashley wzrokiem przez chwilę w której ich spojrzenia się spotkały*
Rawr!
*odstawiła małą na miejsce uznając jej nieprzydatność w tej sprawie i zaczęła węszyć* Nit, mam nadzieje, że się nie kąpałeś !...
*z gęstwiny dobiegł głos*
-Tak na pewno zdradzę ci swoje miejsce odpowiadając ci na twoje pytanie!
*cieszył się ze swoich zdolności brzuchomówczych*
Rawr!
DZIĘKUJĘ ! *skoczyła w krzaki, ale ... wylądowała na Marko* Ej, ty przecież nie grasz !
*miał uciechę z wrobienia Kiary*
Rawr!
Hejka *siedzi i obgryza patyki* miło Was widziec : DDD
*zaciekawiony sytuacją niepostrzeżenie wysunął głowę w stroju maskująco-bojowym z kryjówki w kierunku, z którego dobiegał głos*
Rawr!
Brzuchomówstwo... Nit ma najwyraźniej wiele ukrytych talentów. *do Maroko* szkoda,ze w chowanego nie można pomagać, bo bym cię zatrudniła .. *wyłazi z krzaków na polanę wzdłuż strumienia. * Kto właściwie jeszcze się z nami bawi ? /pamięć szwankuje/
Edit: jeszcze Mesho i Dalia
Ja się bawię , ja się bawie! I moje patyki..a nie ,pogryzlam je i teraz muszą odpocząć *kładzie delikatnie patyki na ziemi i zaczyna skakać i biegać dookoła*
*szybko schował głowę aby go nie zauważono*
Rawr!
*entuzjazm Maroko dodał jej sił do działania. rozgląda się* hmmm... nie mogę korzystać z ołówka, bo to nie fair... /starłabym dżunglę, zostalibyście wy na białym tle - nie trzeba było by szukać ;-) /
No to tam *idzie na drugi brzeg, wypatrując płowego futra i czarnej grzywki* Dalia... widzę cię! *podchodzi do zwalonego drzewa na skraju puszczy*
*na szczęście Kiara się oddaliła, niestety Maroko jest niebezpiecznie blisko*
-Bardzo niebezpiecznie blisko... - pomyślał
Rawr!
Ooo! widzę! *podchodzi blisko Nita ,juz prawie przy nim jest...* tu lezy jakies zarcie : DDD *zaczyna jesc*
*jak na umówiony znak odwraca się do Maroko i widzi Nita, usiłującego wymknąć się z krzaków poza zasięg wzroku Maroko* Mam cie !!!
*podnosi leb* Co jak to? O , patrz , Nit tu jest!
*nit uciekał przeciskał się tunelem, który wykopał w czasie zabawy ale kiepsko mu to szło (przecież był bardzo blisko przy ziemi, w jakiejś dziurze) *
Rawr!
Mała ashley zapiszała przyjaźnie i razem idąc z kiarą pisnęła- a ja wiem gdzie jest nit i spojrzała w jej oczy.
Oj, dobra, cicho !
Wszystko mi jedno *wyciąga ołówek - rysuje radar i zaczyna sprawdzać podłoże. po chwili ultra fale natrafiły na Nitrola w tunelu*
No, to jeszcze trzeba się do niego dokopać... *zaczyna "wgryzać się" wgłąb podłoża*
*utknął całkowicie*
-Uhm...
*czuł się 'trochę' niezręcznie*
-Pomocy!
*Ostatni raz spróbował się przepchać*
-Pomoże mi ktoś!?
Rawr!
* kopiące łapy natrafiły na coś miękkiego. Poszerzyła otwór na tyle by wyciągnąć Nitrola* No to co... *evil smile* uznajemy że teraz ty kryjesz
-Dzięki
*otrzepał się*
-Dobra, ale czy znaleźliście wszystkich?
Rawr!
*Ma znudzoną minę*-Znudziła mi się ta zabawa...
*usiadł*
-No to co proponujesz?
Rawr!