Nie jesteś zalogowany na forum.
Moje kochane dziubasy! ;*
Ostatnio już zapowiedziałam to na chatboxie, teraz robię to oficjalnie w miejscu do tego przeznaczonym. Ku uciesze niektórych [Lauv, pozdrawiam cieeeplutko ] zbieram się, idę sobie i tak dalej. Co namąciłam to moje, kogo poznałam to też, nie chce w żaden sposób owych kontaktów urywać, dlatego też większość która ma mieć - ma moje gg i fejsa, ewentualnie zapraszam na fbla [czarnyxtulipan.fbl.pl] na którym siedzę stale Ale no. Co ma być to będzie, życie płynie dalej. Paa!
No to papa, Hale.
Wpadnij czasem jak za nami zatęsknisz.
Rawr!
Żegnaj Hale, bardzo miło mi się Ciebie denerwowało. Będzie mi tego brakować... Nie zapominaj o SLZ, to fajne miejsce.
Żegnaj, Hale. Mam nadzieję, że jeszcze tu zajrzysz kiedyś.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
No więc, co tu dużo mówić, papa Haluś. Nie zapominaj o nas.
No cóż... trzymaj się, wpadaj tu czasem .
Pa, Hale! Pamiętaj o Nas!
Hm, przykro mi z powodu Twojego odejścia. Trzymaj się cieplutko. Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze wpadniesz do nas.
//Usunąłem następnego posta, jako że nie zgadzał się z przesłaniem tematu~Dagor//
Ostatnio edytowany przez Dagor (2013-12-31 11:46)
Ehh... Moi kochani!
Muszę przyznać, że spędziłam na tym forum długo czasu i cieszę się, że poznałam tyle fajnych osób, ale...
Nie wiem czy na zawsze, czy tylko na jakiś czas, nie wiem, ale odchodzę. Powodem jest to, że wchodzę tu rzadko i udzielam się tylko w kilku tematach, nie to co kiedyś. Nie zrozumcie mnie źle, ale nie będę na siłę siedziała na forum, jeśli tak naprawdę nie interesuje mnie to za bardzo.
Więc, do zobaczenia, może.
No to papa.
Mam nadzieję, że kiedyś jeszcze wpadniesz.
Zawsze witamy powracających użytkowników z otwartymi ramionami.
Rawr!
Cóż, to troszkę smutne, że odchodzisz, ale to Twoja wola. Mam nadzieję, że jeszcze tutaj powrócisz.
Ale na chwilę obecną, papa i trzymaj się ciepło
Ostatnio edytowany przez FireLion (2014-02-03 19:49)
Martuś, bardzo mi przykro z powodu Twojego odejścia... Mam jednak ogromną nadzieję, że powrócisz tu lub chociaż zajrzysz na forum od czasu do czasu. Będzie mi Ciebie brakować.
Pa pa. *Mówi z łezką w oku. Przytula Martę *
//Dodana duża litera i spacja~Dagor//
Ostatnio edytowany przez Dagor (2014-02-02 21:12)
Szkoda, że odchodzisz, ale na siłę nie będziemy Cię tu trzymać... papa, Marta
//Przecinek dodany~Dagor //
Ostatnio edytowany przez Dagor (2014-02-02 21:14)
Papa, Marto. Wiem, spędziłam z Tobą fajne chwile nie tylko na forum, lecz i w minecrafcie. To chyba mi będzie Ciebie najbardziej brakowało. Ale cóż. W końcu ktoś musi odejść z powodu braku czasu. W końcu zaczyna się pojawiać coraz rzadziej, aż znika całkowicie. Jednak ja wierzę, że kiedyś wrócisz na forum, chociaż jeszcze na chwilę.
Papa, droga Marto.
//"Wierzę" w tym przypadku piszemy przez "rz", jako że pochodzi od słowa "wiara"~Dagor//
Ostatnio edytowany przez Dagor (2014-02-02 21:17)
Szkoda, że odchodzisz . Wielka szkoda . Mam nadzieję, że kiedyś powrócisz tutaj.
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
Żegnaj Marto ! Mamy nadzieję, że wrócisz !
Ostatnio edytowany przez Yuko (2014-02-03 21:59)
Po pierwsze:
Pa, Marta, wróć jeszcze do nas! (Tak, wiem, spóźnione.)
A po drugie:
Cari, wracaj do nas szybko, mam nadzieję, że szlaban będzie jak najkrótszy!
Odchodzę, już nie czuję Króla Lwa. Nie płaczę na śmierci Mufasy, nie cieszę się na Hakunie Matacie... Wyrosłam z tego wspaniałego filmu.
Do zobaczenia, lwiątko11. Będziemy tęsknić.
Koledzy z klasy namówili mnie, jednak zostaję !
W takim razie miło mi wiedzieć, że nadal ciągnie Cię do naszego zaiste świetnego forum.
Odchodzę.
Tak, dobrze słyszycie. A raczej czytacie. Niektóre osoby w ogóle mnie nie zauważają, co przydarza mi się też i poza forum. Jak dla mnie to już za dużo. Zarejestrowałam się tutaj po to, żebym miała jakichś przyjaciół. Jednak wyszło, jak wyszło. Nie będę wymieniać tych osób. Z resztą... Nie ważne. Może kiedyś wejdę, ale jak będę wchodzić to na pewno nic nie będę pisała. Tak ciężko pracowałam na to moje 1000 postów, a teraz wszystko na nic. Może zdecyduję się kiedyś wrócić? Nie wiem jeszcze.
Żegnam was.
Cari, przeczytałam i jeśli jeszcze tutaj jesteś to musisz wiedzieć, że nie zgadzam się z Twoją wypowiedzią i razi mnie ona trochę, albowiem
a) ja, osobiście, Ciebie zauważałam,
b) przyjaźń z zasady zdobywa się długo.( co innego ze zdobywaniem znajomości)
c) nawet każdy z nas wchodzi tu z doskoku jest tak dlatego, że mamy inne zobowiązania, życie poza forum, co może Ci się zdawać olewaniem.
I ponadto uważam, że stawiasz nas w złym świetle- prawie tak jakbyśmy Ci tu dokuczali.
Tyle tytułem odbioru Twojego posta. Podkreślam , że jest to odbiór subiektywny, może nieco wyostrzony przez mój kulawy nastrój i ponowną chorobę. Niemniej jednak mam nadzieję, że zmienisz zdanie i będziesz jednak pisać.
Cari, nie odchodź! Nigdy nie spodziewałabym się po Tobie, że odejdziesz...
Również nie zgadzam się z tym, że nikt Cię nie zauważa
Nie chodzi mi o to, że wszyscy mnie ignorują. Chodzi mi o kilka osób. Na pewno nie chodzi mi o Caro czy Manię. Ale decyzji swojej nie zmienię. Poza tym muszę odejść, bo czasu nie mam. Może kiedyś wrócę.
Decyzja o Twoim odejściu jest dla mnie ... nieuzasadniona i wybacz, że tak powiem ale lekko egoistyczna. Potwierdzam to co powiedziała Caro, nie zawsze każdy z nas ma czas na wejście na forum, chociażby ja ostatnio jestem tu sporadycznie a pisząc cokolwiek zazwyczaj mało kto mnie zauważa. Jestem pewien, że nikt Cię nie ignoruje, ale jeżeli tak uważasz to porozmawiaj z tą osobą (tak jak np. Ja z Lauvem), a na pewno wszystko będzie w porządku. A poza tym... szkoda byś odchodziła, jesteś miła i łatwo można z Tobą porozmawiać.
Nie spodziewałam się takiej decyzji z Twojej, Cari... Mam nadzieję, że to nie ja zniechęciłam Cię do tego forum.
Chciałabym jeszcze kiedyś móc popisać tutaj z Tobą. Jesteś bardzo fajną i ciepłą osobą, zawsze służysz pomocą i odznaczasz się tym, że jesteś ogromnie towarzyska. Proszę, wróć do nas jeszcze...
Zabawne Cari, jestem na tym forum od niedawna, ale Ciebie jakoś tak najbardziej zauważałam, kompletnie nie wiem czemu Nie poznałam Cię prawie wcale, szkoda jednak, że odchodzisz, bo jakoś magicznie zapadłaś mi w pamięć xD
PS Tak tak, trochę spóźnione, ale wczoraj nie miałam czasu nic pisać, ajm sori
Cóż no, ja niestety też odchodzę. Nie mam czasu i rzadko tu wchodzę. Mam 15 for do ogarnięcia, a poza tym muszę się uczyć. Poznałam was niedawno, szkoda mi odchodzić, lecz obowiązki wzywają. Może tu wrócę, może nie. A poza tym nikt na mnie uwagi, że tak powiem nie zwraca.
Tak więc, żegnam się z wami miśki.