Nie jesteś zalogowany na forum.
*Smoczyca wolnym krokiem podeszła do jeziora. Zanurzyła łapę w wodzie.*
-Hmmm...
*Water wrzuciła mięso do wody*
*Przygląda się temu, co robi smoczyca.*
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
*Saf patrzyła na Eragona.*
- Jaka? Mi możesz wszystko powiedzieć, przecież jesteśmy przyjaciółmi. *Trąciła go delikatnie.*
*Eragon położył się na szorstką ziemię i nic nie odpowiada...*
* Po kilku minutach ciszy odpowiedział do Saf*- To jest ciężkie do powiedzenia...* zasmucił się*
*Saf położyła się obok Eragona, na podziurawionej podłodze.*
- Mnie możesz mówić wszystko. *Uśmiechnęła się do niego.*
Ostatnio edytowany przez Saphira (2013-11-22 21:10)
-Nie jestem pewny Saf, czy mam to tobie powiedzieć czy nie...*odpowiedział ciężkim głosem do smoczycy*
*Przelatywał nad jeziorem i dostrzegł na brzegu smoczycę i lwa. Podleciał cicho i wylądował. Zaczął się przyglądać.*
*Saf popatrzyła na niego.*
- Uwierz mi, już nic mnie nie zdziwi. *Uśmiechnęła się delikatnie.*
*Goldi delikatnie poruszyła ogonkiem, jednakże nie przebudziła się jeszcze...*
*Eragon ciągle na szorstkiej ziemi leży i myśli ciągle o jakiejś rzeczy, której jakoś nie może powiedzieć*
*Eragon westchnął i powiedział*- Saf powiem tobie... * chwila ciszy*
Ostatnio edytowany przez Eragon905 (2013-11-22 21:08)
*Saf delikatnie podniosła głowę i popatrzyła na milczącego Eragona.*
*Zauważył gryfa i powiedział z lekkim zdziwieniem.* - O, Luv! Co ty tu robisz?
"Wszyscy jesteśmy złączeni w wielkim kręgu życia" - Jego Wysokość Król Mufasa
*Eragon zaczyna mówić*- Saf, nie było mnie tutaj przez dłuższy czas i byłem w wielkim świecie sam, sam jak palec u łapy i jak tutaj wróciłem to nikogo tutaj nie zastałem...* podnosi głowę do góry*
Witaj Fan *powiedział półgłosem* A zdarzyło się, że byłem w okolicy... Co się dzieje?
*Water odwróciła się.*
-O, Luv! Dobrze, że jesteś, przydasz się. Pomożesz mi wyrwać zęba temu wężowi mo...To znaczy, jeziornemu.
*Saf też popatrzyła w górę. Z zastanowieniem nasłuchiwała Eragona.*
- Saf, i też tak czuję, że ja tutaj nie będę miał żadnych znajomych... *spuścił znów głowę*
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-11-22 21:56)
- Przecież masz tutaj wielu przyjaciół i na pewno będziesz miał więcej. *Saf uśmiechnęła się delikatnie do Eragona.*
-Saf mam taką nadzieję, ale jak widać tylko ty, teraz jesteś przy mnie i ze mną rozmawiasz po moim długim powrocie z wielkiego świata* tez na koniec lekko się uśmiechnął*
*Saf wstała i uśmiechnęła się do Eragona.*
- Chodź, poszukamy jeszcze kogoś. *Powiedziała i wyszła z zamku.*
*Eragon wstał i poszedł za Saf, żeby poszukać jeszcze innych towarzyszy i tez wychodzi z zamku*- Okey, Saf, to chodźmy.
*Saf zobaczyła Waterkill, Fana i Luv'a. Podeszła do nich.*
- Dzień dobry wam. *Uśmiechnęła się.*
*Eragon już doszedł do małej grupki za Saf i powiedział*- Cześć wszystkim * i lekko się uśmiechnął*
Water, mam nadzieję, że nie będzie to aż tak niebezpieczne jak zabrzmiało... *odwrócił się* o, cześć Saph i Eragon.
- Cześć Lauv, co wy tutaj kombinujecie? *spytał się z prostej ciekawości i stoi obok Saf*
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-11-23 10:57)
- Witaj Luv *Uśmiechnęła się do niego, po czym odwróciła się do Eragona.* - Widzisz? Ktoś Cię pamięta. *Uśmiechnęła się do Eragona.*
*Eragon odparł do Saf* - No tak i się cieszę, że jeszcze ktoś z tych terenów mnie pamięta, Saf. *uśmiechnął się*
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-11-23 10:58)
Sam nie wiem jeszcze, przyleciałem tu niedawno. Water chyba kieruje tu jakąś operacją i jej powinniście się spytać.
*Uśmiechnęła się do niego a następnie popatrzyła na Waterkill.* - Też jestem zbyt ciekawa, żeby nie zapytać "Co robicie?".
- Aha, no to przecież mogę Waterkill się spytać co tutaj jest grane, Lauv. *powiedział to do gryfa*
*Później odparł do smoczycy* -No tak, Saf, chyba prze_cież każdy jest ciekawy co jest tutaj grane.
//"Przecież" piszemy łącznie i przez "ż". ~Fantlk//
Ostatnio edytowany przez Fantlk (2013-11-23 11:00)