Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Od niedawna puszczany jest na TVN serial pt. Pamiętniki Wampirów. Osobiście polecam go osobom które nie czytały książki. Serial opowiada o sporze między dwoma braćmi Salvatore którzy są wampirami i po wielu latach wracają do swojego rodzinnego miasta....jeśli jesteście zainteresowani to serial można oglądnąć o 22.30 w każdy wtorek. Zapraszam do dyskusji na ten temat.
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Przewidywalny do bólu serial Obejrzałam połowę odcinków z pierwszego sezonu i zawiodłam się. I jeszcze ten wątek miłosny... O nie,dziękuje.
Login na FH : Nadra5
Ja mam styczność i z serialem, i książkami... niestety nie przypadły mi do gustu.
Ja również miałam styczność i z serialem, i z książką. I jeśli miałabym wybrać to wolę książkę 100 razy bardziej. Ale ogólnie PW nie przypadło mi do gustu.
Nie ogladalam, wiec trudno mi sie wypowiedziec... glowny powod jest taki, ze same reklamowki przypominaly zmierzch.. Inny, ze wampiry nigdy jakos specjalnie mnie nie pociagaly. Jednak lubie filmy z horrorkowym wkladem... jak podobne do "Nie z tego świata", no to moze sie skusze. ^^ Co powiecie? Podobne?
PS: Brak polskich literek.. jakby, co
Już nie raz słyszałam o tym serialu. W moim miasteczku większość dziewczyn wprost szaleje na jego punkcie. Ja jednak jestem tą miejszością. Nigdy nie lubiałam filmów o wampirach i nie sądze bym polubiła. Ostatnio koleżanki zmusiły mnie do pooglądania paru odcinków... i nie zmieniłam o tym wszystkim zdania. ; )
wężowa mama
Po pierwsze, ludzie. TVD (The Vampire Diaries) NIE MOŻNA porównać ze Zmierzchem. To jest w ogóle to innego, TVD to świetny serial, Zmierzch jest beznadziejny. I tyle w temacie. Ja TVD po prostu uwielbiam, szkoda, że już koniec 3 sezonu. Czekam na 4 sezon. Ostatni odcinek 3 sezonu mnie zmiażdżył... :O
Osobiście uważałam ten serial za niewarty obejrzenia, ale kiedyś na działce po prostu nie miałam co oglądać. Obejrzałam, fabuła mnie zaciekawiła. Dalej oglądałam każdy odcinek, ale kiedy przestali to puszczać, ja przestałam oglądać.
You think you know people and then they surprise you ~Alison
Ktoś może mi powiedzieć gdzie to leci, bo chciałambym to obejrzeć, bo ciągle o nim gadają.
"Ty i ja to jedno"
" Nie żałuj umarłych, żałuj tych, co żyją bez miłości." ~ Albus Dumbledore
http://krolllewek.blogspot.com/
Nie wiem czy nadal leci, ale:
TVN serial |22.30| w każdy wtorek
~ Jeśli umiesz liczyć - licz na siebie ~
Pamiętniki Wampirów leci na TVN 7 o godz.22.25 w wtorki. ( Mam nadzieję, że jakoś pomogłam z tą informacją. )
Och, nie doceniasz tego, co masz nie, ani trochę nie doceniasz tego, co masz dopóki tego nie stracisz. - motto Venona.
Dawniej Eragon905.
Postacie, którymi gram: ( JWS- RP -Drakon) Dziewczyna- Lena, Smok- Furio.)
Strony: 1