Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Kiedyś na Hyper leciało Anime Full Metal Alchemist o ile dobrze pamiętam leciało też Death Note. Może ktoś kojarzy te Animacje? Pierwsza była o dwóch braciach którzy żyli w świecie gdzie ludzie potrafili władać materią ale w myśl zasady coś za coś natomiast Death Note to opowieść o chłopcu który wpisując imiona do pamiętnika potrafił zabić tę osobę....likwidując osoby między innymi mu niewygodne.
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
FMA brotherhood teraz leci chyba na Axn sci-fi, nie widziałem zwykłego FMA i szczerze nie wiem czym się różnią, ale FMAB był dla mnie jednym z fajniejszych anime , miał też fajny opening
Co do DeathNote przymierzam się do obejrzenia od dawna, ale zawsze coś ciekawszego przykuje moją uwagę xD, może kiedyś uda się obejrzeć.
Pusto.
FMA jest to anime o przygodach dwóch braci Eda i Ala Elricków. Gdy byli mali pewnego dnia ich matka, Trista Elric, zemdlała, a niedługo potem zmarła. Nikt nie miał się nimi zaopiekować, ponieważ ich ojciec Van Hohenheim opuścił ich, gdy byli mali. Później Ed postanawia wraz z Alem wskrzesić duszę ich matki.Transmutacja okazuje się wielkim rozczarowaniem (wtf?). Alphonse zostaje wciągnięty w całość do prawdy i traci ciało, a Edward traci lewą nogę. Żeby ocalić duszę brata poświęca prawą rękę i umieszcza dusze Ala w zbroi. Al niesie brata do swojej przyjaciółki i babci. Winry razem z babcią, Pinako Rockbell, robią mu protezy zwane automailem. Ed postanawia naprawić swoje błędy i odzyskać ciało swoje i brata. Decyduje się w tym przypadku na zostanie wojskowym psem. Przymierzam (??) was obejrzyjcie sobie to. To najwspanialsze anime pod słońcem.
//Błagam Cię, człowieku! Pisz staranniej, bo niemożliwie ciężko się to czyta.
Cała masa błędów interpunkcyjnych, ortograficznych i gramatycznych. Poza tym - po znakach interpunkcyjnych dajemy spację. ~Lori//
Użytkownik zbanowany.
Strony: 1