Nie jesteś zalogowany na forum.
Mam trochę zaległości więc trzeba je nadrobić: Witajcie wszyscy! Tak jak już wyżej zostało napisane: bawcie się dobrze, przestrzegajcie zasad i zdrowego rozsądku. Życzę wam wszystkim mile spędzonych chwil na tym forum!
Miło Cię poznać, Shigalana! Baw się z nami dobrze, przestrzegaj regulaminu i proszę, wypowiadaj się dużo na forum. Miłego pobytu tutaj życzę!
Dziękuję za przyjęcie, i pragnę jeszcze sprostować post Nita - nie trzy lata, a jakieś... 10 miesięcy.
Witam wszystkich!
Dopiero dziś się zarejestrowałam, ale "obserwuję Was" już od dawna.
Jestem Marta, a "przybywam do stada", bo ostatnio jeszcze raz przesłuchałam piosenki z "Króla Lwa" i "Króla Lwa II" i się w nich "zakochałam"
W skrócie: "Kłaniam się niziutko."
PS Nawet teraz słucham " Kręgu Życia ".
PPS Spam Emotkami.
Witaj Marto, baw się dobrze
Btw. Chyba źle pole płci się zaznaczyło
Heloł Marta...cóż witaj na forum i generalnie miłej zabawy
Cześć. Mam nadzieję, że będziesz się tutaj dobrze bawiła. Na pewno poznasz tutaj wiele miłych osób.
Chyba źle pole płci się zaznaczyło
Nie zauważyłam. Dziękuję, że powiedziałeś, bo bym została facetem.
PS Witajcie, Shup i Goldi!
Ostatnio edytowany przez MartaMarthaPL (2013-05-01 15:01)
Witamy na forum i życzymy miłego pobytu
Hejo! Życzę dobrej zabawy na naszym forum
Witam odrazu się przedstawia na imie mam piotrek . Mam nadzieje że bede miło czas z wami spedzał. <3
Witamy na forum. Zapraszamy do pisania i życzymy miłych wrażeń
Wiiiiitaj Marto. Baw sie dobrze i pisz duzo postow
Witaj Piotrku aka Himsi, baw się dobrze.
Cześć Himsi. Miło Cię poznać. Mam nadzieję, że szybko znajdziesz tutaj odpowiednie dla Ciebie tematy i wykażesz się pięknymi postami. Baw się dobrze, lecz w granicach naszego Regulaminu. Czuj się jak u siebie.
Hej hej hej. Rozgośćcie się i bawcie się dobrze.
Rawr!
Goldi, Mariutunio, Ibilis, Nit witam was
// Posty połączone i poprawiona stylistyka. ~ Nalimba //
Witam tutaj wszystkich.
Witaj, mam nadzieje ze znajdziesz tu miejsce dla siebie i rozkrecisz sie piszac coraz to dluzsze posty baw sie z nami dobrze.
Dzięki, za słowa takie jakby otuchy, dzięki No właśnie jestem tutaj nowy i ja się tak jakby przyzwyczajam się.
Witaj Eragonie nr 905 (XD). Baw się dobrze, czuj się zaś jak u siebie
Dzięki Ibilis
Witaj Eragonie mam nadzieje że znajdziesz tutaj dla siebie tematy.
My się już poznaliśmy, ale tutaj także pragnę Cię powitać. Miłej zabawy wśród nas, członków Stada Lwiej Ziemi.
Witam was serdecznie ^^
Z refleksem godnym ślimaka po narkozie witam Mamao, Shigalanę, Martę, Eragona i... Himsiego, chociaż z tym ostatnim znamy się już akurat z cb. ;3
Witaj Astrit. Baw się dobrze, acz w granicach regulaminu.
Postaraj się w przyszłości pisać ciut dłuższe posty, ok?
Witam wszystkich tutaj. Mam na imię Wiki <3
Ostatnio edytowany przez Viciaaa (2013-05-27 21:21)
Witam Was, Astrit i Viciaaa. Bawcie się tutaj dobrze, ale w granicach regulaminu.
Viciaaa, autora avatara poproszę!
Witajcie. Nawet mi się nie śniło, że może istnieć jakieś aktywne forum o Królu Lwie. Miłe zaskoczenie