Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 2
Wątek zamknięty
They all will know I bring
the joy of creation
Bardzo ładny kucyk, szkic sporo klimatu wniósł w końcowy efekt.
"And then one day you find
Ten years have got behind you
No one told you when to run
You missed the starting gun"
Lauva w wersji lwiej (dzięki Caro!)
Piękny poniacz. Ma w sobie coś szczególnego. Jest po prostu dokładnie zrobiony od początku do końca. Gratuluję talentu do rysowania.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Dziękuję wam za komentarze. Może dodam dwa kolejne rysunki.
Luna, na zamówienie Nalimby.
I Pinkamena.
Drugi obrazek rysowałam w nocy, więc jest beznadziejny.
the joy of creation
Nie, nie mów tak! Oby dwa poniacze są prześliczne! Pinkamena wyszła ci bardzo fajnie. Luncia z resztą też.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Cuda, po prostu cuda! Chyba zacznę oglądać kucyki przez to
"And then one day you find
Ten years have got behind you
No one told you when to run
You missed the starting gun"
Lauva w wersji lwiej (dzięki Caro!)
Cudownie wygląda na tym śnieżnym tle. Ogólnie całość prezentuje się pięknie. Brawo!
~ Goldi by Maro
Pracuję właśnie nad kolejnym rysunkiem. Pokażę wam, jak to na razie wygląda. Dam w linku, bo trochę krwi tam jest.
Pinkamena z Fan Fick'a "Silent Ponyville"
EDIT: Skończone!
http://img829.imageshack.us/img829/1295 … enabg2.png
Ostatnio edytowany przez Swahili (2013-02-19 15:25)
the joy of creation
Jestem pod wielkim, przeogromny i nie wiem jeszcze jak to określić, wrażeniem! bardzo dobrze wyszło Ci światło i w ogóle jest klimat. W zasadzie jedyna rzecz jakiej mogę się przyczepić to gwiazdy. Może to moja fanaberia, ale wolę gwiazdy narysowane miękko xD
Moja droga Swahili, Twój rysunek to cudeńko! Bardzo podoba mi się światło, podłoże i oczywiście wszelkie detale. Sama postać Pinkameny jest bardzo dokładnie wykonana. Jestem pod przeogromnym wrażeniem. Brawo!
~ Goldi by Maro
Chociaż nie przepadam za tymi całymi poniaczami to nie ukrywam, że rysek bardzo mi się spodobał Gratuluje wykonania.
wężowa mama
http://fav.me/d5xh3ov
Nowy rysunek.
the joy of creation
Prace nad kolejnym rysunkiem.
the joy of creation
O ja, trzy posty pod rząd. Mam nadzieję, że nie łamię regulaminu. Od poprzedniego posta minęło... Uhm, sporo czasu.
Chciałabym wam pokazać moje dwa ostatnie wektory.
Ostatnio edytowany przez Swahili (2013-06-02 21:20)
the joy of creation
Ja bym się obraził. Nie "marnuje" tylko ROZWIJA talent, rysując to co sprawia jej przyjemność.
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Hm, Nit ma po częsci rację, choć Sosik ma większą. Mogłabyś pomyśleć o rysowaniu czegoś "poważniejszego", co by ukazało Twój piękny talent.
~ Goldi by Maro
Tytuł działu ma sporo sensu... Nie widzę w tych ryskach linii prostych, a same krzywe. Naprawdę robią wrażenie.
Tytuł działu ma sporo sensu... Nie widzę w tych ryskach linii prostych, a same krzywe. Naprawdę robią wrażenie.
Kiedyś były krzywe, a teraz są... No cóż, prawdopodobniej trochę lepsze.
the joy of creation
Właśnie o to chodzi, że są krzywe... wskaż mi cokolwiek naturalnego co jest proste... zawsze jest choć trochę krzywe
//Swahcia założyła nową galerię, więc tą zamykam. ~ Goldisia//
Ostatnio edytowany przez GoldenLion (2014-07-09 13:55)
Strony: Poprzednia 1 2
Wątek zamknięty