Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: 1
Wątek zamknięty
Cześć wszystkim. Proponuję zrobić konkurs pt,, Santa". Każdy chętny kto się zgłosi dostaje imię wybranego użytkownika, który jest nie odszedł i rysuje bądź maluje, bądź robi grafikę avatara użytkownika. Prace trzeba wysłać mi na PW do mnie, od 3 grudnia do 28 lutego. Wiec macie miesiąc czasu. Nagrodą jest dla 4 zwycięzców moje robione avatary dla nich . Zapraszam. Avatary wszystkie będą na tej stronie wyświetlone.:). jeśli któryś admin bądź moderator zainteresowany do roli sędziów zapraszam na pw.
//Poprawiłem literówki w tytule. Ib//
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2012-12-30 18:49)
Dawny nick: Ashley/Lady
Z miłą chęcią wezmę udział w tym konkursie.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Dobry pomysł, wchodzę w to
Vita
But lovers always come and lovers always go...
Też mogę spróbować, jeśli jeszcze zapisy są prowadzone
Szacunek dla tego pana! Zanim zaczniesz obrażać kibiców zastanów się dwa razy, zapoznaj się chociażby ze wszystkimi akcjami charytatywnymi(np. Kolorujemy) prowadzonymi przez nich, polecam również film dokumentalny "Bunt Stadionów", który powinien rozjaśnić trochę wątpliwości. http://www.kibice.net/publicystyka/91_Serwis_kibice_net_patronem_medialnym_akcji_KOLORUJEMY_.html
Napisze każdemu na PW kto komu robi avatar. I z pracami macie dłuższy czas by zrobić. Czas przedłużyłam macie do 28 lutego. Nie spieszcie się. Wiem po świętach ale są tacy że nie zdążą.:)
Sedzią jest Nalimba, może ktoś chętny z moderatorów lub administratorów.
Ostatnio edytowany przez Ashley (2012-12-15 13:36)
Mam już projekt I czekam na losowanie
Vita
A sędzia też się dowie jakie są pary?
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2012-12-15 18:05)
A kiedy będziesz wysyłać kto komu awatara będzie robił?
Szacunek dla tego pana! Zanim zaczniesz obrażać kibiców zastanów się dwa razy, zapoznaj się chociażby ze wszystkimi akcjami charytatywnymi(np. Kolorujemy) prowadzonymi przez nich, polecam również film dokumentalny "Bunt Stadionów", który powinien rozjaśnić trochę wątpliwości. http://www.kibice.net/publicystyka/91_Serwis_kibice_net_patronem_medialnym_akcji_KOLORUJEMY_.html
Dobsz, to ja też spróbuję, mimo że z rysowaniem to u mnie średnio... x3
Gołębie serce. Lwia dusza. Grrrau.
Przeszłość, młodość Obeca sygna by Sachara, avatar by Vita - THX
500 postów -> 09.06.2012
Ale.. skoro to jest konkurs świąteczny to czy nie powinien się rozwiązać najpóźniej po Bożym Narodzeniu? Do lutego każdy zapomni.
Wyśle każdemu kto zrobił pracę i dla kogo.
Nie szkodzi Madame, to będzie prezent przedświąteczny
Więc tak wysłałam już prawie wszystkim co będą robić.
Sedziowie: Ibilis i Nalimba
Uczestnicy którzy się zgłosili : Vita Wasi, Golden Lion, Laini i Harikana. Madame jak chcesz to cię wpiszę i dostaniesz prezent.
Ostatnio edytowany przez Ashley (2012-12-17 10:58)
Przedświąteczny? Bez urazy, ale pod koniec lutego bliżej będzie do Wielkanocy ;3
Ostatnio edytowany przez Madame (1970-01-01 01:00)
No dobra . po prostu tak stwierdziłam . Niech będzie spóźniony prezent .
Więc dzielimy prace na dwie kategorie. Kategoria Graficzna i Kategoria Artystyczna (ręcznie wykonane). Tym proszę drodzy uczestnicy i sędziowie się kierować.
Ja nadal będę się upierać przy swoim Wszyscy po tak długim czasie zapomną albo znudzą się oczekiwaniem
Powiem ci tak masz rację,
Piękna Vita;), Ciekawe kto jeszcze . A jak ktoś chce może mnie namalować. Już nie trzeba zrobiłam sobie avek ^^.
Ostatnio edytowany przez Ashley (2012-12-27 19:40)
Piękna Vicia, moja praca może i trochę mniej dobra, bo rzadko rysuje na kompie, ale proszę, nasza Goldi:
Dziękuję Wasiii Jest śliczna <3
A tak btw, prezent już dotarl do Laini ^^
Ostatnio edytowany przez Vita (2012-12-29 20:26)
Vita
Jakie słodziaśne ryski! Ja swój także niedługo wstawię.
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
okej.:) Proszę podpisać pracę są dla kogo. Jak wszyscy wstawią sędziowie ocenią i wybierzemy najlepsze:), jeśli wszystkie będą piękne ( a jest szansa zostaniecie wynagrodzeni:))
Ostatnio edytowany przez Ashley (2013-01-04 20:02)
okej.:) Proszę podpisać pracę są dla kogo. Jak wszyscy wstawią sędziowie ocenią i wybierzemy najlepsze:), jeśli wszystkie będą piękne ( a jest szansa zostaniecie wynagrodzeni )
Wynagrodzić to można w pracy, za dobrze wypełnione obowiązki. Tutaj możemy jedynie nagrodzić kogoś.
A co do samego konkursu, to kiedy oceniamy i kto jeszcze jest sędzią?
Jak wszyscy wstawią i podpiszą to termin się skróci. I najszybciej:)
No, jak wam idzie z tymi pracami? Wstawiajcie je tu
Vita
Miałam narysować Wasi a ona sobie poszła.. ._.
Gołębie serce. Lwia dusza. Grrrau.
Przeszłość, młodość Obeca sygna by Sachara, avatar by Vita - THX
500 postów -> 09.06.2012
Namaluj z chęcią zobaczymy:).
Ołkej. Wchodzę w to... Postaram się coś wymłodzić.
MÓW MI RULON
NADMIAR CUKRU W KRWI I W MÓZGU
SACHARA OD SACHAROZY NIE OD PUSTYNI! NA MIŁOŚĆ BOSKĄ
MOJE DA
Strony: 1
Wątek zamknięty