Nie jesteś zalogowany na forum.
Cześć nowy użytkowniku: Rainbow Wolf. Czuj się jak u siebie w domu, wszelkie pytania wątpliwości kieruj do moderatorów lub admina ale i też możesz do użytkowników. Niczym sie nie przejmuj(nie warto), przestrzegaj regulaminu i baw się dobrze:).
Witaj, RainbowWolf! Mam nadzieję, że miło spędzisz tutaj czas. Baw się dobrze!
Siemka RainbowWolf!
Życzę miłego "postowania" i dobrego humoru
Pozdro!
Hejka.. Slyszalam o tym forum.. Mam nadzieje ze bedzie fajnie...
Oj nie martw się, będzie... masz moje słowo... Btw, nie wiem czemu ludzie tak lubią te wielokropki...
Na pewno znajdziesz tu coś dla ciebie, a jak ci się nudzić będzie to zawsze możesz na cb ponerdzić, tam zawsze ktoś jest.
Witamy na forum Rimo. Życzymy miłych wrażeń i ciekawych dyskusji
Witaj na forum, Rimo! Mam nadzieję, że miło spędzisz tutaj czas i poznasz ciekawych ludzi. Baw się dobrze!
Witam tych którzy się zarejestrowali, zadomowili i o.
Witaj Rima. Niczym się nie przejmuj, baw się dobrze, przestrzegaj regulaminu, i czuj się jak u siebie w domu:).
Witam wszystkich! Zarejestrowałem się na tym forum i mam nadzieje, że będzie fajnie.
Witamy na forum. Życzymy miłego pobytu
Hejka, na pewno bęęędzie bardzo fajnie i mam nadzieję, że naprawdę się ci tu spodoba.
Dziękuje za miłe powitanie.
Witam z opóźnieniem Rimę i Szympansa117!
Oby wam się miło siedziało na forum!
Hej wam!
Zapraszam do pisania
Rawr!
No to i ja powitam wszystkich który jeszcze nie powitałem, oraz tych, których już powitałem (a co tam, ma się ten gest ). Życzę fajnej zabawy na forum.
Pragnę powitać nowego użytkownika - szympans117! Baw się dobrze na naszym forum. Mam nadzieję, że spędzisz tu miło czas i poznasz wielu ciekawych ludzi!
Jako iż już straciłem rachubę kto się pojawił wiec Witam nowych użytkowników
Witam Rimę i Szympansa 117. Bawcie się dobrze i przestrzegajcie regulaminu.
No to i ja powitam wszystkich który jeszcze nie powitałem, oraz tych, których już powitałem (a co tam, ma się ten gest ). Życzę fajnej zabawy na forum.
No cześć Ibillis, miło Cie poznać! ; )
[e tego, witam nowych xD]
Witajcie, jestem LauvaTai, wpadłem do was po zachęcie jednego z administratorów .
Mam nadzieję że znajdę tutaj swoje miejsce i będzie mi się z wami dobrze bawiło . Ogólnie nie jestem zbytnio gadatliwy, lubię za to czytać i dowiadywać się ciągle nowych rzeczy.
Heeeej. LauvaTai. Zdradzisz który admin cię ściągnął?
Baw się dobrze, wpadaj na chatboxa, pisz dużo i często. ^^ A przynajmniej tego ci życzę, tego i zostania jak najdłużej. ^^
Heej Lauva! *hug na powitanie*
Fajnie, że się zarejestrowałeś.
Rawr!
Witamy na forum Lauva. A skoro jesteś od Nita to wątpię abyś sprawiał problemy
Siemano LauvaTai! Baw się dobrze na forum i pisz dużo =]
Pozdro!
Witaj LauvaTail'u!
Jeśli Nit Cię tu zaprosił, to o posty nie musimy się martwić
Ale z drugiej strony już się boję zatulania na śmierć
Ale z drugiej strony już się boję zatulania na śmierć
Spokojnie, jestem pewny, że nie używam ramion tak intensywnie jak Nit, więc nie musisz mieć obaw o swoje życie .
Dziękuję za przywitanie, widać, że jesteście zgraną i kochającą rodzinką, będę starał się (w miarę czasu i możliwości) wnosić coś od siebie to tej wspólnoty.
Witaj, LauvaTai! Mam nadzieję, że miło spędzisz tutaj czas i wsiąkniesz na dłużej!
Witam! *kłania się* Jestem nowy i dosyć nieśmiały.Mam nadzieje,że z wasza pomocą szybko się zaaklimatyzuje
Eee...noo...wypadałoby się chyba troche przedstawić z mojej strony.Wolicie może coś dluższego,czy krótko ?
A co tam, mamy sporo czasu pisz ile chcesz
Tak w ogóle to witaj na forum, oryginalny avek (jak na screena z filmu) :awesomecat: