Nie jesteś zalogowany na forum.
Co sądzicie o tym zabójczym filmie ?
Ostatnio edytowany przez Kiara (1970-01-01 01:00)
Dr House
Serial ciekawy, ale wolę 'Detektyw Monk'.
Ostatnio edytowany przez Nitrol (2009-01-26 10:11)
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Ja nie nawidzę monka
Dr House
Czemu?
nie wiem tak jakoś wewnętrznie
Dr House
Monk ma fobie ' tak jakoś wewnętrznie'
No trochę
Dr House
Ja mam pseudonim Dr. House w moim domu i wsród znajomych Niektórzy się śmieją, że jestem polskim, babskim odpowiednikiem doktorka, i powinnam się zwać nie House, ale "Dom" No, ale do rzeczy.
W te wakacje złamałam nogę. Prawą. Tak nieszczęśliwie, że musiałam przejść operację drutowania kości (nie życzę NIKOMU ) i walczyłam o szansę normalnego chodzenia (druty miałam w kości śródstopia) . Po dłuuugich próbach mogłam stanąć na obie nogi, ale musiałam podpierać się na kuli. Mój sposób chodzenia wtedy natchnął moją siostrę, która stwierdziła, że wyglądam jak dr. House i namaluje mi płomienie na kuli, to "będę sprawiać wrażenie, że chodzę szybciej" Noooo i do tego charakter, przez bolącą nogę i złość na samą siebie (wypadek po pijaku, z mojej winy) zrobiłam się wredna dla otoczenia. Ironia, sarkazm, to była norma. Ale mimo, iż dzisiaj chodzę normalnie, bez kuli, pseudo zostało
Co do samego serialu, tudzież Grześka Doma, - jest genialny
Ach , mój ukochany serial ^^ Tytułowy bohater mnie rozbraja xD Ten jego sarkazm , ironia i i żarty z Wilsona xD No , po prostu kocham!
Oglądaliście ten odcinek o kocie?
" Kot atakuje ci stopy! Umrzesz!"
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Był świetny
ale w 6 sezonie House zrobi się prawie normalny...
Dr House
Taa...Greg robi się coraz bardziej ludzki...>.>
Wolałam go przed "metamorfozą" ^^
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
ja też pierwsze sezony były najlepsze
Dr House
O , tak! A w szczególności 1 odcinek
No bo wtedy wszystko sie zaczelo
Dr House
Hołsik. Lubię faceta. Jego podejście do niektórych spraw jest po prostu.. Genialne. aplaus
'Nie jestem katem do wynajęcia, ani obrońcą sierot. Jestem wiedźminem'
' Rzygam swoim życiem. Rzygam swoim wstydem i poniżeniem. Rzygam swoim zaangażowaniem i odrzuceniem. Rzygam brakiem odwagi i nadgorliwością. Wyrzyguje siebie na świat'
Serial genialny.
Aktorzy też genialni
Ogólnie moge spokojnie określić ten serial mianem `ulubionego serialu`
Najbardziej powala mnie G., z tekstem `wszyscy kłamią`
Pytanie: Ktoś wie kiedy będzie 7 seria? bo w necie różnie mówią, jedni że w we wrześniu, inni że w październiku , na wiosne, i w końcu sam nie wiem.
"Jeśli nie możecie czegoś zrobić, dajcie to zrobić Polakom." -Napoleon Bonaparte
Avek autorstwa Sachary
Od czasu do czasu sobie obejrze...
Już taki jestem zimny drań
I dobrze mi z tym, bez dwóch zdań
bo w tym jest rzeczy sedno
Że jest mi wszystko jedno
Już taki jestem zimny drań
Dawno go nie oglądałam, ale zawsze lubiłam jego podejście do świata. Nie żeby było właściwe, ale tak jakoś ten jego sarkazm mnie autentycznie bawił
Właściwie to... nie widzę powodu, dla którego House jest taki popularny.
Tzn - pierwszych kilka odcinków było fajnych, ale potem zaczęło mnie to nudzić, ciągle te same schematy... bardziej telenowela, niż serial...
Też jestem zdania, że pierwsze dwa sezony są spoko, reszta to czyste kombinatorstwo. Myślę, że ludzie lubią House'a bo sami w niektórych sytuacjach chcieliby być jak on, umieć sie wykłócić o swoje racje i mieć gdzieś opinie innych. BTW podobno na tvp2(albo jakoś tak) od nowa puszczają House'a.
Ostatnio edytowany przez Madame (1970-01-01 01:00)
Według mnie "Dr House" jest bardzo interesującym serialem. Tytułowy bohater przedstawia rzadko spotykany typ człowieka: z pozoru zimny, cyniczny i niemalże bezkompromisowy, którego mało co obchodzi, lecz w rzeczywistości osamotniony, mający nade wszystko zdrowie powierzonych mu pacjentów z dziwnymi dolegliwościami.
Wydaję mi się, że ludzie tak lubią ten serial, gdyż widzą w Housie pewne cechy, które sami chcieliby posiadać.
Ostatnio edytowany przez Strzelec (1970-01-01 01:00)
Biały Orzeł znakiem, lew w sercu.
"niepodległości Jej zawsze gotów będę bronić do ostatniej kropli krwi..."
fragment przyrzeczenia ZS "Strzelec" OSW
Czesto ogladalam go przed pojsciem spac.
Smiac to sie smialam ze wszystkiego.
Uwielbialam jego zarty, lekkie podejscie do zycia i...wlasciwie wszystko co robil.
Jeden z najsmieszniejszych seriali. :awesomecat:
Pixie/Amstazu to jedna osoba. Ban za kradzieże artów
Oglądałem go, gdy leciał. Głównie pierwsze sezony, gdy powtarzali. A później nowe odcinki na innym kanale. Fajny serial. Ale tak jak większość uważam, że najlepsze były pierwsze sezony. Szkoda, że zakończyli nagrywać kolejne odcinki .
Animashe i inne filmy związane z Królem Lwem - http://youtube.pl/user/klfantlk
Mi się doktorek spodobał. Dość często oglądam ten serial, zwykle na TVN'ie. House i jego sarkazmy wymiatają! Obejrzałam w całości tylko dwa pierwsze sezony, więc nie mogę wypowiedzieć się na temat pozostałych...
,,Pamiętaj, kim jesteś'' - Ja zawsze będę pamiętała, że jestem złotym fanem TLK! <3
~ Goldi by Maro
Ja od tego lata zaczęłam oglądać ten serial, I baaardzo mi się spodobał. Jestem już w drugim sezonie. Kocham najbardziej te riposty House'a oraz ,,konwersacje" pomiędzy nim a Wilsonem. : D
Moje DA.
I remember everything... And it changes nothing! ~Dust
Bardzo tajemniczy link
Oglądałam niektóre odcinki. Potem brakowało mi czasu i zaprzestałam. Bardzo ciekawy serial. Podobały mi się metody diagnozowania używane przez głównego bohatera.
"Otaczają mnie kretyni…"