Nie jesteś zalogowany na forum.
Witaj w stadzie, Maziwa! Myślę, że będziesz się tu czuła dobrze. Masz piękny awatar!
Witam, witam nowych! Zachęcam do pisania. Nikt z nas nie gryzie, więc myślę, że spędzicie tu miło czas
Witajcie.Jestem Lani,mam 2 lata i jestem wielką fanką MLP :DPoznacie mnie po złotym amulecie na szyi m.in milenijna układanką.
Witamy na forum i życzymy miłego pobytu
Witam i ja serdecznie i czule, baw się dobrze i bądź grzeczna
Witam nowych!!! Zapraszam wszystkich do podzielenia się swoimi przemyśleniami na tematy wszelakie w dziale dyskusje
...Nikt z nas nie gryzie...
Nie zgodzę się, ja czasami podszczypuję ^ ^
To się ciebie boje Helbi xD
Nie bój się naszego Helbiego! On tylko żartuje! Witam Cię w stadzie! Baw się tutaj dobrze i przestrzegaj regulaminu. Przejrzyj sobie także FAQ.
Ja żartuję tylko przez łzy... niekoniecznie moje.
Niesprowokowany jestem niegroźny ^ ^
A no i rzeczywiście przeczytaj FAQ, to jest faqing important
Witam wszystkich, których jeszcze nie przywitałam: muniek, Rickey, kondias, Jael, Inuyami, margharette, Maziwa i Lani. Przestrzegajcie regulaminu i bawcie się dobrze.
Witam wszystkich! Mam nadzieję, że zostaniecie tu na dłużej! Pamiętajcie o FAQ i regulaminie.
Witajcie.
Jestem futrzak, dam_. Możecie się do mnie zwracać wielką lub mała literą, z podłoga na końcu lub bez. Wszystko dla Waszej wygody.
Część z Was może mnie kojarzyć z futrzaków.org. Jestem futrem z dwuletnim stażem. Daleko mi do lwa, choć zapewniam, że dachowce są równie waleczne. Jestem niebieskiej maści antropomorficznym dachowcem, który nigdy nie rozstaje się z rzemykiem na prawej łapie. Więcej zobaczycie z avatara, który w tej chwili jest tworzony przez Tigrana, forgowca.
Co tu dużo mówić, poznałem już fantastyczne tutaj osoby jak Nit, Helbiszcz, Nanaki czy Incertum. Mam nadzieję, że może uda się zorganizować w przyszłym czasie jakiś Warszawski meet (pochodzę z okolic, Otwocka). Aż takim maniakiem Króla Lwa jak Wy chyba nie jestem, ale mam nadzieję, że to nie będzie problemem w naszych codziennych relacjach.
Pozdrawiam i tulam wszystkich serdecznie.
Hej Dam!
*tuli na powitanie*
Super, że się zarejestrowałeś
A teraz - zapraszam do pisania
Rawr!
Witam serdecznie futrzaka na SLZ. Baw się dobrze, pisz dużo postów, czuj się futrem, tak jak my.
Daaaaaaaaaaaaaaaaam!!!! Mordeczko, jak dobrze Cię tu widzieć
Wbijaj na dział muzyka i przejrzyj sobie wszystko dokładnie ^^
Nie rozrabiaj tylko xD
May the force be with you!
Witaj na forum Dam. Właśnie kojarzyłem Twój nick z futrzakami tylko nie wiedziałem czy to ta sama osoba
Heeejo Dam! Miło, że tutaj wpadłeś. I pamiętaj...bądź grzeczny
Witaj Dam, bądź grzeczny (jak to pisali poprzednicy... nie będę pytał czemu tak to podkreślają xD).
Życzę miłej zabawy
//Cieszy mnie jak już na samym początku post jest na tyle rozbudowany, to znak, że będziesz pisał dobre posty //
Witaj, Dam! Miło mi widzieć nową osobę w naszym stadzie. Myślę, że będziesz się tutaj czuł dobrze i zostaniesz z nami na dłużej.
Witam wszystkich nowych i mam nadzieje że zostaniecie z nami na długo ^^
Witam!
Nazywam się Dawid
Film oglądam raz do roku. Mimo upływu 18 lat od premiery, film w dalszym ciągu nie stracił swojego przesłania i stara się trafiać do coraz młodszego pokolenia.
mam nadzieje że zostanę tu na długo;)
Witamy na forum Życzymy przyjemnego pobytu.
Witamy witamy! Ja jednak bym powiedział, że film trafia do coraz starszego pokolenia, bo w końcu Ci którzy go oglądali w kinie mają dzisiaj parę latek na karku
Cieszę, że kolejny fan dołączył do Stada. Baw się dobrze, eksploruj forum i dziel się własnymi przemyśleniami i informacjami ^^
Witaj Dawidzie
Rozgość się na forum i baw się dobrze (ale tylko w granicach regulaminu ).
Witam i ja Dawidzie.
Czuj się tutaj jak u siebie oraz życze udanej zabawy
Hej jestem Neli
Mam nadzieję że wszyscy sa dobrzy
Hej Neli.
Jestem pewien, że się nie zawiedziesz na nas. ^^
Rawr!
Hej jestem Neli
Niueeeee, źli jesteśmy. >3 Huehuehue. Więc przyzwyczajaj się już. I Hej tak w ogóle.
Siema też Dawidowi i Damowi... Dam'owi....yyy.... hejka ci no. I miłej zabawy wam życzę. x3
Ostatnio edytowany przez Source (2012-12-05 17:00)
Witaj Neli
Ja jestem dobry... w paru rzeczach
A w niektórych jestem zły albo wredny. Ale nie bój się, głowy Ci nie urwę ^^
Hej jestem Neli
Wszyscy ludzie są dobrzy, tylko niektórzy trochę błądzą.Witam Cię, namaste! ;3
// powiało Ghandim hahahaha //