Nie jesteś zalogowany na forum.
Hey, Jose! Nice to meet you. I hope, you enjoy this site and will have much fun here. Don't be scare, my english i usually better than now. x'D // Je parle francais aussi. Je sais, que c'est inutile. //
Cześć Jose (też używam tłumacza, nie umiem nic po angielsku ) Witaj na forum. Życzę miłej zabawy. Mam nadzieję, że poznasz tu wielu dobrych znajomych. A tak w ogóle nie sądzicie, że to wspaniale, że nasze forum odwiedzają również zagraniczni goście.
Hi Jose (or use a translator, I can not do in English ) Welcome to the forums. Have fun. I hope that you will learn a lot of good friends here. And so do NOT think it's great that our team also visited by foreign guests.
Jakby co moderatorzy to możecie poprawić moją angielską wypowiedź?
Ostatnio edytowany przez Salina (2012-10-11 20:44)
Witam!
Nazywam się muniek. Liczba przy moim nicku oznacza mój wiek
Jestem ogromnym fanem filmu Król lew, można by także powiedzieć że jestem Królo-Lwo-holikiem
Film oglądam raz do roku. Mimo upływu 18 lat od premiery, film w dalszym ciągu nie stracił swojego przesłania i stara się trafiać do coraz młodszego pokolenia
Chwała Disney'owi za ten film
Mam nadzieję że dobrze będzie nam się na tym forum współpracowało.
Pozdrawiam.
Miło mi cię powitać na forum, Muńku. Jestem pewien, że ci się tu spodoba i że szybko się zaaklimatyzujesz. Miłego pisania i dobrej zabawy.
Witaj na forum Muniek. Życzymy miłej zabawy.
Witaj Muniek, baw się dobrze, czuj się swojo, przestrzegaj regulaminu.
Hej, Muniek! Miłej zabawy na tym forum! Pisz dużo sensownych postów.
Witaj Muńku. Baw się dobrze na forum, pisz sporo porządnych postów, przestrzegaj regulaminu i... mówiłem już byś się dobrze bawił?
Hej Muniek! Miło zobaczyć nowy pyszczek w stadzie ^_^
Hello Jose!
Nice to see you here! Please, write your posts in English, most of us know this language quite well. :-)
Hi Jose! Feel free in using english. That's quite well known language in Poland. Now I'm thinking about english part of forum. Why not? I don't think google translate is the best way to comunicate. It makes sentences so crooked... We'll see. For now I'll try to solve any problems you'll find at this forum. Du kannst auch schriebst mich deutsch
Hej Muniek! Życzę miłego pobytu Skoro tak z miejsca zaznaczasz swój wiek to pewnie zastanawiasz się, czy jest ktoś z "twoich czasów" tutaj.... Nie martw się, są tacy Na forum znajdziesz niemal wszystko co można było zebrać na temat Króla Lwa i nie tylko, więc eksploruj!
Witam, jestem Rickey. Uwielbiam KL i Gingę
Ekhem... nie wiem, czy chodzi ci o capoeirę, czy o ten teleskop na orbicie...
...bo nie ja tam nie wiem, co to Ginga... W każdym razie miło mi cię powitać na forum, życzyć miłej zabawy i przyjemnego pisania.
Witaj na forum... a co to właściwie (czy też kto to) ta Ginga?
Witaj na forum Rickey. Baw się dobrze byle w granicach regulaminu
Ginga to anime i manga o psach.
Witam Cię serdecznie na SLZ, Rickey. Baw się dobrze, pisz dużo postów i dbaj o porządek na forum.
Ja również witam cię Rickey. Baw się dobrze, pisz rozsądne posty, nie spamuj i przestrzegaj regulaminu.
Witam wszystkich i życzę miłej zabawy na forum: pisząc w wątkach o Królu Lwie i tworząc własne historie (pisząc posty fabularne w dziale Nasze Lwie Stado )
//Po pierwsze tytuł "Króla Lwa" zaczyna się dużą literą. Po drugie: zainwestuj w interpunkcję. Ibilis//
Ostatnio edytowany przez Wasi (2012-10-18 13:13)
Trafiłem do Was przez hasło "Kimba biały lew". Zgadzam się, że "Simba", a potem i "Króle lwy" zostały w znacznej mierze ściągnięte z "Kimby", zresztą są od niego słabsze, a na pewno bardziej słodkie, baśniowe. "Kimba" zaś to prawie SF, poza tym - jak na kreskówkę - dobrze ilustruje nasz stosunek do zwierząt. Uważam, że to jedna z najlepszych kreskówek, jakie oglądałem w życiu. Spodobała mi się do tego stopnia, że... napisałem własną wersję jej dalszego ciągu w formie noweli telewizyjnej (dokładnie w konwencji filmu). Oczywiście nikt tego nie zrealizuje ani nawet nie wyda, ale może dałoby się zamieścić na tym albo jakimś pokrewnym forum komputerowym? Pozdrawiam całe stado! kondias
//Temat przenoszę do odpowiedniejszego działu (bo ten post to taki misz-masz, że bardziej tu pasuje) Ibilis//
Ostatnio edytowany przez Ibilis (2012-10-27 12:34)
Heej!;) Witam wszystkich (już zdążyłam błysnąć tu moją "inteligencją" ale no cóż;). Dziś zauważyłam to forum, ale fanką Króla Lwa jestem od wielu lat.
Pozdrawiam!
Witaj i nie brój za dużo Bo wiesz.. *konspiracyjny szept* mamy tu megasurową Administracje
Witam Cię serdecznie na SLZ, Jael. Baw się dobrze, pisz dużo postów, przestrzegaj regulaminu i słuchaj wskazówek i próśb administracji i starszych użytkowników.
Dziękuję i nie zamierzam psocić haha, jestem grzeczna.;)
Hej Hej Jael. Witam i ja . Baw się świetnie, czuj się swojo i nie psoć, a i przestrzegaj regulaminu.
Cześć kondias, dziwna jest tu twa obecność biorąc pod uwagę zapatrywania w pierwszym poście.
Jael, miło powitać kogoś kto już na początku wykazuje aktywność i "ogarnięcie". Zapoznaj się z Regulaminem (jeśli jeszcze tego nie zrobiłeś ) i z F.A.Q.. To z pewnością rozjaśni wiele kwestii z którymi możesz się jako nowy user borykać. Miłego pisania!
Witaj na forum Jael. Baw się dobrze byle w granicach regulaminu
Witam nowych, życzę miłej zabawy. Cieszy mnie jak widać nową osobę wykazującą (jak to ładnie ujęła Kiara 0) "pewne ogarnięcie".
Wszystkim, którzy jeszcze tego nie zrobili radzę przeczytać regulamin i FAQ (linki w poście Kiary 0, tak wiem, jestem leniwy ).
//No. Nie stawiasz kropek na końcu zdań. ~Kiara 0//
Hejka wam Jael i Kondiasie, mam nadzieję, że będziecie się tu dobrze bawić i że się wam tu spodoba. :'3
Jeśli z tym "ogarnięciem" to była ironia to się nie zdziwię haha;) Czuję się nieogarnięta. Ale początki, przynajmniej dla mnie zawsze są trudne. Wszyscy się tu znają a ja tak sie pojawiam znikąd.:D
Też tak miałem jak tu się zarejestrowałem. Mogę Ci pomóc w ogarnięciu się na forum. A póki co kończmy offtop i zapraszam do pisania w innych wątkach np. w Forumowych grach.