Nie jesteś zalogowany na forum.
Łał! Jesteś w tym dobra!
o.o ja nawet nie prubowalam, ja od dziecinnstwa mam swiadome sny ale zwykle takie fantastyczne
Acha ostatnio mi sie snilo, ze byłam lwem i szukalam swojej rodziny po drodze spotykalam wiele ciekawych istot ktore za wykonanie jakiegos zadania dawaly mi skazowke. Pamietam wszystkie zadania jedno z nich to : mosialam z krolikem z rogami wygrac w kolko i krzyzyk, na ziemi wyba wyryta kratka i mielismy pionki, on gigantyczne marchewki ja ... chyba jakies kosci. Albo mialam z zuraiwem zrowic pokaz mody.
Ten sen mi sie sni tak jagby w odcinkach, mialam pare juz takich "odcinków". Ale jeszcze nie znalazlam rodziny. xD
wężowa mama
Ja tam wznawiam ćwiczenia nad WILD. Jak czytałem na necie kwestia prawidłowego zastosowania i dobrania kotwicy. Dobrałem już i od dzisiaj będę ją stosował ^^. Trzymajcie za mnie kciuki
Ale tak nawiasem mówiąc kiedyś jeszcze nie wiedząc o LD, miałem coś na pograniczu między snem a jawą. Niby śpię, ale wiem o co chodzi xD Było to w PKSie przy wyjeździe do Zakopanego (14h jazdy masarka-.-). Spanie bądź nie spanie w autobusie to dobra kotwica Tylko czasem za mocna i zero snu:P
Ostatnio edytowany przez Mesho (2009-10-14 13:55)
A mieliście kiedyś sny prorocze? Ja miałam xD Śniło mi się ostatnio , że nasz pan od techniki będzie robił wykłady na temat materiałów budowlanych i rozgada się na temat betonu xD I co? I następnego dnia , aż szczęka mi opadła , gdyż rzeczywiście się rozkręcił w temacie betonu xD
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Nie martw sie, malo komu przychodzi szybko:P Mi w ogole sie nie udało, ale sie jeszcze nie lamie=]
Ja mialam kiedys taki sen. Snilo mi sie, ze przejde kolejny poziom w grze i przeszłam xD
wężowa mama
Mnie kiedyś się śniło że nasza pani od matmy Będzie gadać o ułamkach i na następny dzień żeczywiście o tym gadała.
Mi się śniło, że wszystkie osoby z mojego miasta zmieniły się w lwy
Nie ma niewinnych (u)serów! ~Sam
Fajnie.A tak nawiasem to jak ty wtedy wyglądałeś?
Dokładnie nie pamiętam, ale mniej-więcej jak na avku, ale jaśniejsze futro
Kombinuje juz gdzie tydzień z tym nieszczęsnym WILD, bez żadnych rezultatów (do luftu kotwica), ba w ogole nie mam snów... A szkoda, niekiedy były fantastyczne=] Mimo wszystko wcześniej jak zacząłem praktykować to, zacząłem mieć sny i na prawdę dokladnie pamiętałem:P Się nie łamie, pobudka w nocy już mi jest normalką xD Kiara 0 a jak u Ciebie?
Ale z jakimś skutkiem?:P
Polecam wypróbować kotwice w postaci cichego szumu (ot nastawić radio na częstotliwość z cichym szumem).
Mi sie snilo, ze taka dziewczyna z mojej klasy(wrog xD) miala do mnie przyjsc. Czy to wiedzma czy nie i tak musialam posprzatac. Wiec gdy przyszla w domu bylo czysto. Kiedy wlazla mi do chalupy z sloim niedziedziem zrobila wielki balagan i zaczela sie nim chwalic. Tak sie wkurzylam i balaganem i chwaleniem sie, ze przyprowadzilam z szafu wielkiego smoka, ktory na moj rozkaz ja zjadł, a potem sabie bekna i wypadly z jego pyska buty, i leb niedzwiedzia. xD
wężowa mama
O , lol! xD Ale sen
Mi się śniło , że jechałam konno przez las i uciekałam przed jakimś facetem co mnie gonił xD
I mu uciekłam xD Sen się skończył na tym
,,Jestem człowiekiem, który jeśli mówi tak, to jest tak, jeśli mówi nie, to jest nie, a jeśli nie mówię nic, to albo nie mogę, albo nie chcę powiedzieć prawdy." - gen. Władysław Sikorski
Sambirani - niezły sen
A przy okazji:
http://www.joemonster.org/art/12636/Sni … mezczyzna_
xD
Heh ostatnio ze klasa byłam na cmetarzu... pomodlilam sie przy 3 grobach a wnocy co?? Snia mi sie koszmary o tych 3 ludziach, np. koszmar o generale... wyłam na wojnie z nim i walczylam u jego boku, lala sie krew, a na ziemi co krok był trup... Nie da rady sie to opisac dokladnie... te twarze tych trupów <ciary przechodzą>
Albo o 2 grobie to była jakas kobieta... znajoma nauczyciela, snilo mi sie ze byłam sama na cmetarzu (w nocy) <znowu ciary> Ona wyszła nagle z grobu i zaczeła na mnie biec... wkoncu skoczyła wylodowala na mnie a ja upadłam na ziemie... Ta jej twarz... bRRRR xDDD
wężowa mama
Sory ze jedno pod drugim.
Nitrol <omg> wiesz ze ten facet mi sie snił ostatnio O.o ...
Śniło mi się ze mnie goni po lesie z sztyletem <miał maske> Gdy mnie złapał to przywiązał mnie do drzewa i wtedy sciągną maske. Potem udeżył mnie w twarz i strsciłam przytomnnosc... Ocknełam sie w szpitalu, byłam cała w bandarzach, przeciekajacych krwia. Potem przysła lekarka i dała mi tabletki... nagle sciagneła sobie głowe i zamieniła sie w tego faceta. Zaczełam krzyczec i wtedy jakis taki wir mi sie ukazał i sie obudziłam.
Mama mi rano mówiła ze w nocy krzyczałam... xDDD
wężowa mama
Mi się ostatnio śniło że byłem z koleżanką z roku w Nowym Zoo w Poznaniu. Chodziliśmy po zoo i zatrzymaliśmy się przy tapirach, kumpela tak się wychyliła że wpadła do nich. Chciałem ją wydostać więc poszedłem po znajomego z zoo i jak się już do niej dostaliśmy do nie mogłem jej odkleić od tych zwierzaków(uwielbia je). Dziwny sen !!!
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
tak to jest jak się ogląda pierdoły(mam na myśli seriale) .
Nie wiem jak ale śni mi się od czasu do czasu jakaś scena z IT.... nie mam pojęcia czemu. Ostatnio śniło mi się scena jak to z Nitrolem i Kiarą 0 biegaliśmy po Jungle..... pamiętam że się nawet wtedy zgubiłem ale to już inna historia . Ale jaki jest sens tego że mi się to śniło?
Lew bogiem, ryk nałogiem, psoty zabawą, a plowanie podstawą
www.dwastada.pun.pl/forums.php
www.myspace.com/truechimera
www.myspace.com/elementofeternity
WIELKI POWRÓT.
Nie no 'reżyser' moich snów wciąga seryjnie coś mocnego. Niektóre mam takie bez sensu, typu smefy latające po podłodze. W ogóle żal i myślę to zmienić:P
Wciąż mi z LD nie wychodziło, ale znowu powracam do tematu LD xD A może jednak warto? Czytałem na forum o LD gdzieś o jakichś ziółkach, no nie od razu ale niby coś daje.
nie ziółka ! chodzi o naturalne stymulanty, np. banan poprawia pamięć, a coś tam innego pozwalała się lepiej odprężyć.
Ja robię sobie przerwę i od poniedziałku zaczynam technikę WILD.
Ta MILD wydaje mi się niemożliwa - "zaśnij z INTENCJĄ obudzenia się we śnie. Pamiętaj, najważniejsza jest twoja INTENCJA..." nie kapuję.
no i jeszcze testy rzeczywistości i re wizualizacje przed snem... i coś na relax.
Widzę że już się znasz na rzeczy xD Czytałem że melisa zdecydowanie zwiększa jakość i długość snu, może kiedy to i wypróbuje Co do FILD, trochę głupia metoda, coś jak odliczaj aż zaśniesz. Bez sensu. A co powiecie na temat OOBE (Out of body expierence), nieco związane z LD, doświadczenie poza ciałem... Hmm wygląda jak opis przeżyć jakiegoś chorego z szpitala psychiatrycznego (tudzież nieopodal takiego mieszkam), ale ciekawe jak to wygląda w praktyce.
Ostatnio edytowany przez Mesho (2009-11-22 09:55)
Dokładnie, też nie mam zamiaru póty co tego próbować. Efekt podobno lepszy od ćpania :O
A wiecie co mi się śniło?
Ano to , że jakiś gość mnie z motyką gonił po polnej drodze , że mu niby marchewki ukradłam >.>"
Drugi sen był taki , że poprawiałam sprawdzian z fizyki i nauczyciel cały czas z komórki puszczał " Jednego z nas" Tak to się dzieje , jak przed snem ogląda się za dużo TLK 2 8D
LOL, a mi się tej nocy śniło, że byłam Ezio z gry Assassin's Creed 2 O_O