Nie jesteś zalogowany na forum.
*Ale jakim códem Sambirani byłaby tam jeśli jest tu?*-Zastanawia się.
eee... to ja tam zerknę. *okrąża wydmę* Nikogo tu nie ma ! *krzyczy* ale... są jakieś ślady łap. *wkłada własną łapę i pasuje* Co to (...) jest ?
Nikita wstaje. Wtem czuje ból w okolicy swojego tyłka
< Ał ! Kto mnie pociągnął za ogon ? >
( W temacie ,,czarna dziura pociągnęłam się za ogon )
*rozgląda się, nagle na niebie pojawiają się rozgrzane do czerwoności ...cosie*
- Coś nadlatuje z nieba!!
Rawr!
Nikita z piskiem odskakuje na bok
< A co to jest u diabła ? > krzyczy
*'coś' uderza z hukiem w ziemię*
-nie wiem, ale lepiej uciekajmy!
*zaczyna biec*
*reszta cosi uderza w ziemię*
Rawr!
*"coś" spada jej na ogon, odwraca się i... nic nie widzi* Nitrol, to jak się ukryć przed tym jak tego nie ma ?
/czy to są cosie z Cz. D. (czarnej dziury)?/
*Tu dzieje się coś dziwnego.*-Patrzy na ślady
< Myślicie, że tu są duchy ? > zapytała
*Może...*-Patrzy jeszcze raz na ślady-*Tylko jedna rzecz tu nie pasuje...Duchy nie zostawiają śladów*
/tak to właśnie to/
*przygląda się jednemu 'cosiowi'
-Eee... to ma kształt bidonu na wodę
Rawr!
Podnosi się
< Ale co te bidony tutaj robią ? >
Ostatnio edytowany przez Nikita (2009-10-19 18:11)
*otwiera parząc się w łapę*
-Auu!
*zagląda do środka*
-Nie wiem, ale są puste.
Rawr!
Taaa... świetny dowcip. podrzucać spragnionemu puste pojemniki.
*patrzy się w niebo i od razu zasłania oczy łapą*
- Sądzisz, że ktoś sobie tam wleciał z pustymi bidonami i z idealną precyzją zrzucił je na nas?
Rawr!
*Moim zdaniem to by było strasznie głupie*-Spogląda na bidony.
"zachodzi ich od tyłu i skacze na Dalie"
-Tęskniliście? -pyta z nikłym uśmiechem.- A tak w ogóle to co tu robicie? -spogląda na bidony.
*Łaaaaaaa*-Krzyczy i przewraca się-*Ach to ty.*-Wzdycha-*Co my tu robimy?Chyba rozwiązujemy zagatke.*
"patrzy na nią niepewnie" - Ja też spróbuję pobawić się w detektywa."uśmiechnęła się nikle"
*A wiesz jaka to zagatka?*
-Najprawdopodobniej ma związek z tymi bidonami.-wskazuje je łbem.-Ale będę rada , jeżeli powiesz mi coś więcej , o ile coś jeszcze wiesz...
*Wiem co nieco.Najpierw było słychać nieznany głos.Potem Kiara 0 znalazła odćiski łap a nikogo tam prócz nas nie było.
Póżniej ktoś pociągnoł Nikitę za ogon.Na a teraz te bidony spadające z nieba i to puste.*-Rozgadała się na dobre.
-Rzeczywiście niezwykłe...-mruknęła pod nosem.-Trzeba się nad tym głębiej zastanowić...
< Wiecie co ja o tym myślę ? >
Zapytała po czy,m podeszła pomiędzy Shadow a Dali
< Myślę, że tu są duchy >
-Duchy? Wątpię...one nie zostawiają śladów...-urwała , bo zobaczyła , że na widnokręgu pojawiła się dziwna postać , która po ułamku sekundy znikła. -Widziałyście to?!
Ostatnio edytowany przez Shadow (2009-10-21 13:38)
- No pewnie to niesa duchy - popatrzyla na lwice - ale w takim razie co to jest?
*porozglada sie, a potem zmarszczy czolo*
- i dlaczego ten glos byl podobny do mojego? - znowu popatrzyla na lwice, pochwili skoczyla na skalke - heh... sama juz niewiem. I glowa mnie boli od tego myslenia! xD
*poczym polozyla sie*
"Zmarszczyła brwi"
-Może to UFO ? -zasugerowała z chytrym uśmiechem .
*Ufo?Niemożliwe.*-Słyszy jakiś głos(Bo napisałam w Szarnej dziurze że wołam DALIA!)-*Słyszeliście?!
*Od kilku minut przysłuchuje się rozmowie. Nagle skacze do góry z wrzaskiem*Gdzie mój bidooon!!!!*Szuka*To UFO kradnie bidony? Ale mój byłe pełny!
- To nie są twoje bidony!
*łapie je wszystkie - ostygły*
- Mój ssskarb!
Rawr!