Nie jesteś zalogowany na forum.
Strony: Poprzednia 1 … 14 15 16
Oczywiście, popilnuje. *siada obok siostry* Bądź ostrożna.
*"wlatuje" na pustynię, nie zdążyła wyhamować, przez co wpadła na Nalimbę.*
-Uwaga!*biegnie dalej, omijając przyjaciół, a za nią biegnie...Stado fenków *
*poczuł popchnięcie od tyłu. Zdąrzył przeskoczył nad leżącą Hari* Uff... kto to był? *rozejrzał się za siebie i zobaczył tylko znikającą za barhanem Ness* No tak.
*wpada w wydmę, a za nią fenki.Przez chwilę nic się nie dzieje ,po czym Ness wychodzi, a z wydmy słychać pomrukiwania fenków*
-No i już!*podchodzi do przyjaciół*
*Zza wydm, mrużąc oczy piasku uderzającego go co jakiś czas falami, wyłaniał się brązowy lew.
Widząc ruch niewyraźnych konturów w oddali postanowił ruszyć w jego kierunku.*
Rawr!
*Owe niewyraźne kontury miały trochę wygodniej od brązowego lwa bo szły zgodnie z wiatrem.* Ekhu ekhu. *I zobaczyły inne niewyraźne kontury, przy czym jakieś DUUUUŻE i nieruchome.*
Ech... Poczyńmy założenia że to jakaś skała która ochroni od wiatru. Skało, nadchodzę.
*Podbiegł do konturu, który szybko okazał się być lwicą. Wciąż jednak nie mógł ani wyczuć zapachu, ani zobaczyć twarzy lwa.
Ryknął głośno by oznajmić swoją obecność.*
Rawr!
*Jakiś tam ryk rozległ się z boku. Jednak w sytuacji nadciągającej burzy piaskowej zatrzymywanie się gdziekolwiek poza schronami było ... złym pomysłem. Zaczęła skakać w stronę skały jak konik polny aby wyraziście pokazać temu komuś gdzie się udać.*
*lew doszedł na skraj pustyni. Usiadł na wystudzony piasek i spojrzał na bezkresny ocean piasku i żwiru. Machnął swym ogonem, wzbijając w powietrze tumany kurzu* Prr... to miejsce przypomina mi moją ojczyznę. *powiedział sam do siebie i położył się, wpatrując się w odległy horyzont*
*lwica obsypuje Naliego piaskiem* - orientuj sie, bejbe!
*Zza wydmy wyskakuje Him. Chciał skoczyć na Caro lecz przeskoczył ją i trafił na Nala.*
-Oo sory, nic ci nie zrobiłem?
//Błędy poprawione, dodany przecinek i usunięta niepotrzebna spacja przed znakiem zapytania. ~Sami//
Ostatnio edytowany przez Sambirani (2013-08-19 10:56)
Z powodu długiego braku aktywności w tym temacie - następuje jego reset. W tej chwili w temacie nie znajduje się nikt.
Przypominam opis tematu:
Miejsce jak najbardziej piaszczyste gwarantuje wysokie temperatury oraz brak wody i pożywienia, raj dla sępów i wyrzutków. Idealne miejsce do wyścigów, zabaw i tym podobnych rzeczy! Można tutaj także ćwiczyć polowanie na sępy i robale.
Rawr!
*Nie mogąc sobie znaleźć miejsca, znalazła się na pustyni*
- No pięknie! *jęknęła pod nosem, siadając twardo na nagrzanym piachu. W głowie kłębiły się myśli, niekoniecznie pogodne czy optymistycznie brzmiące. Co dalej? W końcu przednie łapy osunęły jej się, a ona wylądowała brzuchem na podłożu. W fioletowych oczach zaczynały zbierać się łzy. Zareagowała zbyt gwałtownie, to prawda. Jednak... chyba nie potrafiła inaczej...*
Strony: Poprzednia 1 … 14 15 16