Nie jesteś zalogowany na forum.
*spojrzał na Goldi z zafrasowaną miną i podszedł do niej trącając ją nosem* Co się stało?
- Nieważne, już przechodzi... Miałam to już od dawna. Hm, stwarzam tylko same kłopoty! *Kuśtykając, dochodzi do jakiegoś wzgórza*
- Może skoczę? *Mówi ze smutkiem*
*Wysuwa się z pobliskiej wysokiej trawy, skąd wcześniej bacznie obserwowała Goldi*
-Goldi no co ty!!! *Szybko podbiega do lwiątka i staje pomiędzy nią a krawędziom wzgórza*
Goldi, nie! *wstał i chwycił ją za ogonek i pociągnął do siebie* Ani mi się waż. I nie stwarzasz problemów. *przytulił delikatnie lwiątko* żadnych...
*Siada przy krawędzi*
-Goldi przecież nikomu nie robisz problemów! *Uważnie przygląda się Goldi*
- Ale... Ja... *Spuszcza głowę w dół*
*podnosi pyszczek Goldi do góry* Droga Golden. Jesteś lwem, prawda? Właśnie, a lew to dumny król wszelkiego stworzenia. A jako król, jesteś im potrzebna. Im i nam też. *spogląda w jej oczy* Bądź z tego dumna.
Ostatnio edytowany przez Nalimba (2012-08-22 20:53)
- Ja czuję się tak... Tak głupio, jestem lwem-ofermą! *Wzdycha i siada, kładąc głowę na łapach*
*kładzie się obok Golden* Nieprawda. Jesteś najdzielniejszym lwiątkiem jakiego w życiu spotkałem. Jak dorośniesz, będziesz wspaniałą lwicą. Musisz być z tego dumna. Ja bym był. *trącił małą nosem*
*przychodzi do lwów* -cześć , Salsia nie mogła dziś ... *patrzy na Goldi* -Golden , coś ty chciała zrobić??!!?? *siada obok lwiątka* -Przecież wiesz , jak nam na tobie zależy.. prawda?
-Cześć Wasi ! *Mówiąc to kładzie się z drugiej strony Goldi i delikatnie liznęła ją w ucho*
-Ja uważam że jesteś najweselszym i najodważniejszym lwiątkiem jakie spotkałam i też myślę że wyrośniesz na wspaniałą lwicę !
Witam wszystkich ! *Usmiecha sie do wszystkiech*
Jestem tu od niedawna i chciałabym sę z kimś zaprzyjaźnić
*na chwilę wstał od Goldi i poszedł przywitać nowo przybyłą lwicę* Witam Cię serdecznie. *skłonił się lwicy*
*Podnosi głowę*
-Cześć Salsia! Miło mi Cię poznać ! *odwzajemniła uśmiech lwicy*
-Po pierwsze : Goldi, czy ty wiesz, że jako lew musisz żyć, aby kiedyś zostać ważną lwicą?Po drugie: witam, jestem Nessie!
Chciała się zapytac co tuu się stało , czemu t małe lwiątko jest takie smutne ? *Czeka niecierpliwe na odpowiedz*
- Hm, witaj! Jestem GoldenLion, dla przyjaciół Goldi.
- Bo niestety źle myśli o sobie.. *Odpowiada po czym zwraca się do Goldi*
-Czy możemy jakoś poprawić Ci humor?? Jak chcesz mogę zaśpiewać coś wesołego lub Naliś zatańczy! *mrugnęła szelmowsko do brata*
Cześć Goldi ; ) Jeźeli mogę tak do Ciebie mówić ... *Uśmiecha się do lwiątka*
O, tak Naliś zatańczy taniec hula! *odpowiada wesoło na propozycje Hari* Nauczyłem się tego w wiosce Masajów.
*Myśli chwilkę wstając *
-Do czego chcesz zatańczyć? Może do "Little talk" lub mojego ulubionego "Hey Ya" ? *Pyta brata ze śmiechem*
*powiedział cicho do siostry* Mi to obojętnie, bo i tak po tytułach nie poznaję.
- O tak! Możesz. Próbowałam spaść z tego wzgórza, bo uważam, że jestem ofermą i że sprawiam wiele kłopotów. *Pokazuje zdrową łapą wzgórze*
- Zobacz, dobrym przykładem jest ta moja druga przednia łapa. Do tego jeszcze bolą mnie plecy... *Skula się z bólu*
Ojej .. Nie wolno ci tak myśleć! Jesteś jeszcze mała i na pewno wyrośniesz na bardzo piękną i mądrą lwicą.. A ta łapa to nic wielkiego ! Każdy jak był jeszcze lwiątkiem to sobie coś zrobił ; ) Nie przejmuj się
-Oj Goldi, przecież już Ci mówiliśmy że absolutnie nie jesteś żadną ofermą! *Zaczyna nucić "Little talk" // http://www.youtube.com/watch?v=ghb6eDopW8I // i zaczyna melodyjnym głosem śpiewać opierając się plecami o drzewo*
- I don't like walking around this old and empty house, so hold my hand, I'll walk with you my dear..
*lew przyklasnął młodej lwicy i skinął głową* Mądre słowa, Salsio. Lepiej bym tego nie ujął.
- Eh, co tam... Żyje się tylko raz! *Czochrze sobie grzywkę*
- My live is too short.
Dzięki Nalimba A ty Goldi myślę że przestałaś już myśleć że jesteś ofermą co ? *Patrzy się na lwiątko z uśmiechem*
*czując rytm piosenki zaczął bujać biodrami na prawo na lewo i w przód i w tył* I jak się podoba?
-Yuuuuhhuuuu! Dajesz brat! *zaczyna klaskać i dalej śpiewa, coraz to mocniejszym głosem i uśmiecha się do Salsi i Goldi*
-I jak nadajemy się do sawwanowej edycji "Mam Talent" ? *Pyta ze śmiechem wstrząsając grzywką w rytm śpiewanej przez siebie piosenki*